Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, może wiecie - zwłaszcza Annna83 jak na obecny moment wygląda sytuacja z dofinansowaniem in vitro z UMŁ. Czy są miejsca? I w jakim czasie od otrzymania wiadomości o dostaniu się do programu trzeba go rozpocząć? Pytam bo moja koleżanka która ma podobne problemy do nas coraz bardziej o tym myśli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 11:51
-
nick nieaktualnyOlciaaa odnośnie miejsc to chyba najlepiej zadzwonić do Salve i rozmawiać z koordynayorem. A jesli chodzi o start procedury to najlepiej ruszać od razu. Po złożeniu wniosku byliśmy na spotakniu z p. Małgosią, która powiedziała, że mamy 3 miesiące na ZAKOŃCZENIE procedury. W zwiazku z tym, że organizm kibiety płata różne figle (spozniajaca się @ czy słaba reakcja na stymulację) zalecają nie odwlekac startu
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:Olciaaa odnośnie miejsc to chyba najlepiej zadzwonić do Salve i rozmawiać z koordynayorem. A jesli chodzi o start procedury to najlepiej ruszać od razu. Po złożeniu wniosku byliśmy na spotakniu z p. Małgosią, która powiedziała, że mamy 3 miesiące na ZAKOŃCZENIE procedury. W zwiazku z tym, że organizm kibiety płata różne figle (spozniajaca się @ czy słaba reakcja na stymulację) zalecają nie odwlekac startu
Ja nawet nie dopytywałam o to ile mamy czasu na rozpoczęcie procedury, zgłosiłam się do kliniki tak szybko jak mogłam. Ale wiem, ze nie wszyscy są tak jak ja w gorącej wodzie kąpani -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:Dziewczyny! Ostatecznie mamy 5 blastek p. Małgosia powiedziała, że wszystkie bardzo dobrej klasy mówiła te dokładne oznaczenia, ale z tego wssystkiego zapamiętałam tylko 3AA i AB
olcia.de, annna83 lubią tę wiadomość
-
Olciaaa wrote:Dziewczyny, może wiecie - zwłaszcza Annna83 jak na obecny moment wygląda sytuacja z dofinansowaniem in vitro z UMŁ. Czy są miejsca? I w jakim czasie od otrzymania wiadomości o dostaniu się do programu trzeba go rozpocząć? Pytam bo moja koleżanka która ma podobne problemy do nas coraz bardziej o tym myśli.
Tak, trzeba pogadac z p. Gosia. To jest tak ze Salve zbiera po kilka-kilkanascie wnioskow, nie jezdza z kazdym jednym do urzedu. Niesteyu podobnie jest z odpowiedziami. Ja skladalam 5 kwietnia w klinice, zlozony zostal nieco pozniej. Pytalam wtedy p. Gosie o ilosc miesc i powiedziala ze na te chwile sa. Mysle ze jesli Salve dostaloby od UM sygnal ze juz finito to na pewno p. koordynator recepcji tez bedzie o tym wiedziala.
Rozmawialam z nia dzis, mowila ze nadal brak info na temat wnioskow z mojej "partii" ale ze oczekuja dzis lub jutro jakichs wiesci z UM.
zaczelam dzis plamic, czekam czy dzis sie @ rozkreci. Jesli tak to jutro jade na badania ranoOlciaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:Co ma być to będzie! Z naturą nikt nie wygra! Bądź dobrej myśli, ale nie zamartwiaj się. Macie dwie blastki, które dobrze rokują, i trzymam kciuki, żeby ta pierwsza była tą SZCZĘŚLIWĄ
-
ufff jest odpowiedz z UM- pozytywna
Ciesze sie bo od wczoraj biore juz acard i encorton, dzis wieczorem zaczynamy z zastrzykami.Bella93, Olciaaa, olcia.de lubią tę wiadomość
-
annna83 wrote:ufff jest odpowiedz z UM- pozytywna
Ciesze sie bo od wczoraj biore juz acard i encorton, dzis wieczorem zaczynamy z zastrzykami. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny