Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Tulipanna, tak wlasnie bylo, pierwszy posiew - antybiotyk, w drugim posiewie wyszlo juz niewiele wiec drugi antybiotyk i po terapii dostalismy zielone swiatlo. Uprzedzajac pytania, pani doktor nie zlecila kolejnego posiewu poniewaz jak tlumaczy w drugim posiewie wyszla ta sama bakteria tylko inny szczep i antybiotyk powinien sobie z tym poradzic.
Fryzjerka to rzeczywiscie chyba za wczesnie. A cukier i insuline robilas?Hashimoto, hiperprolaktynemia czynnościowa, MLR 58% po szczepieniach, KIR AA
7 strat w 6-7 tygodniu (nigdy nie było serduszka) między 2013 - 2017 -
nick nieaktualny
-
W moim przypadku domiesniowo zrobil maz. Moja dr kazala w posladek, a ze sprawa wyszla nagle i nie bylo czasu mechac juz do przychodni to radzilismy sobie sami. Maz dal rade- choc robil to pierwszy raz. Filmiki instruktazowe z you tube wystarczyly.Starania od II 2014
5x IUI (w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Joanna85 wrote:Ostatnio dawno mnie tu nie bylo. Tzn podczytuje od czasu do czasu.
Witam nowe kolezankiStarania od II 2014
5x IUI (w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
nick nieaktualnyDziewczyny, jestem 13 dni po zastrzyku z ovitrelle. Wczoraj była jąsniutka kreska na teście, poszłam na betę dziś i tylko 6,8 a progesteron niecałe 12 przed chwilą zrobiłam test z tej samej firmy-ciemniejsza kreska zdecydowanie. Czy jest szansa? Jak moge pomóc sobie luteiną (teraz biorę 1 raz dopochwowo 100 mg)? Podnieście na duchu, bo ciężko to widzę
Wyliczyłam, że ovitrelle o 6 rano dziś mogłoby maks wynosić ok 1-2. (co 27 godzin maleje o połowę wartości).
Nikita2, Asiulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda!!!
Lutka i dupek i pędź do lekarza.
Ni chcę jeszcze nic zapeszać ale u mnie wczoraj też pojawił się bladzioch
Dziś 12 dpo.
Wczoraj od razu pojechałam do mojej lekarki i dostałam masę leków.
Ze względu na moje wczesne poronienia dostałam steryd, nospe, acard, i jeszcze coś. Oczywiście duphaston i luteinę. Powoli mam odstawić bromergorn.
Martwi mnie dość cienkie endometrium. Co jeść żeby je jakoś poprawić?
I Ruda nie załamuj się, Trzeba wierzyć w CUD.
Ja wierzę...Hashimoto, hiperprolaktynemia czynnościowa, MLR 58% po szczepieniach, KIR AA
7 strat w 6-7 tygodniu (nigdy nie było serduszka) między 2013 - 2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyindio ty jestes przed ivf?
Przyznam sie bez bicia ze troche ciezko mi z tego wzgledu ze tyle dziewczyn juz pozegnalam i tyle przyjaciolek ze poprostu no nie jest latwo, stad takie moje wrazenie ze ja chyba nigdy tego nie doczekam. To jakas dla mnie abstrakcja. Bede swiadkiem przejscia na fioletowa strone chyba calego forum hehehe ... To cos jakbys byla niesmiertelna i patrzyla jak wszyscy przyjaciele odchodza
Kurde troche kiepskie porownanie ale tak mniej wiecej czuje. Co sie zaprzyjaznie z jakas forumowiczka rozmawiamy sobie na pw to zaraz jest super wiesc, a potem to juz jakby zapominaja. A jak sie dziecko rodzi to juz w ogole zlotych rad milion piecset jakby same zapomnialy jakie to ciezkie... walczyc... To chyba nawet trzeba wiecej sily psychicznej niz opieka nad dzieckiem. Smiem twierdzic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 11:35
klara_bella lubi tę wiadomość