Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:My raczej od razu wiedzieliśmy, że jesli komórek bedzie duzo to pomożemy innym parom. Zniszczenie byloby chyba najgorsza opcją. Jesli chodzi o leki to narazie mam spokój. Od 2dc mam brac Progynova i encorton.
Masz juz wyznaczoną punkcję? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:Tak, mąż po punkcji siedzial obok mnie. Pozniej przyszla pani Małgosia z radosną nowiną i nazywała mnie "kurą nioską", a męża zaprosiła do pokoju obok na oddanie nasienia.
olcia.de lubi tę wiadomość
-
Nie martwicie sie punkcja. Mnie robił poprzednio dr Kłosiński i nic nie czułam. Mam nadzieje, ze transferem wycyrkluje w dni Kłosia. Słyszałam ze robi zabiegi we wtorki i czwartki? Słyszałyście cos? Poprzednio punkcję miałam w czawrtek i On mi robił. Potem mi zrobił we wtorek transfer nosie udało z pierwszym... trzymajcie sie i nie bójcie sie.
Mona Lisa lubi tę wiadomość
MoniaS -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam rosnących koło 20 pobrano 13 z czego 10 dojrzałych.
Stymulować mnie klosiu.
Na koniec miałam 4 zarodki i 4 oocyty zamroziła.
Pierwszy transfer i Kubus;)
Także mam 3 blaszki i 4 oocyty.
Wynik chyba bardzo dobry. Onwogole dobrze bardzo stymuluje.Mona Lisa lubi tę wiadomość
MoniaS -
nick nieaktualnyMoniaS wrote:Ja miałam rosnących koło 20 pobrano 13 z czego 10 dojrzałych.
Stymulować mnie klosiu.
Na koniec miałam 4 zarodki i 4 oocyty zamroziła.
Pierwszy transfer i Kubus;)
Także mam 3 blaszki i 4 oocyty.
Wynik chyba bardzo dobry. Onwogole dobrze bardzo stymuluje. -
Olciaaa wrote:Niestety nie wiem, słyszałam tylko, że w pon i sb robi dr Sobkiewicz. Monia najważniejsze, że u Ciebie się udało, ja też mam ogromną nadzieje, że mi się uda bo duzo mnie to emocji kosztuje
A w piatki prawodopodobnie robi dr. Stefanowicz (takie info mam od asystentki dr kokoszko) Czyli mamy prawie caly tydien rozpracowany, zostaje tylko pytanie kto robi punkcje w srodyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 20:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olcia.de wrote:My raczej od razu wiedzieliśmy, że jesli komórek bedzie duzo to pomożemy innym parom. Zniszczenie byloby chyba najgorsza opcją. Jesli chodzi o leki to narazie mam spokój. Od 2dc mam brac Progynova i encorton.
Masz juz wyznaczoną punkcję? -
nick nieaktualnyBella93 wrote:Wynik punkcji bardzo ladny, ale szczerze mowiac, gdybym podchodzila do KD i miala zaplacic za komorki pochodzace od kobiety z 3stopniem endo to bym sie zalamala. To jest nie fair...
Bella, te komórki sa chyba jakoś badane... "byle czego" nie podadzą dalej... tak myślę i taką mam nadzieję...