Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubiearbuza wlasnie! Nawet nie mysl o crio! Chyba ze za 1,5 roku jak Ci sie zachce miec drugie łykam ju te bajery od 4 dni. Standardowo encorton, acard i progynova. Dodatkowo sama biore vit d, femibion i magnez, na moja tarczyce euthyrox. Dzis na wizycie wyszlo ze endo ma 8 mm. poza tym wszytsko ok. Wizyta w sobote i wtorek. Dzialamy dalej30 lat, PCOS,starania od 2013
ICSI / crio 05.08.2016 7tc[*] crio 31.11.16 ! crio 6.12.16 koniec staran.. 9 jajeczek na zimowisku
-
jak ja nie lubię euthyroxu szczególnie teraz kiedy budze się w nocy głodna i nie mogę nic jeść ehhhh, ale tarczyca ważna sprawa w staraniu się o dzidziola. już nie długo u Ciebie crio i Kropek pod serduchemhttps://www.maluchy.pl/li-72827.png
-
nick nieaktualny
-
Dla mnie najgorszy jest encorton, nie dosc ze przytylam to jeszcze mam syfy na twarzy jakich nigdy nie mialam dzwonilam wlasnie do salve umowic sie na jutro na usg. Nie ma miejsc, nie moga mnir zapisac:/ doktorek mowil ze ma juz full ale ppwiedzial ze mam sie do niego wbic rano przed pacjentkami. Nawet mi nie powiedzieli na ktora jest 1 pacjentka. Mam dzwonic, moze cos sie zwolni. Masakra.... Zirytowalam sie. Z tego wszytskiego zapomnialam sie tez umowic na wtorek:/ ochlone i zadzwonie kolo poludnia.30 lat, PCOS,starania od 2013
ICSI / crio 05.08.2016 7tc[*] crio 31.11.16 ! crio 6.12.16 koniec staran.. 9 jajeczek na zimowisku
-
nick nieaktualnyTak teraz jest ogromny bum na Salve i ciężko o miejsca. Sama miałam problem bo nie chcieli mnie zapisać do dr S na wizytę tuż przed punkcja dwa dni przed. Ogólnie mam wrażenie że to wszystko nie idzie w dobra stronę i ze powinni zajasc się tylko bieplodnoscia bo przecież mają jeszcze innych ginekologia więc osoby starsze czy młode po antykoncepcję mogły by udać się do zwykłego gina nie blokując miejsc. A tak niestety się zdarza i to najwięcej widzę u dr S starszych kobitek.
-
nick nieaktualnyCo do Encortonu nie wiem jaki ma on wpływ na mnie bo z tego wszystkiego zawalilam też swoją dietę zaczęłam zajadać słodycze z nerwowo ze stresu dla pocieszenia, które są moim wrogiem w walce ze zbedbymi kilogramami a które uwielbiam. Zaczęłam znowu je pochłaniac e nadmiernych ilościach. Przytylam też bo wszyscy to widzą i ja tez.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 09:42
-
nick nieaktualnyA co do jutrzejszej wizyty z tego co wiem przyjmuje od 8, bo jak byłam na pobraniu krwi w sobotę to tak przyjmował gdzieś od 8:25 ale już czekały z trzy osoby więc bądź wcześniej. A jak będziesz dzwonić to zapytaj od której przyjmuje jutro i już.
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny czy któras z was korzystała z kd? Jestem na etapie szukania rozwiązania, mieszkam w Szkocji mam bardzo niskie AMH dodatkowo okazało się że progesteron też się posypał poza clostibegyt a wywołanie owulacji nic mi nie chcą przepisać. Niewiem co robić czy podchodzić do in vitro tutaj czy ma to sens czy skorzystać z kd wiem że w łodzi nie czeka się bardzo długo.
-
nick nieaktualny
-
Mishka1982 jak najbardziej Salve prowadzi własny bank komórek, i faktycznie nie czeka się tu długo. zbyt wielu szczegółów nie znam, ale moja koleżanka miała skorzystać, ale stał się cud i udało jej się na swoich zajść. najlepiej napisz do salve na meila p. Gosia zawsze fajnie i szczegółowo odpowiada na wiele nurtujących nas pytań.
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
a jeśli chodzi o kg od encortonu czy to innych sterydów czy hormonów, też mnie zaokrągliły ale dzięki temu nie przytyłam dużo w ciąży, bo Mały w pierwszych miesiącach chyba z zapasów brał poważnie. cieżko mi mówić ile przytyłam bo przez epizot hiperki pojawiło mi się nagle +2,5 kg i w tym czasie miałam wystawioną kartę ciąży, ale jak hiperka zeszła, kilogramy również. podsumuwując przytyłam 7 kg, alebo 5,5 kg więc raczeej małohttps://www.maluchy.pl/li-72827.png
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny