X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Salve Medica Łódź
Odpowiedz

Salve Medica Łódź

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wez swoja koszule :-) i serio nic się nie martw punkcją :-) tobie tez dr Sobkiewicz bedzie robil punkcję?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 14:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 11:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My raczej od razu wiedzieliśmy, że jesli komórek bedzie duzo to pomożemy innym parom. Zniszczenie byloby chyba najgorsza opcją. Jesli chodzi o leki to narazie mam spokój. Od 2dc mam brac Progynova i encorton.
    Masz juz wyznaczoną punkcję?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia.de wrote:
    My raczej od razu wiedzieliśmy, że jesli komórek bedzie duzo to pomożemy innym parom. Zniszczenie byloby chyba najgorsza opcją. Jesli chodzi o leki to narazie mam spokój. Od 2dc mam brac Progynova i encorton.
    Zobaczymy jak to wyjdzie u nas, ale jakby było ich dużo to też się podzielę :-) Transfer mam zaplanowany na następną sobotę, mam nadzieje, że wszystko pójdzie wg planu :-) Czy po punkcji mąż mógł być przy Tobie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, mąż po punkcji siedzial obok mnie. Pozniej przyszla pani Małgosia z radosną nowiną i nazywała mnie "kurą nioską", a męża zaprosiła do pokoju obok na oddanie nasienia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia.de wrote:
    Tak, mąż po punkcji siedzial obok mnie. Pozniej przyszla pani Małgosia z radosną nowiną i nazywała mnie "kurą nioską", a męża zaprosiła do pokoju obok na oddanie nasienia.
    No faktycznie zaszalałaś z tą ilością :-) Ale to bardzo dobra wiadomość! Dziękuję za te wszystkie informacje, bardzo mi to pomogło! Wierzę, że nam się uda :-)

olcia.de lubi tę wiadomość

• MoniaS Znajoma

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martwicie sie punkcja. Mnie robił poprzednio dr Kłosiński i nic nie czułam. Mam nadzieje, ze transferem wycyrkluje w dni Kłosia. Słyszałam ze robi zabiegi we wtorki i czwartki? Słyszałyście cos? Poprzednio punkcję miałam w czawrtek i On mi robił. Potem mi zrobił we wtorek transfer nosie udało z pierwszym... trzymajcie sie i nie bójcie sie.

Mona Lisa lubi tę wiadomość

MoniaS
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 11:32

• MoniaS Znajoma

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciaa nie panikuj. Zobaczysz ze bedzie dobrze. Ja teraz na pewno na większym luzie podchodzę ale nerwy sa o tak.
    Ile olciaa masz jajek do pobrania?

MoniaS
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje, że jakieś 10 się uzbiera haha ;-) Ale myślę, że rekordu Olci.de to nie pobiję ;-) A Ty ile miałaś?

• MoniaS Znajoma

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam rosnących koło 20 pobrano 13 z czego 10 dojrzałych.
    Stymulować mnie klosiu.
    Na koniec miałam 4 zarodki i 4 oocyty zamroziła.
    Pierwszy transfer i Kubus;)
    Także mam 3 blaszki i 4 oocyty.
    Wynik chyba bardzo dobry. Onwogole dobrze bardzo stymuluje.

MoniaS
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaS wrote:
    Ja miałam rosnących koło 20 pobrano 13 z czego 10 dojrzałych.
    Stymulować mnie klosiu.
    Na koniec miałam 4 zarodki i 4 oocyty zamroziła.
    Pierwszy transfer i Kubus;)
    Także mam 3 blaszki i 4 oocyty.
    Wynik chyba bardzo dobry. Onwogole dobrze bardzo stymuluje.
    Mam nadzieję, że i ja będę sukcesem na jego koncie ;-) W sumie szybko zleciał mi ten czas do punkcji, domyślam się, że najbardziej dłuży się po transferze.

• annna83 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciaaa wrote:
    Niestety nie wiem, słyszałam tylko, że w pon i sb robi dr Sobkiewicz. Monia najważniejsze, że u Ciebie się udało, ja też mam ogromną nadzieje, że mi się uda bo duzo mnie to emocji kosztuje ;-)

A w piatki prawodopodobnie robi dr. Stefanowicz (takie info mam od asystentki dr kokoszko) Czyli mamy prawie caly tydien rozpracowany, zostaje tylko pytanie kto robi punkcje w srody :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 20:38

Starania od kwietnia 2015
    Hashimoto, niedoczynność tarczycy
    04/2017 --> HSG
    02/2018 --> IUI :(
    05/2018 --> IVF start:
    12.05 punkcja --> 4 blasty

16ud90bvukqyezkg.png
  • Mona Lisa Znajoma

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sobkiewicz lub Kłosiński - mam kumpele , która miała już dwie punkcję. Obie w srody:)))
    jedna robil jej Kłosiu, drugą Sobkiewicz

MoniaS lubi tę wiadomość

mona lisa
  • Mona Lisa Znajoma

Wysłany: 21 kwietnia 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS - ja bym wolała dr Kłosińskiego - działa profesjonalnie, mówi profesjonalnie , a jakis taki sympatyczny jest...

MoniaS lubi tę wiadomość

mona lisa
  • annna83 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, jak trafie na klosia to bede sie musiala wytlumaczyc czemu go zmienam na kokoszko hihi.

Starania od kwietnia 2015
    Hashimoto, niedoczynność tarczycy
    04/2017 --> HSG
    02/2018 --> IUI :(
    05/2018 --> IVF start:
    12.05 punkcja --> 4 blasty

16ud90bvukqyezkg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annna83 wrote:
    Rany, jak trafie na klosia to bede sie musiala wytlumaczyc czemu go zmienam na kokoszko hihi.

Tez mialam takie obawy ale spokojnie, masz prawo do zmiany lekarza i nikomu nic do tego :-)

annna83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem, zmiana lekarza prowadzącego w salve zdarza się dosyć często, ale lekarze i tak nie narzekają na brak pacjentek. Najważniejsze, żebyśmy to my były zadowolone ;-)

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia.de wrote:
    Wynik punkcji bardzo ladny, ale szczerze mowiac, gdybym podchodzila do KD i miala zaplacic za komorki pochodzace od kobiety z 3stopniem endo to bym sie zalamala. To jest nie fair...

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Wynik punkcji bardzo ladny, ale szczerze mowiac, gdybym podchodzila do KD i miala zaplacic za komorki pochodzace od kobiety z 3stopniem endo to bym sie zalamala. To jest nie fair...

Bella, te komórki sa chyba jakoś badane... "byle czego" nie podadzą dalej... tak myślę i taką mam nadzieję...

‹‹ 122 123 124 125 126 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ