Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:Kochana, to wspaniała wiadomość trzymam kciuki żeby do soboty wszystkie się ładnie rozwijały &&& a ja się czuję średnio... wczoraj dopadło mnie przeziębienie... gil do pasa i stan podgorączkowy... dobrze, że nie mam transferu w tym cyklu...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:Olciaaa, a powiedz jeszcze, kiedy teraz masz się zgłosić do swojego lekarza prowadzącego?
Mam nadzieje, że ten ból brzucha będzie coraz lżejszy, ale jakby się nie zmieniał to umówię się do lekarza. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoje maleństwa -
nick nieaktualnyJestem po rozmowie z p. Małgosią. Okazało się, że jednak zaplodniło się 5 komorek, a nie 4 (jedna zaskoczyła z opóźnieniem). Na ten moment mamy 3 blastki dobrej klasy na zimowisku, jutro mam dzwonić i pytać, co z tymi dwoma "wolniejszymi"
Ps. Zgodnie z zapowiedzią dr Kokoszko, że @ pezyjdzie duuuzo wczesniej - przyszła dzis! Zatem od jutra startuje z lekami, a na 5 maja mam wizytę kontrolną
Olciaaa, jak się dzis czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 16:42
Bella93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olcie (obie), to moze sie zejdziemy z transferami, jesli u mnie nastapi w tym samym cyklu co punkcja.
Olciaaa-mam nadzieje ze szybko poczujesz sie lepiej!
Lapie juz powoli stresa. Wg moich aplikacji, miedzy jutrem a nd mam dostac @. Nadal nie ma wiesci z UM
Boje sie ze zaczne stymulacje i dojdzie do punkcji i nadal nie bedzie odp i bede obciazona kosztami w 100% (no a przynjamniej za punkcje i wszytsko to co wykonuje sie zaraz po niej)...
I jeszcze wizja majowki, ciekawe czy ktokolwiek bedzie w tym urzedzie pracowal:(
Wniosek w Salve skladalam 5 kwietnia, wiem ze zlozony w UM zostal dopiero w kolejnym tyg ale tak czy inaczej minely juz ponad 2 tyg.
-
annna83 wrote:Olcie (obie), to moze sie zejdziemy z transferami, jesli u mnie nastapi w tym samym cyklu co punkcja.
Olciaaa-mam nadzieje ze szybko poczujesz sie lepiej!
Lapie juz powoli stresa. Wg moich aplikacji, miedzy jutrem a nd mam dostac @. Nadal nie ma wiesci z UM
Boje sie ze zaczne stymulacje i dojdzie do punkcji i nadal nie bedzie odp i bede obciazona kosztami w 100% (no a przynjamniej za punkcje i wszytsko to co wykonuje sie zaraz po niej)...
I jeszcze wizja majowki, ciekawe czy ktokolwiek bedzie w tym urzedzie pracowal:(
Wniosek w Salve skladalam 5 kwietnia, wiem ze zlozony w UM zostal dopiero w kolejnym tyg ale tak czy inaczej minely juz ponad 2 tyg.
Jedyne co mozesz zrobic to zapytac czy w momencie, gdy nie bedzie odpowiedzi, a Ty znaczniesz stymulacje i zaplacisz ze swojej kieszeni to czy zrobia Ci korekte faktury i oddadza to 5tys. -
Tak zrobie!
Nadal dalas mi jednak troche nadziei, moze jednak sie zmieszcza..
Wg rozpiski, pierwszy podglad dopiero 8 dnia cyklu. Tak statystycznie to ktorego dnia najczesciej punkcja przypada? -
nick nieaktualnyAnnna ja na informację o dostaniu się do programu dostałam po 3 tyg (składaliśmy wniosek w lutym). Skontaktuj się z panią koordynator w salve i wypytaj o swoją sytuację, (niestety nie pamiętam imienia tej pani ale była bardzo sympatyczna i udzieliła nam odpowiedzi na wszystkie pytania.może jeszcze przed majówką salve będzie miało informację czy się dostaliście.
Myślisz, że jakoś na dniach dostaniesz @?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannna83 wrote:Tak zrobie!
Nadal dalas mi jednak troche nadziei, moze jednak sie zmieszcza..
Wg rozpiski, pierwszy podglad dopiero 8 dnia cyklu. Tak statystycznie to ktorego dnia najczesciej punkcja przypada?annna83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny