Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Pa.sia ja się leczyłam u dr Kokoszko i "za moich czasów" ona na pewno ciąż nie prowadziła, bo nie jest ginekologiem, tylko endokrynologiem. No chyba, że przez ostatni rok zrobiła specjalizację z ginekologii, ale nic mi o tym nie wiadomo Kojarzę, że ona po zaciążeniu odsyłała chyba zazwyczaj do dr Stefanowicz czyli gabinet obok
-
Pa.sia wrote:Dziewczyny, troszkę mało ostatnio się udzielałam...ale to z tej tzw. obawy przed falstartem....28.07 ....miałam criotransfer ... i efektem tego jest beta :
150 - 10dpt
350 - 12 dpt
....więc u nas panuje ta pierwsza radość....która oczywiście okupiona jest już myślówą..co dalej i jak to dalej będzie...dziś mam dzwonić do pani Wójt....tzn. mąż to zrobi z racji na moje "niekonieczne" relacje z Panią Małgosią po pierwszym razie ;p A teraz...czekać będziemy na pierwszą wizytę...pewnie z lekkim opóźnieniem , bo 21.08 wybieramy się nad morze na relx...;p więc wizyta początek września
P>S. Czy któraś z Was jest u dr KOKO? Bo nie wiem czy ona prowadzi też ciążę?Bo coś mi się kojarzy , że ona nie.... jedynie doprowadza do "Tego stanu"? W sumie mam swoją fajną lekarkę, ale KOKO też lubię ;p ......JENY....żeby już było wszystko dobrze.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gratulacje!!!! )))
Ja bylam prowadzona przez dr Kokoszko i na po tym jak potwierdzila sie ciaza (beta) przekazala mnie na dalsze prowadzenie ciazy do lekarza ginekologa. Zaproponowala mi dr Stefanowicz ale ze ja sie wczesniej juz znalam z Klosiem (bo kiedys u niego probowalam zajsc) to stwierdzilam ze wracam na "stare smieci".
Duzo spokoju i radosci z ciazy zycze!Pa.sia lubi tę wiadomość
-
calineczka88 wrote:Pa.sia ja się leczyłam u dr Kokoszko i "za moich czasów" ona na pewno ciąż nie prowadziła, bo nie jest ginekologiem, tylko endokrynologiem. No chyba, że przez ostatni rok zrobiła specjalizację z ginekologii, ale nic mi o tym nie wiadomo Kojarzę, że ona po zaciążeniu odsyłała chyba zazwyczaj do dr Stefanowicz czyli gabinet obok
Staraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
07.2018...Criotransfer...póki co POZYTYWNIE -
annna83 wrote:Gratulacje!!!! )))
Ja bylam prowadzona przez dr Kokoszko i na po tym jak potwierdzila sie ciaza (beta) przekazala mnie na dalsze prowadzenie ciazy do lekarza ginekologa. Zaproponowala mi dr Stefanowicz ale ze ja sie wczesniej juz znalam z Klosiem (bo kiedys u niego probowalam zajsc) to stwierdzilam ze wracam na "stare smieci".
Duzo spokoju i radosci z ciazy zycze![/QUOTE:
Dzięki za odzew:) Myślę, że też posłucham z KOKO powie , ale nie ukrywam , że i hajsy trochę grają rolę....bo oczyszczeni na maxa aktualnie....Ale zobaczymy co zasugeruje KOKO;)
Dzięki i powodzenia wszystkim !!!Staraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
P>S..........liczę, że kiedyś ....ale szybciej niż później spotkamy się na kawie....."zbożowej" ;p i wymienimy się doświadczeniami LIVE ;p
martuska09, annna83, Olciaaa lubią tę wiadomość
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
Dzięki Freta:) A ja życzę powodzenia Wam Skoro łęb w łeb...to moze w duecie się uda ;pStaraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
Olciaaa wrote:Olcia.de nie wiem czy jeszcze wchodzisz na forum, ale jakbyś tu była to daj znać co u Ciebie słychać!!! Trzymam za Ciebie cały czas mocno kciuki :-*
Ps. Od dluzszego czasu czuję się dobrze. Negatywny wynik bety źle na mnie zadziałał tym bardziej, że dwa testy sikane wyszły pozytywne... (zrobiłam je, bo byłam na urlopie i serio, szukałam labo ktore da wynik tego samego dnia). Odchorowałam ten "incydent" i póki co żyję szczesliwie bez leków i zastrzyków. Z nadzieją czekam na wizytę u docenta Paśnika. -
nick nieaktualnyna.chwile wrote:Przepraszam dziewczyny, że zniknęłam z forum bez słowa, ale w przypływie emocji, niestety nie za dobrych, uznałam, że to będzie dla mnie najlepsze. Muszę odpocząć, oderwać się od forum. Zaglądam od czasu do czasu i cieszy mnie każda dobra wiadomość. Ja niestety mam za sobą drugi nieudany transfer, ponownie beta nawet nie drgnęła. Teraz czekam na wizytę u Paśnika. Trzymam za Was wszystkie kciuki. Pa.sia - ogromnie gratuluję buziaki dziewczyny:-*
Ps. Od dluzszego czasu czuję się dobrze. Negatywny wynik bety źle na mnie zadziałał tym bardziej, że dwa testy sikane wyszły pozytywne... (zrobiłam je, bo byłam na urlopie i serio, szukałam labo ktore da wynik tego samego dnia). Odchorowałam ten "incydent" i póki co żyję szczesliwie bez leków i zastrzyków. Z nadzieją czekam na wizytę u docenta Paśnika.
Bardzo mi przykro, że crio się nie udało. Ale najważniejsze, że masz jeszcze mrozaczki. Nie możesz się poddawać. Niestety IVF to bardzo duża loteria, jednym się udaje szybko inni muszą walczyć... Szczerze wierzę, że Ci się uda. Bardzo dobrze, że szukasz problemu i idziesz do dr Paśnika. Słyszałam o nim same pozytywne opinie.
Trzymam bardzo mocno kciuki (teraz jeszcze bardziej) i życzę Ci dużo siły Pozdrawiam!Pa.sia lubi tę wiadomość
-
na.chwile wrote:Przepraszam dziewczyny, że zniknęłam z forum bez słowa, ale w przypływie emocji, niestety nie za dobrych, uznałam, że to będzie dla mnie najlepsze. Muszę odpocząć, oderwać się od forum. Zaglądam od czasu do czasu i cieszy mnie każda dobra wiadomość. Ja niestety mam za sobą drugi nieudany transfer, ponownie beta nawet nie drgnęła. Teraz czekam na wizytę u Paśnika. Trzymam za Was wszystkie kciuki. Pa.sia - ogromnie gratuluję buziaki dziewczyny:-*
Ps. Od dluzszego czasu czuję się dobrze. Negatywny wynik bety źle na mnie zadziałał tym bardziej, że dwa testy sikane wyszły pozytywne... (zrobiłam je, bo byłam na urlopie i serio, szukałam labo ktore da wynik tego samego dnia). Odchorowałam ten "incydent" i póki co żyję szczesliwie bez leków i zastrzyków. Z nadzieją czekam na wizytę u docenta Paśnika.Olciaaa lubi tę wiadomość
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
olcia.de - czasem przerwa jest konieczna, tez to przerabialam. Zycze Ci duzo sily, spokoju i trzymaj sie dzielnie
Pa.sia, SmOla lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja dziś po transferze blastki
4 AA lecze się u doktora Sobkiewicza i wszystko miałam robione przez niego Ale transfer dziś robiła mi dr KokoszkoPa.sia, anulka-b5 lubią tę wiadomość
30 lat
W Salve od 8.01.2018
Niedoczynność tarczycy PCSO
6.06.2018 Punkcja (29 jajeczek pobranych 24 jajeczka dojrzałe z tego 10 oddanych ydo adopcji
9.08.2018 criotransfer -
SMOLA! Superowo! Bądź dobrej myśli.... Żyj normalnie, a zleci ino. Mig.... I pewnie wtedy Cię coś Zaskoczy! Tego Ci życzę!
SmOla lubi tę wiadomość
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
annna83 wrote:SmOla noo super:)) Teraz cierpliwosci i mysl pozytywnie trzymam kciuki!30 lat
W Salve od 8.01.2018
6.06.2018 Punkcja (29 jajeczek pobranych 24 jajeczka dojrzałe z tego 10 oddanych ydo adopcji
9.08.2018 criotransfer -
Pa.sia wrote:SMOLA! Superowo! Bądź dobrej myśli.... Żyj normalnie, a zleci ino. Mig.... I pewnie wtedy Cię coś Zaskoczy! Tego Ci życzę!30 lat
W Salve od 8.01.2018
9.08.2018 criotransfer -
nick nieaktualny
-
SmOla wrote:Dziewczyny ja dziś po transferze blastki
4 AA lecze się u doktora Sobkiewicza i wszystko miałam robione przez niego Ale transfer dziś robiła mi dr KokoszkoSmOla lubi tę wiadomość
anulka
34 lata
2017 AMH 3.5
Słabe nasienie
09.2017 Start ICSI w Salve
03.2018 usunięcie torbieli
05.2018 ICSI
06.2018 I transfer 4AA udany 8tc:(
11.2018 II Transfer 3AB
04.12.2018 BETA HCG 260 6 tc:(
03.06.2019 III Transfer 3AB z Accofilem Beta nie drgneła:(
2019 AMH 2.42
Sierpień 2019 drugie ICSI
18 komorek - uzyskano 5 blastocyst (3AB, 2x4AA, 2x2BB)
12 sierpień 2019 I transfer 3AB - beta nie drgnela:(
Halotyp BX
Brak ważnych KIR: 2DL5A, 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1, 3DP1
NK 12%