Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lubiearbuza wierzyć trzeba do końca i doskonale Cie rozumiem ze masz dosc... pamiętaj tez jednak ze cp to bardzo niebezpieczna sytuacja, dlatego ja osobiście posluchalabym rady pani Gosi. Sama przeszłam dwie takie, przy pierwszej ratowano juz mnie, jak to dr Stetkiewicz powiedział "w porywach zostały Pani 2 godziny zycia". Wiem, ze nie to chciałaś teraz czytać... nie zapominaj ze w całej tej historii z in vitro mimo wszystko najważniejsza jesteś Ty! Kochana głowa do góry, niczego nie jesteś w stanie juz zrobic. Wiec albo czekaj na kolejna betę w stresie albo szybko rób usg by wykluczyć cp.
-
domyślam się, że to zawieszenie jest okropne. Bo niby mówisz do brzucha, snujesz plany, a z drugiej strony cholerne statystyki i normy.
Mój mąż teraz odpoczyw psychicznie od tych hustawek emocjonalnych, wydatków i wizyt. Pojawiają się przed nami nowe, inne wyzywania ale tu przynajmniej wiemy o CO a właściwie o KOGO walczymy i jest Nam łatwiej (choć czasami i tak puszczają nerwy)https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
lubiearbuza racja,musisz spojrzec na swoje wlasne zdrowko tez. Fajnie by bylo jednak zeby sie udalo. Mocno w to wierze A czyszczeniem sie nie martw ,wczesna ciaza bardzo. U mnie po miesiacu samo sie oczyscilo i nie zostalo nic ( dobra i smutna to byla wiadomosc zarazem).
Kciukam caly czas!30 lat, PCOS,starania od 2013
ICSI / crio 05.08.2016 7tc[*] crio 31.11.16 ! crio 6.12.16 koniec staran.. 9 jajeczek na zimowisku
-
anadinka,czyli jednak cos sie udalo zebrac:) super! tyle przeszlas ciagle oczekujac na te wyniki. Teraz bedzie z gorki!
anadinka lubi tę wiadomość
30 lat, PCOS,starania od 2013
ICSI / crio 05.08.2016 7tc[*] crio 31.11.16 ! crio 6.12.16 koniec staran.. 9 jajeczek na zimowisku
-
Cos tak wczoraj dzwoniłam do p. Gosi i usłyszałam, ze z tych dwóch które dojrzewały jedna wzięła sie w garść, druga nie. Tak wiec finalnie zakończyliśmy ten etap z ilością trzech zdrowych komórek, dzisiaj dostaniemy info jak im na szkiełku było
Lubiearbuza jakie dalsze plany? Dzisiaj bhcg, usg? Mocno ściskam i trzymam kciuki! -
anadinka i jak kiedy transfer jutro czy w poniedziałek? a jak jutro to o której? bo może wpadniemy na siebie w każdym bądź razie kciuki
lubiearbuza Ty w sobote USG tak, i co skusiłaś się ponownie na bete, robiłaś TSH i FT4?
frezja jak samopoczucie?
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
U mnie dopiero 3dpt, jest trochr inaczej niz poprzednio. Brzuch praktycznie nie boli w dzien za to wieczor jest bolesny. Nospa jakos nie daje rady. Mam takie uczucie goraca jeszcze w podbrzuszu. Mam nadzieje ze to wgryzanko testuje dopiero w nast sobote wiec jeszcze kupa czasu;)30 lat, PCOS,starania od 2013
-
jozefka jest jak na bombie dzisiaj mam dzwonić, wszystko zależy od komórek. Moze być tak ze jeszcze dzisiaj mnie zaprosza wiec bedzie na wariata. Miedzy 08 a 09 telefon i decyzja. Moze być tez tak ze transfer bedzie jutro, czekamy
Nie ukrywam ze wolałabym przeczekać do jutra z rozwojem zarodków bo to bedzie ich 3 doba, przy poprzednim krótkim protokole właśnie w 3 dobie wszystko zaczęło sie walić i zarodki przestały sie rozwijać.
Frezja trzymam kciuki za wgryzanko
Lubiearbuza odezwij sie!frezja lubi tę wiadomość
-
anadinka wrote:jozefka transfer jutro teraz zastanawiają sie czy jeden groch czy dwa. Ten pierwszy dominujący jest klasy 4AA, drugi ma focha i albo sie dzieli albo łączy, nie wiedza o co chodzi
-
anadinka wrote:2
anadinka lubi tę wiadomość