Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała mi pomieszałaś wszystko...ja niestety nie mam córeczki:( Chyba myślałaś o Klarze...
-
Ruda, a robiłaś test? Jakie masz cykle?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 21:50
-
nick nieaktualnyTesty negatywne, chociaż moja podświadomość chce widzieć coś ale obiektywnie - negatywne.
Średnio 32 dni, ale sądziłam, że z racji pregnylu podanego w 11 dc będzie chociaż raz jak w zegarku. Do tej pory od momentu owulacji (na podstawie testów i/lub temp) okres przychodził po 14 dniach. Wyjątek to zeszły miesiąc, ale nie wiem czy owulacja była w ogóle, brałam pierwszy raz duphaston i okres przyszedł na 13 dzień po odstawieniu duphastonu. Mam nadzieję, że to nie duphaston jest odpowiedzialny za wydłużenie tego cyklu:( każdy dzień to strata... -
Czekolada faktycznie, to już najgorsze za Tobą.
Ruda mi też dupek wydluzyl nadejście @ o 10 dni a zawsze miałam regularnie co 28, nie ma reguły po zastrzyku.
Ja nic nie pisze bo trochę mam zapierdziel w sezonie, poza tym u mnie nic się nie dzieje. Czekamy na laparo, malz wcina leki, chcociaz non stop muszę za nim biegać z tabletkami jak za dzieckiem... -
nick nieaktualny
-
yesenia .... nie ma @ jest nadzieja.
Wiem, że fajnie się to pisze ale wiele zaciazonych dziewczyn czuło się .... okresowo Kciukam dalej
Pszczelka!!! Wracaj już z tego mega długiego urlopu! Jutro Twój dzień a Ciebie nie ma
Jak się czujesz? Rozumiem, że jesteś mega wypoczeta i pozytywnie nastawionaNikita2, Asiulek lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała Mi jestem czasem zaglądam ale w zasadzie nie mam o czym pisać nic sie nie dzieje.A tez mam mniej czasu bo jestem w domu z Olkiem i rzadko siadam przy kompie. Tak jutro idę do kliniki -ale te 3 mies szybko zleciały. We wtorek tydzien temu bylam u ginki (tej samej co w klinice przyjmuje) pobrała mi posiewy i gadalam z nia ze tym razem chce Fostimon nie Menopu bo skoro jest to sma a ja jestem wewn przkeonana do Fostimonu to chce spróbować.
Do czwartku biore luteinę i czekam na @. Mam nadzieje ze w tym miesiącu przyjdzie normalnie a nie zrobi sobie znowu miesiąc wolnego.Także myśle ze do końca sierpnia zaczne stymulację. No a 27.08 mamy 10 rocznicę ślubu:D haha i się powtórzę ale te 10 lat szybko zleciały:D
Nikicie juz gratulowałam -trzymam kciuki zeby oba maluszki sie moco trzymały:)
Asiulku Tobie tez baaaaaaardzo gratuluje i trzymam kciuki za wizytę ( nie pamietam kiedy ale jakoś pod koniec sierpnia) mam nadzieje ze juz bedzie widoczne seduszka hmm może dwa:)
Nikita2, Asiulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane świruje Ja pracuję w aptece więc dostęp do testów mam Rano negatyw a teraz mam wrażenie że jest cień cienia ale to dopiero 10 dzień po Pregnylu , jak myślicie mogło się udać?? Rano ten mocz był jakiś taki mętny , może nie było takiego stężenia hormonu??
Nikita2 lubi tę wiadomość
-
yesenia, no chyba Cię trzepne na opamiętanie
10 dni po pregnylu to jakieś 8,5-9 dni po owulacji. Predzje uwierzę w cień cienia z pregnylu niż ciąże!
Kochana stanowczo za wcześnie!
Każ koleżankom niedopuszczac Cię do testów przynajmniej przez 3 dni!
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Mam nadzieję że nikogo nie urazę ani nie wygnacie mnie stąd
Chciałam powiedzieć że będę miała syna
Tak tak Mała Mi miałaś od początku przeczucia zresztą ja też
Z małym jest wszystko w porządku, ruchliwy i mały fochmistrz z niego rośnie.
Kibicuję z każdej z Was i zostawiam wiruski &&&&&&&Suzii, tulipanna, Nikita2, agape, Mała_Mi79, monik, kotkapc, Asiulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pszczelka wrote:Tak szybko wiadomo jaka płeć? Fajnie ze z młodym wsio ok:)
Nikita2, Mała_Mi79, czekolada, kotkapc, Asiulek lubią tę wiadomość
-
migot_ka ... widzisz jak "przepowiedziałam" Czekoladce, że będzie syn ... i będzie syn.... kto wie... może i Ciebie wkrótce czeka ta "przepowiedziana" córeczka
Ja Wam tylko napiszę, że dzwoniłam rano do kliniki po wynik estradiolu i był 120 więc malutko.
Ginka wczoraj kazała mi rano zrobić zastrzyk z pregnylu ale razem z położną ustaliłyśmy, że nie ma sensu teraz i lepiej żebym jutro się w klinice rano zjawiła na monitoring żeby zobaczyć jak się pęcherzyk (vel pęcherzyki) mają i zadecydujemy jutro kiedy pregnyl.
Tak więc, jadę na 9 do kliniki ale pregnyl biorę ze sobą jakby tak wyskoczyła potrzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 21:45
Jezu, Ty się tym zajmij !