X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Reprofit - po drugiej stronie brzuszka
Odpowiedz

Reprofit - po drugiej stronie brzuszka

Oceń ten wątek:
  • Monika29 Autorytet

Wysłany: 13 lutego, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    The_sleeping_beauty wrote:
    Monia psy i mała funkcjonują jak rodzeństwo ze wszystkimi tego konsekwencjami 🫣 małą kradnie im jedzenie, a potem dokarmia ze swojej miseczki. Bruno pozwala jej głaskać się po łapach czego my nie możemy robić i biegnie do nich pierwszy jak coś się dzieje, ale dba też i równy podział uwagi jak się z nią bawimy i przypomina że jest równie ważny. Oczy musimy mieć dookoła głowy bo jednak nasze psy ważą ponad 40 kg i wystarczy machniecie ich ogona żeby małą przewrócić 🐾 bywa wesoło, ale dla nas jest ok i cieszymy się że tak właśnie wygląda to nasze stado. 🙂
    To są fajne chwile 😂 psy są cudowne ♥️ aż mi się łezka kręci w oku jak Cię czytam, bo u nas z suka i córa było podobnie , córa też wyjadala jej z miski , kładła się u niej w posłaniu , gdy mała spała na naszym na naszym łóżku to suka z brzegu i tylko córa mogła się do niej przytulać i mieć nogi na niej ♥️ fajnie że tak to wygląda 😁
    Ania, nic mi nie mów, nie wierzę że już mam go 20 miesięcy , a tu 2 lata będą..... Złożyłam wniosek do żłobka 🙈 a co u niego ... Dużo by pisać, już nie chciał być w krzesełku z Ikea, to dostał krzesełko że stolikiem, wchodzi na stolik, wymyśla różne rzeczy, wszystko i wszędzie maluje , wciąga siostrę w zabawy 🤣 teraz jak ona ma ferie to mam co robić. Haha u nas też tak było każdy okruszek jak spadł to suka odkurzacz wciągała 🤣 przyznaje tego mi brakuje 🤣🤣🤣🤣 to musi zabawnie wyglądać jak robi im nununu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 może będzie psim behawiorysta ? 😁
    Milvaa trzymam kciuki żeby mięśnie się rozluźniły , oby podcinanie wędzidełka nie było konieczne ♥️ dasz sobie radę z małą ♥️
    Tigra najlepiej zobaczyć, bo są dzieci które lubią chustę , albo takie jak mój gad który nie lubil chusty. Ja np. nie byłam do końca pewna elastycznej , wolałam zwykła. I wcale to nie jest takie trudne , fakt motanie elastycznej jest trudniejsze , tzn dla mnie było. Jak młody podrósł to sprawdziła nam się chusta kółkowa i po roku nosidło z lenny lamb. Ale musisz sprawdzić co wam się sprawdzi.
    Monester już 9 ? Co u Was ?
    Jeżoweczko gratuluję drugiej królewny ♥️
    Ewa bo wasza mała to umie się ustawić w życiu 😁

Córka z zespołem wad genetycznych
    Translokacja chromosomów, 6 strat, mthfr, pai1 plus amh 0.27, decyzja o AZ.
    05.10.2022 transfer AZ 🥰
    Bhcg 7dpt - 33.2, 9dpt -79, 12dpt - 202, 16dpt - 1073.
    09.11.2022 - jest ❤
    12.12.2022 - usg prenatalne, 6 .5cm szczęścia ❤
    27.02.2023 - usg połówkowe , 590g synka
    28.04 - usg 3 trymestr, 2kg chłopaka ❤
    26.05 - 2600g synka
    07.06.2023 - synuś jest z nami, 3380g i 54cm do kochania
    age.png
  • mlia Autorytet

Wysłany: 17 lutego, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny oczekujące, robię małe porządki i mam na zbyciu rzeczy przydatne po porodzie. Dwie pary majtek siateczkowych rozmiar S/M, dwa opakowania kompresów Multi mum ważne do grudnia 2025, opakowanie 4 pojemników na mleko mamy wielokrotnego użytku, nieużywane butelki dla maluszków, dwie Lansinoh ( u nas sprawdziły się na samym początku, ale kupiłam za dużo), butelkę Sauvinox zero zero i szklaną butelkę Canpol (lekko uszkodzone opakowanie). Wszystkie rzeczy są nieużywane.
    Więcej na priv.

age.png
  • Giosiek Autorytet

Wysłany: 24 lutego, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,
    bardzo tu cicho ostatnio, także wrzucę mój mały update 😊
    Byłam u ginekologa, żeby sprawdził bliznę po cc. Wszystko w jak najlepszym porządku 😊
    Czekam jeszcze na wyniki hormonów i jak będą w porządku, to najprawdopodobniej w następnym cyklu będę miała transfer. Trochę się cieszę, ale też powoli zaczynam stresować 😅

age.png
  • Giosiek Autorytet

Wysłany: 24 lutego, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magra3,
    coś już wiadomo o Waszych zarodkach?
    Nieustannie trzymam za Ciebie kciuki 😊

age.png
‹‹ 101 102 103 104 105
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ