Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiulanikula11 wrote:O kurczeeeee co za czasy. Ja robiłam tylko przed punkcją. Zmienia się to jak w kalejdoskopie...
Ja punkcje mialam na początku października i jeszcze bez żadnych testow.
Nie mam objawów i unikam wychodzenia i spotykania się ze znajomymi tym bardziej ze jestem w tej procedurze do in vitro a na tym mi najbardziej zależy. Bardzo się boję ze jednK test mlze pokazać wynik pozytywny bo jak wiemy sa przypadki bez objawów. -
Yamo wrote:Uważam że te testy są przekłamane.. mi wyszedł test pozytywny..od 2tyg czekam na wykonanie łyżeczkowania..
Dodam że nie miałam żadnych objawów, od marca pracuje zdalnie w domu
Przy takim zabiegu nie powinni czekac. Znow ktoras tutaj pisala ze zrobila test, wyniku nie było a i tak miala punkcje. Wiec wygląda to tez na naciągnie a i tak wydatki mamy ogromne. Ciekawe jaka cena za te 2 testy bo jeden ma być wymaz a drugi z krwii. -
SylwiaB wrote:Przy takim zabiegu nie powinni czekac. Znow ktoras tutaj pisala ze zrobila test, wyniku nie było a i tak miala punkcje. Wiec wygląda to tez na naciągnie a i tak wydatki mamy ogromne. Ciekawe jaka cena za te 2 testy bo jeden ma być wymaz a drugi z krwii.
jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
Karola1987 -
Karola1987 wrote:Dziewczyny ja jutro rano jadę na betę tak sie stresuje trzymajcie kciuki
Karola1987 lubi tę wiadomość
Córka Nikola ur. 2011r. Autyzm😔
Amh luty 2020 - 0.88ng
3x INF 2020 = zero blastocyst😔
Amh luty 2022 -0.65ng
INF z komórkami dawczyni (czerwiec 2022)
❄️❄️ ❄️❄️
ET 13.06.22 zarodek 8A
9dpt bhcg 119 😍
11dpt bhcg 317 😍
17dpt bhcg 4009 😍
24dpt bhcg 35111😍
14 lipca usg jest serduszko ❤
23 sierpnia I prenatalne chłopczyk 💙 -
Karola1987 wrote:Dziewczyny ja jutro rano jadę na betę tak sie stresuje trzymajcie kciukistarania od 04.2018 r.
Ja: rocznik '87,AMH 0,02-> IVF z KD
MTHFR hetero, PAI-1 homo, kariotyp Bx (bez 2DS5,3DS1), histeroskopia ok,
On: rocznik '88, fragmentacja 27,1 % (norma <25%)
10 transferów nieudanych
11 transfer - udany na chwilę - 7 tc -poronienie zatrzymane 💔 -
No niestety nie udało się Dr K zlecił zrobienie histeroskopi kto miał ten zabieg ? Proszę napiszcie jak to wygląda. 10 dni przed mam brac metroidazol do pochwowo ale powiedzcie po okresie dopiero mam zacząć bo nie dopytalam jestem zalamana znów wszystko sie o miesiąc przedłużyKarola1987
-
Karola przykro mi bardzo Ja mialam histeroskopie w Salve odplatnie 1,5 roku temu, koszt chyba 1200 zl. Tez bralam metronidazol i plukanki tantum rosa. Tak chyba po okresie bralam w sensie w cyklu kiedy mialam histeroskopie.
starania od 04.2018 r.
Ja: rocznik '87,AMH 0,02-> IVF z KD
MTHFR hetero, PAI-1 homo, kariotyp Bx (bez 2DS5,3DS1), histeroskopia ok,
On: rocznik '88, fragmentacja 27,1 % (norma <25%)
10 transferów nieudanych
11 transfer - udany na chwilę - 7 tc -poronienie zatrzymane 💔 -
believer wrote:Karola przykro mi bardzo Ja mialam histeroskopie w Salve odplatnie 1,5 roku temu, koszt chyba 1200 zl. Tez bralam metronidazol i plukanki tantum rosa. Tak chyba po okresie bralam w sensie w cyklu kiedy mialam histeroskopie.Karola1987
-
Karola1987 wrote:No niestety nie udało się Dr K zlecił zrobienie histeroskopi kto miał ten zabieg ? Proszę napiszcie jak to wygląda. 10 dni przed mam brac metroidazol do pochwowo ale powiedzcie po okresie dopiero mam zacząć bo nie dopytalam jestem zalamana znów wszystko sie o miesiąc przedłuży
przykro mi
Histeroskopia to w znieczuleniu.
może w Gamecie uda się zrobić, ktoś chyba pisał o takiej możliwości.
-
Nadziejka wrote:Karola nie wiem czy jest sens robić w Salve. Jak będziesz miała skierowanie to Ci w szpitalu zrobią na Nfz
Karola1987 -
believer wrote:Karola przykro mi bardzo Ja mialam histeroskopie w Salve odplatnie 1,5 roku temu, koszt chyba 1200 zl. Tez bralam metronidazol i plukanki tantum rosa. Tak chyba po okresie bralam w sensie w cyklu kiedy mialam histeroskopie.Karola1987
-
Karola1987 wrote:Wiesz co już dał mi wszystkie papiery żeby tu zrobić.. a teraz przy tym covidzie to nie wiadomo jak to robią w szpitalu juz strach wszędzie iść