Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie zrobiłam tego badania bo umówiliśmy się na 8 a zrobił by mi gdzieś 9:30 bo nie miał ultrasonografu czy coś. Więc zrezygnowalam, bo nie będę tyle czekała bez tego też będę zyc. Ale nie ukrywam że aż się zagotowalam bo wstać mi się nie chciało śniadania nie jadłam bo miał krew pobierać więc nie wiedziałam czy na czczo czy nie,zimno...
-
lubiearbuza spokojnie magnez i profilaktycznie no-spa niwelują skurczę. ja tego badania nie miałam i się udało. i jak pisałam wcześniej zmniejszyłam nawet dawkę magnezu bo biegunkę miałam po pierwszym transferze i przy crio. profilaktycznie zmniejszyłam dawkę sama magnezu i kurcze się udało
ale faktycznie te wieczne opóźnienia w salve są męczące. raz jeden udało nam się wejść na wizytę w odpowiednim czasie tzn wg karteczki. ale Stefanowicz poswięca duzo czasu pacjentką i nie każdą jest w stanie zbadać w 15 minut. a tak zapisują.https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co do opóźnień rozumiem że jak jest dużo ludzi tak wychodzi Ale kurczę i tak muszą siedzieć dłużej żeby przyjac wszystkich więc niech zapisują na normalne godziny, bo zostawiamy tam grubą kasę i bynajmniej ja czuję że chciałabym być trochę lepiej traktowana bo czuję się trochę jak w fabryce na akordzie.
-
nick nieaktualnyA i pytanko jeszcze co do DHEA bo brałam dwa tygodnie podczas przygotowania do stymulacji i podczas stymulacji też kazał brać. Więc aktualnie dalej biorę. Ale wyczytałam że za dużo przynosi odwrotny skutek a ja brałam cztery miesiące przed IVF później z miesiąc prZerwy i teraz podczas IVF.
Też mialyscie to zlecone?
Wyczytałam kiedyś na necie ze dziewczyny biorą z niskim AMH żeby poprawić jakoś komorek dlatego też brałam Ale efekt jest ponoć po dwóch czy trzech miesiącach brania więc zastanawia mnie to po co mi przepisał lekarz na dwa tyg przed stymulacja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 10:31
-
ja brałam tylko podczas stymulacji i po punkcji odstawiałam. zato dalej brałam encorton i po punkcji prognynova (albo po transferze) dopiero wprowadzali prognynova. tego już niepamiętam. ale DHEA tylko do punkcji.https://www.maluchy.pl/li-72827.png
-
nick nieaktualny
-
Kurcze po tym magnezie taka biegunka. koniecznie to zglos. Pieknie ! 5 nadal sie rozwija, trzymam kciuki zeby tak dalej bylo do konca Ja nadal czekam na @ . Jakos dziwnie to wszytsko u mnie wyglada. Po dupku z reguly okres dostawalam jakis po 3 dniach. Dzis 7 dzirn po odstawieniu tu nic. Mam za to plamienia brazowe 4 dzien. Nie wiem co myslec:/ czekac dalej? Jakos tak dziwnie. Po jakim czasie @ powinna wystapic? Czytalam ze do 10-14 dni nawet. Ehhh juz sie nie koge docEkac transferu a tu takie problemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 14:49
30 lat, PCOS,starania od 2013
ICSI / crio 05.08.2016 7tc[*] crio 31.11.16 ! crio 6.12.16 koniec staran.. 9 jajeczek na zimowisku
-
nick nieaktualny
-
jak 3 dzień plamisz z kolei to moze zadzwoń do lekarza lub p. Gosi jak to liczyć. ja miewałam takiem @ że 3 dni plamienie, i takie brudy a potem 2 dni czysta krew dopiero szła.
lubiearbuza genialny wynik. a w poniedziałek będziesz już MAMĄ super wynikhttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualny
-
na czasem tez mialam takie brudy najpierw, licze ze moze teraz tez tak jest. Dzwina sprawa:( moze masz racje, zadzwonie do P.Gosi. Ale poczekam jeszcze do poniedzialku. Jakos nie idzie to zgodnie z planem..
lubiearbuza, jutro Twoj wielki dzien ! pamietaj by sie oszczedzac i relaksowac po Daja Ci 1 czy 2 Kropki? wiesz juz ?
30 lat, PCOS,starania od 2013
ICSI / crio 05.08.2016 7tc[*] crio 31.11.16 ! crio 6.12.16 koniec staran.. 9 jajeczek na zimowisku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pisalam do doktorka wlasnie, bo juz psychicznie nie moglam wytrzymac. @ ani sladu. Zadych objawow typu bol brzucha itp. Plamienie coraz skapsze. To chyba byla @. Doktor kazal zaczac brac leki i w czwartek mam wizyte. Zeby dalej szlo lepiej, zakonczone sukcesem lubiearbuza udanego transferu kciukam mocno jozefka a Wy jak sie czujecie ?30 lat, PCOS,starania od 2013
-
frezja wczoraj bardzo emocjonujący i na pełnych obrotach dzień. wieczorem małżonek speniał, że zaraz zacznę chyba rodzić skurcze czasami się pojawiają ale nie bolą. odpoczywamy, jutro KTG a za tydzień wizyta.
lubiearbuza Ty juz pewnie 2 dwupaku
frezja starujesz jupiiiihttps://www.maluchy.pl/li-72827.png