Salve Medica Łódź
- 

WIADOMOŚĆ
- 

wooooow! gratki ........superowo! możesz opijać........herbatką ;pOlciaaa wrote:33,09 mIU/ml 8dpt
 Staraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
 10.2017 - 1 IUI ... 
 03.2018 - 2 IUI.... 
 04.2018 - 3 IUI..... 
 05.2018 ... IVF .... ;(
 07.2018...Criotransfer...póki co POZYTYWNIE 
- 

Pa.sia wrote:NO TROCHE BOLI , ALE GŁÓWNIE WZDĘCIE I NAPIĘCIE....SIKANKO W MIARĘ OK , ALE ODDYCHANIE UTRUDNIONE... .....POZWOLIŁAM SOBIE NAPISAĆ SMSa (pod namową męża....ehh)do Pani Małgosi...przepraszając, z góry za tę porę......ale nasila mi się to ......wiem, może słabawo, ale zj....bę jaką zabrałam , byłą tak niekompatybilna do sytuacji ...., że jestem już cała sztywna i chce mi się wyć.... .....POZWOLIŁAM SOBIE NAPISAĆ SMSa (pod namową męża....ehh)do Pani Małgosi...przepraszając, z góry za tę porę......ale nasila mi się to ......wiem, może słabawo, ale zj....bę jaką zabrałam , byłą tak niekompatybilna do sytuacji ...., że jestem już cała sztywna i chce mi się wyć.... (( ((

Pa.sia ale p Gosia tak zareagowala??
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Olciaaa wrote:Dziękuję Dziewczyny! Dziękuję, że jesteście!
 Ja tez bym bez Was nie dala rady 
 Wiec tez dziekuje!! Pa.sia lubi tę wiadomość Pa.sia lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyOlciaaa, nie stresuj się. Niczego nie zmienisz. Jest dobrze. W piatek powtórz betę, wtedy juz będzie wiecej wiadomoOlciaaa wrote:Teraz się dopiero boję... W sumie jak patrzę w necie to szału nie ma, teraz musimy walczyć (tylko jak?!?!?)   annna83 lubi tę wiadomość annna83 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyBetę się robi co 48h wiec chyba w pt... chociaz dzis zrobiłaś wieczorem to moze w sb rano tez bedzie ok... no nie wiem.. ja bym robila w pt... Bella, co myslisz?Olciaaa wrote:Myślisz, że w piątek, czy lepiej w sb (to będzie 11 dpt).
 Cieszę się i jestem przerażona...
- 
                        nick nieaktualny
- 

No tak ...annna83 wrote:Pa.sia ale p Gosia tak zareagowala?? serio no rozumiem, naprawdę....bo godzina słaba, sama miałam mega opór żeby truć  dupkę....ale myślę sobie, kurcze raz kozie śmierć bo ważą się nasz marzenia....No i sobie nawarzyłam....oczywiście się zryczałam....no bo jak inaczej.. serio no rozumiem, naprawdę....bo godzina słaba, sama miałam mega opór żeby truć  dupkę....ale myślę sobie, kurcze raz kozie śmierć bo ważą się nasz marzenia....No i sobie nawarzyłam....oczywiście się zryczałam....no bo jak inaczej.. Staraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna Staraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
 10.2017 - 1 IUI ... 
 03.2018 - 2 IUI.... 
 04.2018 - 3 IUI..... 
 05.2018 ... IVF .... ;(
- 

Musiala miec naprawde slaby moment, to przeciez taka mila kobieta jest. Nie przejmuj sie.
 A nie dostalas na kartce od Sobkiewicza numeru tel pod ktory nalezy dzwonic w razie czego? Czy to wlasnie numer p. Gosi byl?
- 

olcia.de wrote:Betę się robi co 48h wiec chyba w pt... chociaz dzis zrobiłaś wieczorem to moze w sb rano tez bedzie ok... no nie wiem.. ja bym robila w pt... Bella, co myslisz?
 Hihi ja tez bym zrobila w pt  
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyJa myślę, że zachowanie p. Małgosi wynikało tylko i wyłącznie z pory dnia... ja do niej zadzwoniłam w sobotę, 1dc w ktorym mialam miec punkcję. Chcialam tylko zapytac czy mogę oznaczyć hormony w 3dc a nie w 2dc... tez byla srednio mila i nie omieszkała zwrócić mi uwagę, że jest weekend i ona juz nie pracuje w godzinach popołudniowych. W sumie nie ma się co dziwić... ale ja jak koncze prace to wyłączam swój telefon służbowy i nie mam takich problemow. Poza tą sytuacją pani Małgosia zawsse jest przemiła. Pasia zadzwon pod ten nr ktory Sobkiewicz podał po punkcji
- 

No jakoś mi z Tą Panią nie po drodze chyba....jedyny numer jaki dostałam to właśnie do Niej. Ja z SObkiewiczem nie miałam żadnego kontaktu...no szkoda. Rozumiem ją, ale i siebie też...annna83 wrote:Musiala miec naprawde slaby moment, to przeciez taka mila kobieta jest. Nie przejmuj sie.
 A nie dostalas na kartce od Sobkiewicza numeru tel pod ktory nalezy dzwonic w razie czego? Czy to wlasnie numer p. Gosi byl?Staraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
 10.2017 - 1 IUI ... 
 03.2018 - 2 IUI.... 
 04.2018 - 3 IUI..... 
 05.2018 ... IVF .... ;(