Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
lubiearbuza20 wrote:Trzymam mocno kciuki i czekam na info w sprawie rozwoju dalszej sytuacji ze szczęśliwym zakończeniem
oczywiście wysłałam Ci zaproszenie na priv jak dowiem się czegokolwiek o programie miejskim dam Ci znać, noi oczywiście Ty też pisz jak postępy u Ciebiehttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualny
-
józefka wrote:ruszam jak tylko przyjdzie @ czyli czwartek, piątek i już się nie mogę doczekać, pani Doktor naprawdę czuje, ze się przejmuje nami, dodała nam merional do klasycznego gonalu żeby wiecej było jajcorów i do tego od tej procedury jestem pod opieką dodatkowo endokrynologa bo moje wyniki się pogorszyły. Normalnie czuje, ze tym razem się uda czuje wsparce doktorki już wcześniej ją zachwalałam ale teraz nie mam słów. jak tylko się uda całą ciąże planuje u niej prowadzić bo jest wspaniała!!!!
lebiearbuza20 możesz liczyć jeszcze na program miejski bo w Łodzi ma ruszyć od lipcaGameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
takasobieja mój miał zdiagnozowana oligospermię w chwili obecnej ma wyniki wzorcowe wszystko w normie i to z górką, łącznie zdefragmentacja plemnika. Wyniki wcześniejsze nie dawały nam szans, czy raczej bardzo znikome w konfrontacji z moim LUF-em. Kazali mu łykać rózne specyfiki, suplementy - nic to nie dało. I nagle trafiłam do lekarza który dopatrzył się stanu zapalnego w jądrach, jeden antybiotyk i nagle wyniki całkiem całkiem. zamiast tych drogich specyfików kazał łykać cynk i boom. wyniki wzorowe. Dodam że co po specjalistach i magikach się nalataliśmy to już nasze. Kasy poszło multum. a okazało się że głupi cynk na 9 zł + antybiotyk za 6,- zdziałały cudahttps://www.maluchy.pl/li-72827.png
-
Kurde mój miał żylaki, zastanawiam się czy nie powróciły.. kupowałam mu ten durny fertilman plus za 160zl i nic nie dało. A u kogo byliście?Gameta Rzgów
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
jeśli chodzi o porawę nasienia to dr. Bielak jako pierwszy i jedyny zwrócił uwagę że wyniki nasienia są słabe z powodu zapalenia i bakterii. Przepisał mu antybiotyk za naprawde kilka złotych i powiedział że te suplementy nie są lekami żeby nie pokładać w nich za dużych nadzieii ale wzmocnienić się kazał cynkiem i selenem i cholera u nas to pomogłohttps://www.maluchy.pl/li-72827.png
-
Jezeli przyczyna byla infekcja to na pewno zadzialalo. My robilismy posiew i mamy jaliwy wiec wina zylakow.Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
zielinka_97 wrote:Jezeli przyczyna byla infekcja to na pewno zadzialalo. My robilismy posiew i mamy jaliwy wiec wina zylakow.
nie twierdze, że wszystko da się wyleczyć antybiotykiem, bo napewno nie. Opisałam tylko naszą historię z happy endem choć z drugiej strony pewnie nie mam co liczyć przy obecnej procedurze na ICSI z jego wynikamihttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
lubiearbuza20 wrote:Jak chodzilas do dr Klosinskiego na monitoring to ile placilas?30 lat, PCOS,starania od 2013
ICSI / crio 05.08.2016 7tc[*] crio 31.11.16 ! crio 6.12.16 koniec staran.. 9 jajeczek na zimowisku
-
józefka wrote:jeśli chodzi o porawę nasienia to dr. Bielak jako pierwszy i jedyny zwrócił uwagę że wyniki nasienia są słabe z powodu zapalenia i bakterii. Przepisał mu antybiotyk za naprawde kilka złotych i powiedział że te suplementy nie są lekami żeby nie pokładać w nich za dużych nadzieii ale wzmocnienić się kazał cynkiem i selenem i cholera u nas to pomogło
Kurcze Józefka dajesz mi nadzieje,ze facetowi moga sie wyniki znacznie poprawic:)moj misiek jest zalamany, tymbardziej ze lekarz powiedzial ze mnie da sie wystymulowac do jajeczkowania,a z nim to juz wiekszy problem;/ lyka na razie jakies witaminy, ogolnie zmienilismy diete.Ostatni raz badal sie pol roku temu i byl niewielki postep w stosunku do roku wczesniej.Jakosc w miare ale plemniczkow jest malo;/ moze go wysle do tego dr Bielaka.Przyjmuje w Salve?30 lat, PCOS,starania od 2013
ICSI / crio 05.08.2016 7tc[*] crio 31.11.16 ! crio 6.12.16 koniec staran.. 9 jajeczek na zimowisku
-
nick nieaktualny
-
Jozefka chyba nigdy za późno na posiew. Co prawda jestem po 3 ivf... Ale gdyby teraz moje groszki znowu nie chciały z nami zostać to zrobimy koniecznie posiewGameta Rzgów
takasobieja jasne, ze tak przy drugiej procedurze tak jak pisałam na innym wątku p. Doktor zleciła dodatkowe badania nam, napoczątku grymasiłam bo kasa ale traf miała dobry. Po rozpisaniu stymulacji wymyśliła sobie wizyte u endokrynologa myślo po cholere jak wyniki w normie. Jednak znów trafiła bo moje wyniki są w normie ale nie dla kobiety starającej się o ciąże. ciesze się, ze Stefanowicz nie idzie raz obranym torem tylko modyfikuje podejście, teraz do gonalu dodała nam merional. kurcze jakoś wierze, ze tym razem się nam uda
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualnyjózefka wrote:takasobieja jasne, ze tak przy drugiej procedurze tak jak pisałam na innym wątku p. Doktor zleciła dodatkowe badania nam, napoczątku grymasiłam bo kasa ale traf miała dobry. Po rozpisaniu stymulacji wymyśliła sobie wizyte u endokrynologa myślo po cholere jak wyniki w normie. Jednak znów trafiła bo moje wyniki są w normie ale nie dla kobiety starającej się o ciąże. ciesze się, ze Stefanowicz nie idzie raz obranym torem tylko modyfikuje podejście, teraz do gonalu dodała nam merional. kurcze jakoś wierze, ze tym razem się nam uda
józefka lubi tę wiadomość
-
frezja Bielak nie przyjmuje w Salve jest kierownikiem Instytucie Matki Polski i przyjmuje prywatnie na Teodora u niego robiliśmy inseminacje ale po drugiej nie udanej sam nas namawiał na IVF Rządowe nie chciał nas naciągać na kase, u niego też zrobiłam HSG w instytucie na NFZ naprawde fajny facet
frezja lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny