Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdka, ja polopiryny nie biore bo rozrzedza krew a jestem przed laparo, dlatego wzielam apap . Trzymam kciuki za badania a kiedy IUI?
Witaj Kasiek23 A jesli moge zapytac jak poznac obecnosc bakterii w nasieniu ? Jakie wskazniki na to wskazuja ? ( amslo maslane )
Mała Mi gdzie jestes ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 12:12
Edka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Opu, mojej pani doktor nie podobala sie liczba leukocytow w morfologii wiec sprawdzila nasienie pod mikroskopem a pozniej wyslala probki na dokladny posiew. Wyszlo co wyszlo chyba e.coli albo cos podobnego (nie pamietam). P
Edka, nadzieja umiera ostatnia. Trzymam kciukiEdka lubi tę wiadomość
Hashimoto, hiperprolaktynemia czynnościowa, MLR 58% po szczepieniach, KIR AA
7 strat w 6-7 tygodniu (nigdy nie było serduszka) między 2013 - 2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka dziś ide na krew czy była owulka i cos tam do ivf .
ostatnio pobolewa mnie brzuch i jajnik tj na @ pewnie na dniach dostane w najbliższym tyg . a w poniedziałek jak jechałam do pracy do w metrze zasłabłam wysiadłam szybko i usiadłam na ławce masakra chwile po siedziałam i wróciłam do domu zadzwoniłam do szefowej i powiadomiłam ja ze do pracy nie dojadę to dala mi już cały dzień wolny.i lezalam caly dzień w lozku bo zle się czułam .niewiem co to było czy spadek ciśnienia czy co ,przestraszyłam się troche bo bylam sama a w metrze nie ma zasiegu zebym mogla zadzownic po meza . -
Edka, kasiek chciala zabrzmiec madrze a wyszla na idiotke
chodzilo o badanie nasienia
Fryzjerka a ktory to twoj dpo? Moze ... nie dopowiem ale moze...
nick nieaktualnyFryzjerko, moze przemeczenie, stres ? albo faktycznie cisnienie - ja tez mam czasami takie zjazdy... Najniebezpieczniejszy zaliczylam za kierownica.... myslalam ze zemdleje zanim sie zatrzymam ... jak na zlosc nie bylo gdzie zjechac ... Pomogl mi wtedy sok z cukrem - kupilam zwykly cappy ( bo oczywiscie teraz znalezc sok z cukrem to mega problem - cukier naturalny z owocow nie zalatwi sprawy)
Albo ciaza ))
Kasiek, jaka idiotke Dziewczyno ) co ty mowisz ... Boze ja bym wiele oddala za to zeby nie wiedziec nawet co to jest endometrium albo kiedy mam owulacje ... takzeby te problemy mnie nie dotyczyly .... Kolezanki mnie nie rozumieja ... nie kumaja co ja mowie do nich ... masakra ... bardzo chcialabym tez nie posiadac tej wiedzy, zamiast wiedzy wole dzidzie ale jest jak jest ... -
Opu doskonale wiem o czym mowisz. W zasadzie niedawno rozmawialam z kolezanka o roxnych takich sprawach i ona do mnie ze skad ja tyle wiem i ze ona wogole nie wie nic o swoim organizmie
Ja jej na to ze z checia zamienila bym te wiedze na taka piekna coreczke jak jejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 15:59
Qrcze jak ja nie lubie pisac z komorki. Ucina wypowiedzi w pol zdania, a tak sie czlowiek nagimnastykuje zeby cos napisac.Hashimoto, hiperprolaktynemia czynnościowa, MLR 58% po szczepieniach, KIR AA
nick nieaktualny
-
Kasiek23 wrote:Opu, mojej pani doktor nie podobala sie liczba leukocytow w morfologii wiec sprawdzila nasienie pod mikroskopem a pozniej wyslala probki na dokladny posiew. Wyszlo co wyszlo chyba e.coli albo cos podobnego (nie pamietam). P
Edka, nadzieja umiera ostatnia. Trzymam kciuki -
Kasiek23 wrote:Edka, kasiek chciala zabrzmiec madrze a wyszla na idiotke
chodzilo o badanie nasienia
Fryzjerka a ktory to twoj dpo? Moze ... nie dopowiem ale moze...