Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała w Katowicach w.szpitalu na Raciborskiej jest lab całodobowy. Beta 25zl. Wynik jak poprosisz wyślą na maila do 15 jak zrobisz rano, a zazwyczaj szybciej &&
Ps. to Twoje tsh to koszmar jakiś... Ale prg bez paniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 07:31
-
nick nieaktualny
-
Mała mi trzymam moooooocno kciuki:) Będzie dobrze!!!
Monik...martwimy się o Ciebie... Co się dzieje?? -
nick nieaktualnyMała Mi-powodzenia! Musi być dobrze.
Widzę, że sporo dziewczyn jest ze Śląska - czy możecie podzielić się u kogo leczycie się?
Monik - przyłączam się do pytań dziewczyn, co się dzieje?
Asiulek, Nikita, Czekolada, bardzo cieszy mnie rozwój Waszych pociech
Nikito, czy odczuwasz jakoś mocno dolegliwości ciążowe?
Jutro mam wizytę,mam nadzieję, że wszystko ok, bo albo owulację przeoczyłam, albo nic się nie dziejeczekolada, Asiulek, Nikita2 lubią tę wiadomość
-
Jesteście kochane i nieocenione
Rozmawiałam z panią z kliniki dzisiaj. Zarówno dr Mercik jak i dr Czerwińska są na urlopach do poniedziałku ale pani sobie ode mnie spisała wyniki i podała wraz z kartoteką do innej pani doktor.
Już mam wypisaną receptę na lutinus i karteczkę co jak brać, bo jakiś lek mam odłożyć. Mniemam, że chodzi o metizol.
Rano też mi w klinice pobiorą krew bo oni jak napiszą cito to ŚLA robią im wyniki do godziny więc mam taki plan: rano oddać krew na HCG i progesteron jeszcze raz, poczekać tam do wyników i wtedy będę wiedzieć czy mam wykupywać lutinus czy... czekać na @
Boże, tak bardzo się boję objawów mam ZERO !!! jakichkolwiek
No trudno, rano będę już coś wiedzieć po temperaturze... boje się tylko, że jak spadnie na łeb na szyję...to chyba nie będzie miało sensu wybieranie się do kliniki.. zobaczę rano...
Kciukajcie i zdrowaśkujcie proszę dalejAsiulek, czekolada, Nikita2, JusWik lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Mała,i ja trzymam :-)na pewno się uda!
Tymczasem ja raportuję co u mnie po pierwszej wizycie w lubelskim ovum u dr Mroczkowskiego-na pierwszy rzut oka sensowny i rzeczowy lekarz. Od razu zakwalifikował mnie do inseminacji tylko musimy poczekać do następnego cyklu. Chociaż ceny tej kliniki też powalają, ale czego się nie robi żeby zobaczyć w końcu 2 kreski na teście. Tak bym chciała dołączyć już do zafasolkowanych koleżanek!!
W tym cyklu będziemy jeszcze próbować inseminacji w zwykłym gabinecie gin i na naturalnym cyklu. Chociaż marnie to widzę bo wczoraj w 11 dniu cyklu na usg nie było zadnego pęcherzyka dominującegona a dzisiaj rano estradiol baardzo slabiutki. Pocieszam się tym,ze moje naturalne cykle są dluższe niż te stymulowane i jeszcze sie rozkręci.
Miłego i spokojnego weekendu dziewczynki, ściskam Was wszystkie i każdą z osobna :*Asiulek, czekolada lubią tę wiadomość
Starania od II 2014
5x IUI (w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Ruda - jestem w szoku, bo nie mam żadnych dolegliwości ciążowych. Dobrze się czuję. Chodzę do pracy - tryb oszczędny
Mała - czekam na wyniki, ale wiem że będzie zielono!!!
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"