Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro jadę zrobić wyniki i jak będzie ok to zaczynam stymulacje.
annna83 lubi tę wiadomość
anulka
34 lata
2017 AMH 3.5
Słabe nasienie
09.2017 Start ICSI w Salve
03.2018 usunięcie torbieli
05.2018 ICSI
06.2018 I transfer 4AA udany 8tc:(
11.2018 II Transfer 3AB
04.12.2018 BETA HCG 260 6 tc:(
03.06.2019 III Transfer 3AB z Accofilem Beta nie drgneła:(
2019 AMH 2.42
Sierpień 2019 drugie ICSI
18 komorek - uzyskano 5 blastocyst (3AB, 2x4AA, 2x2BB)
12 sierpień 2019 I transfer 3AB - beta nie drgnela:(
Halotyp BX
Brak ważnych KIR: 2DL5A, 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1, 3DP1
NK 12% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannna83 wrote:Olcia.de - jak sie czujesz dzis? jakies oznaki lub objawy?
Oszczedzasz sie?
Generalnie nic nadzwyczajnego się nie dzieje. W ciagu dnia kilka razy mocniej zakłuły jajniki, ale w drugiej fazie cyklu tak zazwyczaj mam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzis postanowilam zawalczyc ze soba i nie truc pani Gosi, bo jeszcze wezmie mnie za kompletna wariatke
No ale jutro to juz ten moment kiedy blastki chyba powinny sie pojawic.
Olciaaaa - a jaki ten progesteron powinien byc wlasciwie?czy to tak jak w transferze swiezym- ponizej 1,5? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannna83 wrote:dzis postanowilam zawalczyc ze soba i nie truc pani Gosi, bo jeszcze wezmie mnie za kompletna wariatke
No ale jutro to juz ten moment kiedy blastki chyba powinny sie pojawic.
Olciaaaa - a jaki ten progesteron powinien byc wlasciwie?czy to tak jak w transferze swiezym- ponizej 1,5?
Ja dzwoniłam do salve chyba co 2 dzień, do 4 doby były wszystkie (1 taka słabsza) a ostatecznie mamy 2 blastki. Trzymam kciuki, żeby u Was było więcej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannna83 wrote:Olciaaaa - a jaki ten progesteron powinien byc wlasciwie?czy to tak jak w transferze swiezym- ponizej 1,5?
Olciaaa, od dr Kokoszko dostałam receptę na dwa opakowania Prolutexu i jedno Clexane. Po transferze dr Kłosiński wpisał kolejne recepty. -
nick nieaktualnyolcia.de wrote:Mi dr Kokoszko zapisała, że pierwsze oznaczenie proga ma byc mniejsze niż 1,5, a drugi większy niz 10.
Olciaaa, od dr Kokoszko dostałam receptę na dwa opakowania Prolutexu i jedno Clexane. Po transferze dr Kłosiński wpisał kolejne recepty.
Jutro dam znać
-
mam info od p. Gosi- 4 blasty wysokiej klasy! juz o szczegoly z wrazenia nie dopytalam
olcia.de, Bella93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannna83 wrote:mam info od p. Gosi- 4 blasty wysokiej klasy! juz o szczegoly z wrazenia nie dopytalam
Dzisiaj miałam usg, transfer we wtorek Dostałam Prolutex i Utrogestan.Bella93, annna83, olcia.de lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:Olciaaa extra! A jak tam endo? Podrosło jeszcze?
Dzisiaj już miałam zrobiony zastrzyk Prolutex i średnio mi się podoba. Olcia po transferze jeszcze też trzeba go brać? -
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:Tak, od wtorku podrosło i ponoć jest już ok. Ale wiem ile ma konkretnie.
Dzisiaj już miałam zrobiony zastrzyk Prolutex i średnio mi się podoba. Olcia po transferze jeszcze też trzeba go brać?