Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola1987 wrote:Dziewczyny już mam stresa przed jutrzejszym transferem ... przede mną najdłuższe dni w zyciu oczekiwanie..
Trzymam kciuki za ciebie 😘Córka Nikola ur. 2011r. Autyzm😔
Amh luty 2020 - 0.88ng
3x INF 2020 = zero blastocyst😔
Amh luty 2022 -0.65ng
INF z komórkami dawczyni (czerwiec 2022)
❄️❄️ ❄️❄️
ET 13.06.22 zarodek 8A
9dpt bhcg 119 😍
11dpt bhcg 317 😍
17dpt bhcg 4009 😍
24dpt bhcg 35111😍
14 lipca usg jest serduszko ❤
23 sierpnia I prenatalne chłopczyk 💙 -
Yamo wrote:😘 Nie poddam się na pewno.. od stycznia chciałabym na nowo zacząć.. 5 blatocystów czeka zamrożonych.. choć najchętniej już w tym tygodniu poszłabym do Salve żeby na nowo zacząć przygotowania
Współczuję z powodu łyżeczkowania mam nadzieję że następnym razem się uda trzeba zawsze być dobrej myśli, sle buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2020, 21:26
Córka Nikola ur. 2011r. Autyzm😔
Amh luty 2020 - 0.88ng
Amh luty 2022 -0.65ng
❄️❄️ ❄️❄️
ET 13.06.22 zarodek 8A
9dpt bhcg 119 😍
11dpt bhcg 317 😍
17dpt bhcg 4009 😍
24dpt bhcg 35111😍
Yamo wrote:Niestety, postąpiłam tak jak kazała Sobkiewicz bo u niej byłam i odstawiłam całkowicie..
-
Jedne dziewczyny biora np. ja bralam, inne nie. Ja nie chcialam miec w dzien tranaferu za niskiego proga a i p. Małgosia mowila zeby wziac jak ją pytalam i to. Do transferu wszystko sobie tam wyplucza, takze to nie bedzie problem. Powodzenia 😊
jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
starania od 04.2018 r.
Ja: rocznik '87,AMH 0,02-> IVF z KD
MTHFR hetero, PAI-1 homo, kariotyp Bx (bez 2DS5,3DS1), histeroskopia ok,
On: rocznik '88, fragmentacja 27,1 % (norma <25%)
10 transferów nieudanych
11 transfer - udany na chwilę - 7 tc -poronienie zatrzymane 💔 -
believer wrote:Jedne dziewczyny biora np. ja bralam, inne nie. Ja nie chcialam miec w dzien tranaferu za niskiego proga a i p. Małgosia mowila zeby wziac jak ją pytalam i to. Do transferu wszystko sobie tam wyplucza, takze to nie bedzie problem. Powodzenia 😊Karola1987
-
Super, że został poruszony temat utrogestanu przed transferem.
Dziewczyny po 14 dzwonie i pytam się co z moimi zarodkami. Tak bardzo się boję, że znowu uslysze to co w lipcu...Córka Nikola ur. 2011r. Autyzm😔
Amh luty 2020 - 0.88ng
Amh luty 2022 -0.65ng
❄️❄️ ❄️❄️
ET 13.06.22 zarodek 8A
9dpt bhcg 119 😍
11dpt bhcg 317 😍
17dpt bhcg 4009 😍
24dpt bhcg 35111😍
Nadziejka wrote:Przykro mi. Ja miałam podobną sytuację. A zaczęłaś już wtedy stopniowo odstawiać?
Miałam ta sama sytuację po odstawieniu serduszko przeatalo bic.. Napewno drugi raz tak nie odstawie jak będzie trzeba to poszukam lekarza który prowadzi ciążę na metforminie34lat
niedoczynność tarczycy,hashimoto,hiperprolaktynemia, io, endometrioza do kompletu🥴
Przerost nadnerczy
01.2021-laparoskopia
10.2021 laparotomia z wycięciem jajowodów
10transferów za nami ..
1 poronienie w 8tc
1cp
W końcu Zmiana kliniki!
06.2024 zaawansowana operacja endometriozy
Cdn..
„Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe.” -
kasiulanikula11 wrote:Super, że został poruszony temat utrogestanu przed transferem.
Dziewczyny po 14 dzwonie i pytam się co z moimi zarodkami. Tak bardzo się boję, że znowu uslysze to co w lipcu...
spokojnie, wiem, że to trudne, ale bądź dobrej myśli :* -
Cześć dziewczyny, czytam Was już dłuższy czas, ale dopiero teraz zdecydowałam się napisać. Nawet nie wiecie jakie pomocne jest dla mnie to forum. Mam ważnie, że mogę się tu dużo więcej dowiedzieć niż u lekarza. Aktualnie jestem po pierwszym scratchingu i przed pierwszą stymulacją do in vitro. Boje się...staramy się o dziecko 2,5 roku. Raz nawet się udało, ale po dosłownie kilku dniach okazało się, że to puste jajo płodowe i jakby tego było mało nabawiłam się zaśniadu groniastego, z którego wychodziłam kilka miesięcy.
Mam PCOS i niestety nie działały na mnie żadne stymulacje przy użyciu leków. Nie dochodzi u mnie do pęknięcia pęcherzyka, nawet przy zastosowaniu zastrzyków na pęknięcie.
Gratuluje wszystkim dziewczyną, którym już udało się zajść w ciąże . Bardzo to budujące .
Tym, którym jeszcze się się nie udało, z całego serca życzę powodzenia i trzymam kciuki ! -
Karola1987 wrote:Dziewczyny powiedzcie jeszcze czy dzien transferu sie liczy jesli za 11 lub 12 dni mam zrobic bete bo nie wiem czy liczyc dzis pierwszy dzien czy od jutra ?
Niestety ale dnia transferu się nie liczy, to jakby dzień 0 a jutro dopiero 1-szy dzień po jak sie czujesz? Transfer bez przeszkód przebiegł? Ale dziwnie z tym covidem, po co wogóle te testy robią jak tyle się czeka na wynik że do transferu ich nie ma, tylko dodatkowy kosztstarania od 04.2018 r.
Ja: rocznik '87,AMH 0,02-> IVF z KD
MTHFR hetero, PAI-1 homo, kariotyp Bx (bez 2DS5,3DS1), histeroskopia ok,
On: rocznik '88, fragmentacja 27,1 % (norma <25%)
10 transferów nieudanych
11 transfer - udany na chwilę - 7 tc -poronienie zatrzymane 💔 -
believer wrote:Niestety ale dnia transferu się nie liczy, to jakby dzień 0 a jutro dopiero 1-szy dzień po jak sie czujesz? Transfer bez przeszkód przebiegł? Ale dziwnie z tym covidem, po co wogóle te testy robią jak tyle się czeka na wynik że do transferu ich nie ma, tylko dodatkowy kosztKarola1987
-
ewi91 wrote:Cześć dziewczyny, czytam Was już dłuższy czas, ale dopiero teraz zdecydowałam się napisać. Nawet nie wiecie jakie pomocne jest dla mnie to forum. Mam ważnie, że mogę się tu dużo więcej dowiedzieć niż u lekarza. Aktualnie jestem po pierwszym scratchingu i przed pierwszą stymulacją do in vitro. Boje się...staramy się o dziecko 2,5 roku. Raz nawet się udało, ale po dosłownie kilku dniach okazało się, że to puste jajo płodowe i jakby tego było mało nabawiłam się zaśniadu groniastego, z którego wychodziłam kilka miesięcy.
Mam PCOS i niestety nie działały na mnie żadne stymulacje przy użyciu leków. Nie dochodzi u mnie do pęknięcia pęcherzyka, nawet przy zastosowaniu zastrzyków na pęknięcie.
Gratuluje wszystkim dziewczyną, którym już udało się zajść w ciąże . Bardzo to budujące .
Tym, którym jeszcze się się nie udało, z całego serca życzę powodzenia i trzymam kciuki !Karola1987 -
Karola1987 wrote:Dziewczyny powiedzcie jeszcze czy dzien transferu sie liczy jesli za 11 lub 12 dni mam zrobic bete bo nie wiem czy liczyc dzis pierwszy dzien czy od jutra ?
Może zrób bete za tydzień?? Ja chyba dłużej niż 7 dni nie wytrzymam
Kochane jutro mam transfer o 9.30 mam być w klinice...
Jak wyglądają zarodki? Nie chciała powiedzieć mówi że jutro się okaże czy będą blastki bo to za wcześnie. Trochę złapałam doła. Mam nadzieję że jakiś zarodek jest morulą dzisiaj.
Pocieszcie!!!Córka Nikola ur. 2011r. Autyzm😔
Amh luty 2020 - 0.88ng
Amh luty 2022 -0.65ng
❄️❄️ ❄️❄️
ET 13.06.22 zarodek 8A
9dpt bhcg 119 😍
11dpt bhcg 317 😍
17dpt bhcg 4009 😍
24dpt bhcg 35111😍
martuska09 wrote:Miałam ta sama sytuację po odstawieniu serduszko przeatalo bic.. Napewno drugi raz tak nie odstawie jak będzie trzeba to poszukam lekarza który prowadzi ciążę na metforminie