Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
uhh ta progynova.. obwiniam ja za moje extra 3 kg ktore wrzucilam
Ja tez dzis do Salve zaraz jade, zobaczyc co tam uroslo. i czy w ogoleolcia.de lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie na razie 12 pecherzykow. Mala zmiana w lekach. A myslalam ze to koniec zastrzykow... moze jeszcze cos urosnie..
Bella93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannna83 wrote:U mnie na razie 12 pecherzykow. Mala zmiana w lekach. A myslalam ze to koniec zastrzykow... moze jeszcze cos urosnie..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:No właśnie ja wszystkie badania mam w normie. W każdym razie mój dr K powiedział, że jakbym zaszła w ciążę to będę musiała zaprzyjaźnić się z tymi zastrzykami do 15 tyg, więc pewnie jest jakiś powód żeby je brać. Do kliniki jadę w sobotę i mam nadzieję, że teraz już wszytko pójdzie zgodnie z planem. Olcia planujesz jakiś urlop/zwolnienie po transferze? Bo ja się biję z myślami co robić...
A co do zwolnienia po transferze- myślałam o tym, ale raczej nie będę brać. Chyba, że lekarz zleci inaczej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem,że w klinice nie chcą wypisywać zwolnień. Dlatego myślę o urlopie lub L4 od internisty. Chociaż uważam, że nie są w porządku bo to jednak są zabiegi medyczne które są dla nas dużym obciążeniem i fizycznym i psychicznym. Ja po punkcji czułam się źle i uważam że jak najbardziej po tym powinnam dostać zwolnienie...
-
nick nieaktualnyJa też mam pracę biurową ale niestety podejmuje dosyć dużo ważnych decyzji merytorycznych a teraz cały czas myślę tylko o tym transferze. Ciężko mi się skoncentrować na robocie i stresuje się żeby czegoś nie zawalić. Dlatego bije się nadal z myślami co będzie lepsze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 10:33
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, odnośnie zwolnienie to mnie Kokoszko bez problemu dawała na 2 tyg po transferze. Wszystko zależy od rodzaju pracy jaką wykonujecie. Nie można dźwigać, przemęczać się itd, ale nie należy też leżeć i nic nie robić.
Trzymam za Was mocno kciuki!Olciaaa, olcia.de lubią tę wiadomość
Kinga
* 01.10.2018 - IVF - nieudane
* 31.03.2018 - IVF - nieudane
* 26.01.2018 - IVF - nieudane
* wdrożone leczenie: Equoral, Azatiopryna, Encorton, Intralipid
* Wykryty problem immunologiczny: podwyższone NK i p/przeciwjądrowe
* 2 nieudane IVF
* 3 nieudane inseminacje