Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
hej podczytuje was ale pozwólcie ze nie będę odpisywać bo trochę tego się uzbierało :p.
- tym co się udało gratki
- tym co nadal działają 3mam kciukasy
- tym co się nieudało tule
- nowe witam i czekamy
a u mnie w normie czyli bez zmian heh w pon będzie tydz po podaniu pregnylu to będzie dopiero 25dc ciekawe kiedy przylezie @
ps z mężem często się kłócimy nawet mu powiedziałam ,że jak tak mu źle to niech mi da dziecko i może odejść ,bo nie chce zostać sama ( chce mieć dziecko z tego związku). nic nie odpowiedział
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 18:47
Asiulek lubi tę wiadomość
-
A dziękuję, na razie w porządku. Oprócz bolących i wrażliwych piersi nie doskwiera nic. Nie wiem czy to dobrze, czy niedobrze, czekam właśnie na to usg - 28 sierpnia dopiero bo teraz mój gin na urlaubie. Dzisiaj się dowiedziałam od siostry mojej koleżanki z dawnych lat, że właśnie ta moja koleżanka jest w ciąży , 3 dziecko, 9 tydzień, ręką , nogą nie może ruszyć, wymiotuje dalej niż widzi .. ta to dopiero ma objawy..
-
Nikita a cosz to za konował jeden!!! Porażka, ale tak właśnie wygląda wizyta na NFZ..człowiek płaci nie małe składki co miesiąc, a i tak musi chodzić prywatnie, bo na NFZ lekarz ma w.....e...smutne, ale prawdziwe...
Mała Mi mam nadzieję, że wstrzelicie się idealnie:)
Yesenia może @ wcale nie przyjdzie?
---
Ja dzisiaj zrobiłam sobie badania FT3, FT4, Anty TG, Anty TPO i estradiol. Na własną rękę szukam przyczyny, bo przecież doktorek powiedział, żebym nie wyszukiwała sobie problemów...
Wszystko w normie, oprócz Anty TG!!!
Norma jest 0-4,11, a ja mam 49,82!!!
Nie wiem co to dokładnie znaczy, ale z tego co wyczytałam, podwyższone anty TG może być związane z brakiem implantacji...
Być może znalazłam przyczynę po 3 latach...tylko co teraz??Nikita2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMigotka chcialabym zeby nie przyszla ale czuje sie mega okresowo, brzuch boli , ciagnie tam na dole i testy negatywne , nawet nie ma cienia drugiej kreseczki
A jakie masz tsh ?? Te badania co robilas maja zwiazek z tarczyca , moga swiadczyc o Hashimoto. Ja je wlasnie mam, ale nie wiedzialam ze to wplywa na implantacje a tez mam wysokieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 21:49
-
TSH robiłam rok temu i było 2,250...Yesenia, a bierzesz jakieś leki?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pszczelka wrote:Anakondo jak dostane okresu:) Juz leki mam w lodówce.Wczoraj przestałam brać luteine
A ja nadal czekam i czekam i mam już pomału dość . Sama nie wiem czego chce i czego oczekuje.Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
nick nieaktualnyJak tam dziewczyny? Okres macie, nie macie?
Ja u siebie rano zaobserwowałam śliczny płodny śluz, dawno takiego nie miałam, książkowy wręcz. Może to dzięki inofolicowi, który piję od tego cyklu? Jajniki też napierniczają od 3 dni.
Nie pozostaje nic innego jak się starać od dziś, zaraz jadę po męża
Jutro zamierzam estradiol zbadać, żeby zobaczyć czy komórka jest dobrej jakości.
A poza tym to mam w sobie wielki żal i rozgoryczona jestem strasznie. Dzień zaczął się źle, mam nadzieję, że skończy się dobrym seksemNikita2 lubi tę wiadomość
-
Witajcie Słonka
Ja dzisiaj pierwszy dzień po urlopie w pracy i .. buuu odnaleźć się nie mogę
Fryzjerka,,,nono objawy nie powiem jak na co... kciukam
klara_bella...mam nadzieję, że niedzielny wieczór udał się dokładnie tak jak to sobie zaplanowałaś Przy tak książkowych objawach ... kciukam za piękne testowanie za 14 dni
Nikita, Asiulek... jak się czujecie?
Nikita, kiedy idziesz na jakąś normalną wizytę a nie do jakiegoś partacza grrr wkurzyłam się, jak czytałam Twojego posta !!
Pszczelka... @ przyszła już??
I tak trochę po niewczasie ale witam serdecznie nowe koleżanki na wątku
Wcześniej zaglądałam z telefonu i szczerze to nie raz, nie dwa zeżarło mi już coś długo pisane i ... wyłączałam wkurzona telefon
Zdecydowanie nie lubia mnie te nowości XXI wieku i nie ma to jak stary poczciwy komputer
A... no i patrzę na suwaczek a nasza Czekoladka zaczęła dzisiaj z Jakubem 14 tydzień
Ciekawe też co u naszej Karolci słychać ...
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Mała Mi, ja jestem tydzień przed urlopem i już się gubię
U mnie @ brak... Powinien być w sobotę lub wczoraj, bo w czwartek odstawiłam luteinę, a zawsze max 2 dni po odstawieniu miałam okres
Betę robiłam w 10dniu po owulacji w zeszłą środę i była negatywna, więc testować znów jest bez sensuPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Pszczelka, nawet nie wiesz jak my tutaj czekamy na Twoją @ !!!
Agape...jak nie chcesz to nie musisz się zakręcać..chętnie wybiorę i Twój urlop chociaż swoją drogą lepiej niech i do Ciebie przyłazi (jeśli już koniecznie musi) @ bo przynajmniej urlop będziesz mieć spokojny.
Możesz szantażem: albo dzisiaj albo znikaj na długie miesiące
Ja optuję za drugą wersją
A ja jadę dzisiaj na monitoring owulacji wcześniej, bo na 17.30 (miało być na 18.45 ale dzwonili żebym była prędzej)... no to się dowiem wszystkiego i bez mega dawki luteiny vel duphastonu nie wychodzę
U mnie tempka w górę, i dodatkowo czułam kłucie w sobotę (przed startem w Ustroniu) więc pewno pękło co miało pęknąć... ech i teraz najtrudniejsze 14 dni czekania ...
Już się zastanawiam czy termometru nie popsuć żeby się tak nie stresować
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualnyDziewczyny, podczytuję i trzymam kciuki za wszystkie staraczki i wszystkie zaciążone. Okres przyszedł w zeszłą środę i z racji antybiotyków partnera CLO nie biorę w tym miesiącu. Szczerze? Cieszę się z miesiąca przerwy-psychicznie czuję się zmęczona, ciągłe czekanie na owulacje, po owulacji na datę testowania, a potem okres i tak w kółko. Emocjonalna huśtawka, sama ze sobą nie mogę wytrzymać. Mam nadzieję, po cichu, że po terapii antybiotykami coś zaskoczy, bo na ostatniej wizycie lekarz zasugerował, że w wynikach partnera coś wskazuje na infekcje i może to było przyczyną poronień (moje wyniki po poronieniach-V czynnik leidena, antykoagulant tocznia, ukl krzepniecia i zespol antyfosfolipidowy- wyszły w porządku) i powiedział, że antybiotyki mogą nawet być wskazane. Zobaczymy.
Nikita, nie martw się tym lekarzem, poczekaj na wizytę u bardziej kompetentnego.
Nikita2 lubi tę wiadomość
-
ruda...w takim razie kciukam za miesiąc wolnego...oczywiście od faszerowania się chemią
Ja w zeszłym cyklu miałam "wolne" po antykoncepcyjnych (wyciszanie organizmu po torbielce) ...i same korzyści były: libido moje się odnalazło a śluzu miałam książkowego, że hoho... żal było patrzeć jak odchodzi cykl w niepamięć
Ale co się nacieszyłam to moje Więc i tego Tobie życzę
Regeneruj się, kuruj partnera i powracajcie ze zdwojoną siłą
Oczywiście nie opuszczaj nasruda85 lubi tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij !