Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ewelinka2210 wrote:Edka daj znać jak wyniki, a ft3 i ft4 też badałaś?
-
Hej Kochane!
Mała Mi, jestem stała w uczuciach , jeden mąż, jedna kosmetyczka, jeden fryzjer, jeden stomatolog, jeden ginekolog i wątek jeden! Oczywiście pregnylowy, choć mnie już nie dotyczy bo zastrzyki juz za mna . Czytam na bieżąco, przeżywam razem z Wami...tylko mniej się udzielam bo już jakoś tak nie pasuję i nie chcę się mądrować, ale dziękuję , bardzo miło że nie wszyscy o mnie zapomnieli
Czekam z niecierpliwoscia na czwartkowe testowanie Małej, na laparoskopię Opu, na efekty polaparoskopowe Kotki i Migotki,na ciąg dalszy starań Pszczelki i fryzjerki, kciukam za Indię która niedługo zobaczy się z mężem i będzie okazja do wznowienia starań, za wizytę Monik aby wszystko było ok, w co bardzo mocno wierzę, za Jakubka Czekoladki, Hanie Tulipanny, bliźniaki Nikity,maleństwo Juswik i wszystkie koleżanki z tego wątku . Pisze z telefonu, więc wybaczcie że nie wspomnę o wszystkich i każdej z osobna. Jest tak Was / nas dużo, że nie sposób. Z jednej strony super bo wątek tętni życiem, a z drugiej smutno że tak wiele kobiet ma problem z poczęciem. Ale tu jest tyle wsparcia i dobroci , że chce się tu być . Także Kochane, trzymam za Was kciuki bardzo bardzo mocno , czytam codziennie,a nawet kilka razy dziennie i kibicuję !!!
Zostawiam wiruski
Proszę też Was o kciuki, jutro mam wizytę i ważne usg wykrywające ewentualne wady genetyczne i strasznie się boję...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 22:22
Nikita2, Edka, czekolada, JusWik, opu, tulipanna, monik, Joanna85 lubią tę wiadomość
-
opu wrote:U mnie nic sie nie dzieje. 21 pazdziernika laparo jedyna atrakcja przed to wizyta u anestezjologa 13-stego, wiec nie mam o czym pisac.
Troche mnie piersi bola pewnie od cisnacego stanika. I przytylam koszmarnie
opu bolące piesi...to objaw, który ja bym chciała mieć Ciekawe, kto kogo będzie targał na fioletową stronę ?
migot_ka pięknie, że odpuszczacie ten cykl... z doświadczenia wiem, że ładnie się takie "odpuszczone" kończą Liczę, że i Twój taki będzie
Asiulku, jak pisałam już nie raz: jesteś nieoceniona..i dzięki Bogu "stała w uczuciach" zwłaszcza tych wątkowych hihi
Przytulam mocniasto i zdrowaśkuję za udaną wizytę Zobaczysz, że maleństwo rośnie zdrowo jak na drożdżach Oczywiście daj znać jak będzie po...
No i tak patrzę na Twój suwaczek a tutaj już 11 tydzień leci ... cudownie
Nikita, JusWik, Tulipanna, Czekoladka...jak tam u Was?
Ciekawe czy Karolcia jeszcze tutaj zagląda no i ciekawe jak tam się Hanusia chowa
Kotkapc - kiedy wznawiacie odrabianie zadania domowego?
Monik, kiedy wizyta??
Fryzjerka, daj znać jak dostaniesz listę ze szpitala, na kiedy Was wpisują do IVF?
Ruda, i jak po wizycie? Miałaś mieć wczoraj?
Edka, czekamy na wyniki tsh oczywiście
Miki - super wiadomość To teraz czekamy na Twoje testowanie Kiedy masz zrobić "sikańca" albo betę?
basia7777- jeśli Twoje nastawienie będzie: "uda mi się" ... to nie ma mocnych - musi się udać Kibicujemy Ci z całego serducha
Pszczelka...jak u Ciebie?? Już odpoczęłaś chyba, co?? Długi protokół czeka A my razem z nim ... i wiesz, że Ci nie odpuścimy
No i która jeszcze nie wymieniona to samozwańczo proszę do raportu Może mnie się uda zrobić harmonogram najbliższych testowań ... kurcze chociaż ja nie - bankier mi może mi to kiepsko pójść... ale postaram się jak mogęJusWik, Nikita2, Edka, Asiulek lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Cześć Kobietki,
również zaglądam i podczytuję was codziennie.
Staram się nie udzielać aż tak, ponieważ internet za bardzo mnie nakręca i potem martwię się podwójnie. Mam 2 wizytę w sobotę i mam ogromną nadzieję że będzie wszystko dobrze i zobaczę już mojego maluszka. Strach jest ogromny ale chyba inaczej nie będzie.
Trzymam za was moooooocno kciuki i mam nadzieję że znajdziecie się niedługo po fioletowej stronie mocy
zostawiam wiruski
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Mała_Mi79, Edka, czekolada, Joanna85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhahah Mała Miiii wez mnie nie podjudzaj zmierzylam tempke - jakas oczywiscie licha ... 36,57 w 17 dc jakos nie powala, jedyna informacja z tego jednorazowego pomiaru ze pewnie juz po owulce, wiec teraz tylko czekac na okres. Piersi moze nie ze bolą, ale takie cmienie i dyskomfort jakis w okolicy nawet nie wiem jakiej gdzies na srodku kolo sutkow chyba a ze przytylo mi sie no to staniki sa tak wypchane ze no coz wstyd ... musze wziac sie za jakas diete i ruch - koniecznie. Dzis mam w planie pobiegac, albo pocwiczyc chodakowska.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 07:48
Mała_Mi79 lubi tę wiadomość
-
Opu, mów i myśl co chcesz... a ja myślę swoje hihi
Kurcze nakręcam się wiem, ale taka już jestem
Lubię takie pozytywne nakręcenie... bo w razie czego - dobrego dziecko nie będzie miało matki-frustratki haha
Za to na pewno, każde z Waszych dzieciątek będzie miało nieźle szurniętą i rąbniętą (w najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu) ciotkę internetową --- czyli mnieJusWik, czekolada, monik, Asiulek lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyw moim przypadku bedzie mialo szurnieta mamusie pozytywnie oczywiscie moja kolezanka mowi ze moj pies jest taki sam jak ja szalony a jak patrze na tą kupe futra biegajaca bez ladu i skladu sluchajaca komend MOOOOOOZE albo jak jej sie chce skaczaca na kazdego cieszaca ogonem to nie wiem czy mam to odbierac jako komplement czy co
Na to inni sie dziwia - taaaaak ??? o M. mowisz ?? a kolezanka NOOOO ona jest heheh niepozorna szalona i wariatka heheh dobrze sie kamufluje ) -
Dobrze wiecie że jesteście nie zastąpione! uwielbiam ten wątek i prawie zawsze was czytam i kibicuję jestem z wami duchem cały czas
Jakub właśnie kopię i zostawiamy Wam wiruski &&&&&& łapcie zesz do cholery
Mała Mi kochana jesteś
Asiulku to już 11 tydzień ale czas leci dopiero co ja byłam na badaniach prenatalnych a tu już mamy za sobą prawie połowę ciąży
Monik kiedy wizytujesz ??Mała_Mi79, Asiulek, Karolcia88 lubią tę wiadomość
-
Mała_Mi79 wrote:Edka, pięknie, tylko się cieszyć
A w którym przedziale normy?? bo bliżej górnej granicy ... to nie bardzo powód do radości...ale też nie od razu do płaczu
Prawda. Amerykanie zalecają poniżej 2,5. Część endokrynologow zaleca jeszcze niższe, nawet 1-1,5.Mała_Mi79, Nikita2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, Mała Mi, masz rację, miałam wczoraj być u lekarza, ale w niedzielę wieczorem okazało się, że muszę wyjechać na parę dni i dopiero w sobotę (16dc) zawitam do mojego ginekologa. Mam cichą nadzieję, że jeżeli coś wyrosło, to peknie samo, a jeśli do soboty nie pęknie, to będzie jeszcze czas na pregnyl. Dziś 11 dc, test owulacyjny już intensywny dziś, ale myslę, że dopiero wieczorem będzie w 100% prawidłowy.
-
ruda... no to czekamy teraz na ładnie odrobione zadanie domowe
Anatolka, to ja teraz tak sobie przeliczyłam, że skoro moje TSH miesiąc temu było 0,37, teraz 4,7 to średnia jest 2,5 czyli ales gites... a jak do tego dodam wyniki sprzed 2 miesięcy 0,005 i 3 miesięcy 0,004 - no to się mieszczę w zaleceniach (tej wspomnianej przez Ciebie) części endokrynologów
Suma summarum - mam nadzieję, że to moje ostatnie TSH to jednorazowy wybryk natury bo inaczej tu nie ma nic do śmiacia (jak to mówi mój szef)Anatolka lubi tę wiadomość
Dziewczyny, czytam was w każdej wolnej chwili, czyli przynajmniej raz dziennie Kibicuję każdej i przesyłam wiruski &&&&&&&&&&
U mnie nic ciekawego się nie dzieje. 5 października idę na badanie prenatalne. Im bliżej tego terminu tym większy stresik
Dobranoc :*
czekolada lubi tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"