Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartuska09 wrote:Fraxiparine chyba dają wszystkim nie ważne że nie miało się badań, dziwne u nich są zwyczaje że przepisuja coś bez wcześniejszej diagnostyki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 22:24
-
Olciaa, dostalas fraxi ze wzgledu na ryzyko hiperstymulacji, a co za tym idzie zwiekszone ryzyko zakrzepicy.
Kup w aptece insulinowki (strzykawki z igla), przestrzyknij Fraxi do tej nowej i rob zastrzyk. Igly w insulinowkach sa ostre i nie bedziesz miala takie problemu -
martuska09 wrote:Fraxiparine chyba dają wszystkim nie ważne że nie miało się badań, dziwne u nich są zwyczaje że przepisuja coś bez wcześniejszej diagnostyki
W Gamecie w standardzie daja Clexane i Encorton. -
nick nieaktualnyBella93 wrote:Olciaa, dostalas fraxi ze wzgledu na ryzyko hiperstymulacji, a co za tym idzie zwiekszone ryzyko zakrzepicy.
Kup w aptece insulinowki (strzykawki z igla), przestrzyknij Fraxi do tej nowej i rob zastrzyk. Igly w insulinowkach sa ostre i nie bedziesz miala takie problemu -
Grzanka, juz po prenatalnych?
Wiadomo kto siedzi w brzuszku? -
Tak już po badaniach, jutro mam spotkanie z genetykiem. Na usg wszystko wyszło dobrze i prawdopodobnie chłopak, no zobaczymy czy na kolejnym usg się to potwierdzi. Od ponad tygodnia jestem już bez leków i bardzo się cieszę bo już nie miałam gdzie wbijać fraxiparyny bo prolutex to już z miesiąc nie biorę teraz to już tylko witaminy i magnez.
Bella93, annna83 lubią tę wiadomość
Grzanka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:Olciaaa, jak się dziś czujesz? Jakieś dolegliwości po punkcji?
-
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:Hej, jakoś żyję po punkcji chociaż trochę bolą mnie jajniki. Niedawno udało mi się porozmawiać z panią Małgosią i 5 komórek jest zapłodnionych. Jutro znowu mam zadzwonić, mam nadzieję, że przetrwają te moje maleństwa
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:Oby szybko minął ten ból jajników... trzymam kciuki za piękny rozwój komórek &&& ja dowiem się w czwartek ile mamy blastek...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciaaa wrote:Po powrocie z pracy zadzwonię do pani Małgosi i jeszcze ją zapytam. Martwi mnie tylko to, że wczoraj czułam się lepiej, a dziś jestem słabsza i bardziej obolała.