Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mała Mi obyś miała rację...dzisiaj nawet miałam sen, że urodziłam córeczkę
Czekoladko gratulacje:) Trzymajcie się cieplutko:)
Ruda nieciekawie u Ciebie... ale 20 dni szybko minie i niebawem wrócicie do starań
Ja dalej czekam na @, ale ani widu, ani słychu...;/ żadnych objawów nic...tylko te wstrętne plamienia...niech już przychodzi, bo chcę zaczynać nowy cykl...
Wczoraj miałam kiepski dzień, wieczorem się spłakałam i wyżyłam na mężu...;/
Chyba czas pomyśleć o InVitro... -
Witajcie Słonka
Wracam z kliniki. Sytuacja u mnie następująca:
Nie ma w prawym jajniku pęcherzyka (tego, którego miałyśmy "rozwalić" pregnylem wczoraj!) - jest kilka bardzo malutkich. Nie ma śladów ew. owulacji więc prawdopodobnie była to pozostałość po zeszłym cyklu.
Pęcherzyk w lewym jajniku dalej jest i ma się dobrze bo ma 1,70 cm i na nim będziemy bazować.
Pregnyl w piątek wczesnym rankiem, sreduszkowanie dzisiaj, jutro i w sobotę.
Monitoring w poniedziałek o 18.45
Tak więc jestem w trakcie działań a teraz zmykam szykować jedzonko moim panom bo grają w nogę i pewno wrócą głodni jak wilczyska
Pszczelka daj znać jak po wizycie !!!!Asiulek lubi tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Hej czy Wy też tak źle się czujecie po pregnylu? Mija już 9 dzień od zastrzyku a ja mam strasznie wzdęty i powiększony brzuch, boli gdy się ruszam. Nie wiem czy to wina samego zastrzyku czy to może być wina przestymulowania (4 pęcherzyki pękły ale okazało się, że kilka jeszcze podrosło )
-
nick nieaktualnyILKA ja po pregnylu czuje się podobnie do samego okresu. Ale u CIebie możliwe, że dodatkowo objawy potęgują ilość pęcherzyków, bo rzeczywiście sporo ich i dużo się podziało u CIebie po pregnylu.
Mała Mi- no to powodzenia, działajcie działajcie
Ja byłam u koleżanki na kawce- opowiadała mi swoją 8-letnią przygodę ze staraniami.
Ja we wtorek mam wizytę i zobaczymy co i jak z pregnylem -
nick nieaktualny
-
Pszczelka - Ty nie kraść tyle tylko raduj się kobieto, bo przy tej passie na forum to nic innego jak piękny fasolek (bądź fasolki) Cię czekają!
I tylko takie mysli tutaj akceptuję w Twoim wydaniu!
To rozkaz i ... wykonać!!!
ps. widać, że pracuję z wojskowymi hi hi
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualny
-
Mała_Mi79 wrote:Pszczelka - Ty nie kraść tyle tylko raduj się kobieto, bo przy tej passie na forum to nic innego jak piękny fasolek (bądź fasolki) Cię czekają!
I tylko takie mysli tutaj akceptuję w Twoim wydaniu!
To rozkaz i ... wykonać!!!
ps. widać, że pracuję z wojskowymi hi hi
Dobrze zapamiętałam ze Twój maz jest adwokatem? I jeszcze pracujesz z wojskowymi? Ty to szczęściara jesteś)) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja beta poniżej 1,czyli tak jak czułam. No nic, odstawiam luteibe,czekam na @ I drugi cykl z CLO czas zacząć.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny