Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaczniesz brać jak zobaczysz wyniki bo teraz to nie ma sensu tym bardziej że ci się kończy cykl.
I proszę mi się tu nie smucić!! bo to nie koniec świata
Nawet jak by nie wyszło w tym cyklu tfuuu!!! tfuuu!!! to zawsze można zadziałać w następnym tym bardziej że bez lekarza ostatnio coś się udało.
Więc ładnie proszę o uśmiechkotkapc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny... mam wyniki
TSH 4,556
progesteron 26,40
beta HCG 6,4 (w 12 dpo)
zaraz będę sprawdzać czy mam gdzie zrobić powtórkę bety w sobotę boję się jednak, że ten wczorajszy spadek to też spadek betyNikita2, ruda85, Asiulek, monik lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
właśnie sprowadzilam ... W Katowicach mogę też zrobić badanie w sobotę. . wynik pewno będzie w poniedziałek.
Jutro z rana też zadzwonię do gina, który robił mi IUI i zapytam co robić bo lutinusu mam tylko do jutra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 22:23
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Oj Mała, trzymam kciuki za ładny przyrost bety Ale by było super
Zapytaj gina czy możesz brać Duphaston, bo chyba pisałaś że masz w domu...
Zostawiam wiruski &&&&&
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
nick nieaktualny
-
opuno miałam TSH w wakacje 0,004 / 0,006 / 0,005 / 0,370 robione w odstępach 2 - 3 tygodniowych. I widzisz jak mi teraz skoczylo - 4,7 2 tyg. temu i teraz 4,55 po zmniejszaniu dawki metizolu. Dzisiaj będę dzwonić to o wszystko się dopytam.
A dzień na pewno 12 dpo bo nawet gin mowił na monitoringu, że ciałko żółte dojrzałe i, że owu musiało być chwilę po IUI. No nic. ... będę mądrzejsza po jutrzejszych badaniach.
Jezu, Ty się tym zajmij !