Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Olciaaa wrote:33,09 mIU/ml 8dpt
Staraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
07.2018...Criotransfer...póki co POZYTYWNIE -
Pa.sia wrote:NO TROCHE BOLI , ALE GŁÓWNIE WZDĘCIE I NAPIĘCIE....SIKANKO W MIARĘ OK , ALE ODDYCHANIE UTRUDNIONE........POZWOLIŁAM SOBIE NAPISAĆ SMSa (pod namową męża....ehh)do Pani Małgosi...przepraszając, z góry za tę porę......ale nasila mi się to ......wiem, może słabawo, ale zj....bę jaką zabrałam , byłą tak niekompatybilna do sytuacji ...., że jestem już cała sztywna i chce mi się wyć....((
Pa.sia ale p Gosia tak zareagowala?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciaaa wrote:Dziękuję Dziewczyny! Dziękuję, że jesteście!
Ja tez bym bez Was nie dala rady
Wiec tez dziekuje!!Pa.sia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:Teraz się dopiero boję... W sumie jak patrzę w necie to szału nie ma, teraz musimy walczyć (tylko jak?!?!?)
annna83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:Myślisz, że w piątek, czy lepiej w sb (to będzie 11 dpt).
Cieszę się i jestem przerażona... -
nick nieaktualny
-
annna83 wrote:Pa.sia ale p Gosia tak zareagowala??Staraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
07.2018...Criotransfer...póki co POZYTYWNIE -
Musiala miec naprawde slaby moment, to przeciez taka mila kobieta jest. Nie przejmuj sie.
A nie dostalas na kartce od Sobkiewicza numeru tel pod ktory nalezy dzwonic w razie czego? Czy to wlasnie numer p. Gosi byl? -
olcia.de wrote:Betę się robi co 48h wiec chyba w pt... chociaz dzis zrobiłaś wieczorem to moze w sb rano tez bedzie ok... no nie wiem.. ja bym robila w pt... Bella, co myslisz?
Hihi ja tez bym zrobila w pt -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa myślę, że zachowanie p. Małgosi wynikało tylko i wyłącznie z pory dnia... ja do niej zadzwoniłam w sobotę, 1dc w ktorym mialam miec punkcję. Chcialam tylko zapytac czy mogę oznaczyć hormony w 3dc a nie w 2dc... tez byla srednio mila i nie omieszkała zwrócić mi uwagę, że jest weekend i ona juz nie pracuje w godzinach popołudniowych. W sumie nie ma się co dziwić... ale ja jak koncze prace to wyłączam swój telefon służbowy i nie mam takich problemow. Poza tą sytuacją pani Małgosia zawsse jest przemiła. Pasia zadzwon pod ten nr ktory Sobkiewicz podał po punkcji
-
annna83 wrote:Musiala miec naprawde slaby moment, to przeciez taka mila kobieta jest. Nie przejmuj sie.
A nie dostalas na kartce od Sobkiewicza numeru tel pod ktory nalezy dzwonic w razie czego? Czy to wlasnie numer p. Gosi byl?Staraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
07.2018...Criotransfer...póki co POZYTYWNIE