Reprofit - po drugiej stronie brzuszka
-
WIADOMOŚĆ
-
The sleeping beauty - twierdzi ze jakościowo jest bardzo ok
Monia co nowego u Aleksa ? Chwile i pykna 2 latka
Ewa jak adaptacja w żłobku ? Młoda sobie już radzi pełny wymiar czasu ?The_sleeping_beauty, Ewa3bit lubią tę wiadomość
-
Monika29 wrote:Hej hej 🙂❄️
Giosiek wycałuj swoją królewnę i wszystkiego najlepszego dla niej 🥳 będę trzymała kciuki za rodzeństwo 😘
Aniu za was też trzymam kciuki 😘
Jeżoweczko jak ten czas leci, właśnie dopiero co miałaś transfer a tu już półmetek 😀
Magra Ty wiesz 😘♥️
Co do łóżeczka to też myślę nad tym co pokazała Ania lub domkiem, póki co młody śpi że mną .
Beauty wesoło masz a jak młoda z psami ? Takie małe bąble są super, tysiąc pomysłów , nie wiadomo skąd , i z dnia na dzień coraz mądrzejsze 😁
Monia psy i mała funkcjonują jak rodzeństwo ze wszystkimi tego konsekwencjami 🫣 małą kradnie im jedzenie, a potem dokarmia ze swojej miseczki. Bruno pozwala jej głaskać się po łapach czego my nie możemy robić i biegnie do nich pierwszy jak coś się dzieje, ale dba też i równy podział uwagi jak się z nią bawimy i przypomina że jest równie ważny. Oczy musimy mieć dookoła głowy bo jednak nasze psy ważą ponad 40 kg i wystarczy machniecie ich ogona żeby małą przewrócić 🐾 bywa wesoło, ale dla nas jest ok i cieszymy się że tak właśnie wygląda to nasze stado. 🙂aaaania87 lubi tę wiadomość
-
U mnie komitywa jedzeniowa z psami działa tylko w jedna stronę - przy karmieniu Tobka 2 siedzą jak trusie i czekają 😋 zawsze są tego dobre strony podłoga nie będzie brudna - łapią w locie Tobek tez często wyciaga rękę z krzesełka i dokarmia - a najlepsze jest to ze czasem zdarzy się potem brać jedzenie i ładować do buzi 🫣 no cóż - nie zawsze człowiek da radę zareagować. Za to to taki harpagan ze moje to uciekają jak leci - ziemia się rozstrepuje 😄 często tez grozi palcem i krzyczy Masz (na Masze) jak szczekają 😄
Bałam się przed bardzo bo Masza jest lękowymi psem - no ale ustawił całe towarzystwo - ma rękę do psów 💪🏻😀
Jeszcze niech trochę podrośnie - będziemy razem jeździć do schroniska 👍The_sleeping_beauty, Ewa3bit, Jeżóweczka lubią tę wiadomość
-
aaaania87 wrote:The sleeping beauty - twierdzi ze jakościowo jest bardzo ok
Monia co nowego u Aleksa ? Chwile i pykna 2 latka
Ewa jak adaptacja w żłobku ? Młoda sobie już radzi pełny wymiar czasu ?
Tak Aniu, u nas już żłobek w pełnym wymiarze. Wiadomo, są lepsze i gorsze dni ale ogólnie jesteśmy zadowoleni. Mała ustawiła sobie ciocie i chyba jest jednym z dzieci najczęściej noszonych ba rękach 🙈 Energia ją rozpiera, ostatnio zaczęła sama wspinać się na kanapę i biega po niej jak szalona a ja schodzę na zawał z obawy, że zaraz spadnie.
Widziałam, że pisałyście o zwierzakach - moja królewna śmieję się w głos jak widzi kota lub psa. Aktualnie nie mamy żadnego czworonoga ale uwielbia zwierzaki sąsiadów - w sobotę prowadziła degustację kociej karmy u sąsiadki 🙃
Aniu, a jak w pracy? Ja cieszę się ostatnimi dniami urlopu bo w poniedziałek czeka mnie zderzenie z rzeczywistością i nową pracą.Invicta
2 x IUI 👎
Gameta
3 x IVF ➡️ 5 transferów (4 x blastka 4.1.1 + 1 x blastka 4.2.2) ➡️1 cb, 1 poronienie w 9tc 💔
3 x AZ w Pl - nieudane 😔
01.03.2023 - Transfer AZ - 4.1.1 Pl
8 dpt - beta 99,33 mlU/ml, prog 27,60 ng/ml
10 dpt - beta 162,60 mlU/ml, prog 25,21 ng/ml
14 dpt - beta: 842 mlU/ml, prog 21,10 ng/ml,TSH 2,12, FT3 3,09, FT4 1,39
14 dpt - jest pęcherzyk 👍
26 dpt - beta 16050 mlU/ml, prog 24,28 ng/ml
6t4d (30 dpt) - jest 💓 CRL 0,59 cm
10t3d - CRL 3,41 cm
12t3d - CRL 6,63 cm, prenatalne ok
14t5d - 100g maluszka
19t3d - 220g, dziewczynka 👧
21t5d - 419g, połówkowe ok
23t5d - 560g dziewczynki
28t4d - 1260g dziewczynki
30t3d - 1423g, prenatalne ok
41+0 - 3460 g, 58 cm szczęścia 👧 💗
-
Ewa to super ze I rządzi 💪🏻😉 nawet Wam sprawnie to wszystko poszło - także super. Jedno zmartwienie choć trochę z głowy. Trzymam kciuki Ewa za nowa prace 👍 podziwiam mega. Mam nadzieje ze będziesz zadowolona. I polecam zwierzaki - życie bez nich było by bez sensu
W pracy jak w pracy - zmęczona jestem, wszystko na mega obrotach. Ale jakoś ciągnę z naciskiem na jakoś 😅
-