Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:My raczej od razu wiedzieliśmy, że jesli komórek bedzie duzo to pomożemy innym parom. Zniszczenie byloby chyba najgorsza opcją. Jesli chodzi o leki to narazie mam spokój. Od 2dc mam brac Progynova i encorton.
Masz juz wyznaczoną punkcję?Transfer mam zaplanowany na następną sobotę, mam nadzieje, że wszystko pójdzie wg planu
Czy po punkcji mąż mógł być przy Tobie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:Tak, mąż po punkcji siedzial obok mnie. Pozniej przyszla pani Małgosia z radosną nowiną i nazywała mnie "kurą nioską", a męża zaprosiła do pokoju obok na oddanie nasienia.
Ale to bardzo dobra wiadomość! Dziękuję za te wszystkie informacje, bardzo mi to pomogło! Wierzę, że nam się uda
olcia.de lubi tę wiadomość
-
Nie martwicie sie punkcja. Mnie robił poprzednio dr Kłosiński i nic nie czułam. Mam nadzieje, ze transferem wycyrkluje w dni Kłosia. Słyszałam ze robi zabiegi we wtorki i czwartki? Słyszałyście cos? Poprzednio punkcję miałam w czawrtek i On mi robił. Potem mi zrobił we wtorek transfer nosie udało z pierwszym... trzymajcie sie i nie bójcie sie.
Mona Lisa lubi tę wiadomość
MoniaS -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam rosnących koło 20 pobrano 13 z czego 10 dojrzałych.
Stymulować mnie klosiu.
Na koniec miałam 4 zarodki i 4 oocyty zamroziła.
Pierwszy transfer i Kubus;)
Także mam 3 blaszki i 4 oocyty.
Wynik chyba bardzo dobry. Onwogole dobrze bardzo stymuluje.Mona Lisa lubi tę wiadomość
MoniaS -
nick nieaktualnyMoniaS wrote:Ja miałam rosnących koło 20 pobrano 13 z czego 10 dojrzałych.
Stymulować mnie klosiu.
Na koniec miałam 4 zarodki i 4 oocyty zamroziła.
Pierwszy transfer i Kubus;)
Także mam 3 blaszki i 4 oocyty.
Wynik chyba bardzo dobry. Onwogole dobrze bardzo stymuluje.W sumie szybko zleciał mi ten czas do punkcji, domyślam się, że najbardziej dłuży się po transferze.
-
Olciaaa wrote:Niestety nie wiem, słyszałam tylko, że w pon i sb robi dr Sobkiewicz. Monia najważniejsze, że u Ciebie się udało, ja też mam ogromną nadzieje, że mi się uda bo duzo mnie to emocji kosztuje
A w piatki prawodopodobnie robi dr. Stefanowicz (takie info mam od asystentki dr kokoszko) Czyli mamy prawie caly tydien rozpracowany, zostaje tylko pytanie kto robi punkcje w srodyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 20:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olcia.de wrote:My raczej od razu wiedzieliśmy, że jesli komórek bedzie duzo to pomożemy innym parom. Zniszczenie byloby chyba najgorsza opcją. Jesli chodzi o leki to narazie mam spokój. Od 2dc mam brac Progynova i encorton.
Masz juz wyznaczoną punkcję? -
nick nieaktualnyBella93 wrote:Wynik punkcji bardzo ladny, ale szczerze mowiac, gdybym podchodzila do KD i miala zaplacic za komorki pochodzace od kobiety z 3stopniem endo to bym sie zalamala. To jest nie fair...
Bella, te komórki sa chyba jakoś badane... "byle czego" nie podadzą dalej... tak myślę i taką mam nadzieję...