Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:Zrobiłam betę, możliwe, że wyniki będą jeszcze dzisiaj a jak nie to d... i muszę czekać do piątku. Oczywiście mąż mi nawrzucał, że jestem szurnięta i narwana, bo jak lekarz kazał 11 dpt to nie powinnam robić 8. Ale wiem, ze Wy mnie rozumiecie, bo co ci faceci nasi wiedzą
Ale prawdę mówiąc pielęgniarka też stwierdziła, że za wcześnie i że mam powtórzyć w pt lub sb. Powiedziała mi też, że do plamienia dochodzi też czasami w tym czasie jak ma wystąpić okres. W każdym razie mam nadzieje, że wyniki będą jeszcze dzisiaj. -
nick nieaktualnyannna83 wrote:
nie wiem jak daleko macie do Salve, ja mam bardzo daleko wiec nigdy nie robie u nich badan krwi no ale wczoraj wyjatkowo tak sie stalo i jestem pod wrazeniem szybkosci. Przed 18 mialam pobranie, o 20:30 wynik on line byl juz.Pa.sia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:Ech... widzę, że wszyscy faceci raczej tacy sami haha. Mój tez mnie opierniczal jak tylko wspominalam o szybszym zrobieniu bety ja mam dobre przeczucia co do twojego wyniku a jak to plamienie? Nasila się, maleje czy jest takie samo?
-
Olciaaa wrote:Kochana a Ty transfer miałaś w tym samym cyklu co punkcję?Staraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
07.2018...Criotransfer...póki co POZYTYWNIE -
nick nieaktualnyPa.sia wrote:tak ...24.05 punkcja a wczoraj transfer ...
-
Olciaaa wrote:To pewnie dlatego te problemem z brzuchem. Mnie przełożyli transfer na kolejny cykl, natomiast jak rozmawiałam z dziewczynami, które i punkcję i transfer w tym samym cyklu to mówiły, że właśnie miały takie objawy. Jednej z nich w takim cyklu udało się zajść w ciążę więc trzeba być dobrej myśli Musisz być na lekkostrawnej diecie i dużo pić
Dzięki za info...bo już zaczęłam się niepokoić....to jest niebywałe uczucie....serio...niespecjalne.....tzn zniosłabym jakby to dało Ciążę :DD więc obyStaraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
nick nieaktualny
-
Olciaaa wrote:Pa,sia i postaraj się odpocząć Zwłaszcza jak teraz jest tak gorąco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 19:53
Staraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
nick nieaktualnyPa.sia wrote:Staram się, ale powiem ,że z moimi tendencjami do wiecznego pędu ........nie jest to łatwe...:p ale postaram się :)dzięki!...ps....jak tam oczekiwanie na betę? jak dajesz radę ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pa.sia wrote:Staram się, ale powiem ,że z moimi tendencjami do wiecznego pędu ........nie jest to łatwe...:p ale postaram się :)dzięki!...ps....jak tam oczekiwanie na betę? jak dajesz radę ?
-
Olciaaa ja sprawdzalam na str diagnostyki nie na Salve (jesli masz ich karte/login/numer zamowienia) Ale i tak obstawiam ze beda!
Musza, za duzo osob tu na nie czeka hihi
Pa.sia - mialam podobnie po punkcji jak juz ustalo pobolewanie, to zaczely sie wlasnie mega wzdecia i wywalony brzuch.
W sob ide do dr Koko i chyba potem juz musze zdecydowac na kogo zmieniam lekarza. Dr Koko kumpluje sie ze dr Stefanowicz ale mi jesczze chodzi po glowie Klosinski (zaczynalam moja przygode z Salve u niego). -
Olciaaa - tak mi sie jesczez pzrypomnialo ze kiedys jechalam na wizyte przed punkcja i wyjezdzajac nie mialam nadal wynikow estradiolu wiec dzwonilam z samochodu po drodze wlasnie do samego labu na Szparagowej. Mozna pzrynajmniej zapytac czy to dzis bedzie wrzucone cy nie:)
-
Bella93 wrote:A nie boli Cie przy tym podbrzusze, nie masz problemu z oddawaniem moczu albo oddychaniem?Staraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny