Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
klara_bella wrote:Ja testuję chyba jutro bo w ogóle nie czuje się okresowo a w sob na narty mamy jechać i zrobię dla pewności
-
klara my tez w sobote wybieramy sie na narty i dzis zrobilam bete, wyniki beda po 16 dlatego jak w koncu sie udalo to nie bede jezdzic . Dzis mam 28 dc i mam nadzieje ze beta bedzie wiarygodna... termin @ mam na niedziele[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyPodejrzewam u siebie owulację w 16dc. Wiem, że za wcześnie, ale może już coś wyjdzie jeśli zaskoczyłam. Nie nastawiam się, bo już tyle razy się nakręciłam że szkoda słów...
Nie zrobię testu, bo nie mogę go znaleźć, byłam przekonana, że mam 1 gdzieś zakopany a nigdzie go nie ma. Więc sama nie wiem czy będę testować jutro czy nie. -
nick nieaktualnyGirl mnie również przykro ehhh nie wiem co powiedzieć...
Ja dizś jeśli nie będzie kolejek w osrodku to zrobię betę. Badania zaczynają od 7:30. Ja pracę mam od 8. Więc może się uda, może nie.
Testu nie mam w domu, pewnie mąż go wywalił bo on taki zakręcony jest a ostatnio sprzątał łazienkę na tip top.
Więc pójdę na betę mam nadzieję, bo jutro te narty wiec muszę wiedzieć czy mogę jechać czy nie. No i na siłownie chodzę więc też lepiej wiedzieć.
Szyjka u mnie bardzo wysoko, nie mogę jej dosięgnąć.
Trzymta kciuki -
Girl25..przytulam ... i jak pisze india... nie trać nadziei, trzeba wierzyć do końca...bo kto, jak nie matka ma tę największą wiarę w życie - nowe życie
Klara...daj znać czy udało Ci się z tą betą ... no i kiedy wyniki
Kasiek...do mnie jeszcze nie dociera to o czym napisałaś... sposób, w jaki Was potraktowano ... gorzej niż w Polsce za czasów PRL...noszz w mordę jeża...
Masz dobrą ginkę i liczę na to, że ona pomoże Wam dojść do "zielonego" zakończenia
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeta negatywna.
Ja nic z tego nie rozumiem. Szyjkę mam wysoko. Bardzo wysoko. 0 objawów PMS, brzuch w ogóle nie boli.
No nic nie rozumiem
jest mi za przeproszeniem w chuj przykro.
Zawsze sobie obiecuje, że nie będę sobie robiła nadziei a ona i tak się wkrada i jak co miesiąc spierdoli mi się humor... -
Dziewczyny musze dzisiaj zrobic zastrzyk z Pregnylu-2 fiolki-kazda dawka 5000 j. Chcemy to zrobic sami w domu tylko zastanawiamy sie czy jesli sa 2 fiolki z proszkiem i 2 rozpuszczalniki to zrobic to w stosunku 2:2 czy 2:1. Czy ktoras z Was miala moze taka sytuacje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 16:27
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży