Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadziejka wrote:Moja znajoma robiła w Łodzi i to od ręki. Znieczulenie wszystko miała, a w Salve na żywca. Jakbyś chciała to mogę dopytać gdzieKarola1987
-
Karola1987 wrote:Jak na żywca? Jak pytałam czy w znieczuleniu to pow ze tak mam być na czczo . No możesz zapytać ciekawe jak by on na to patrzyl jak bym gdzie indziej to zrobiła?
-
Karola1987 wrote:Jak na żywca? Jak pytałam czy w znieczuleniu to pow ze tak mam być na czczo . No możesz zapytać ciekawe jak by on na to patrzyl jak bym gdzie indziej to zrobiła?
Karola1987, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość
-
jaina_proudmoore wrote:przecież to może boleć dziwne.
jakie są wskazania do histero?jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
-
Karola1987 wrote:Kurcze masakra już sie boję tyle kasy i jeszcze ma bolec
jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
-
Nadziejka wrote:Miałam 2 lata histeroskopię w szpitalu. Zabieg z 15 min ,a i tak było znieczulenie. Przez parę godzin kazali mi zostać na oddziale. A tu to zabieg jak w gabinecie i za takie pieniądze. Szczerze, drugi raz bym tam nie poszła.Karola1987
-
Dziewczyny🙉 czy którejśz Was przytrafiło się że miesiączka przyszła w sobotę po południu i jak zrobiłyscie krew? Badanie przed stymulacją , czy normalnie mam jechać w poniedziałek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2020, 16:45
-
Karola1987 wrote:No niestety nie udało się Dr K zlecił zrobienie histeroskopi kto miał ten zabieg ? Proszę napiszcie jak to wygląda. 10 dni przed mam brac metroidazol do pochwowo ale powiedzcie po okresie dopiero mam zacząć bo nie dopytalam jestem zalamana znów wszystko sie o miesiąc przedłużyCórka Nikola ur. 2011r. Autyzm😔
Amh luty 2020 - 0.88ng
3x INF 2020 = zero blastocyst😔
Amh luty 2022 -0.65ng
INF z komórkami dawczyni (czerwiec 2022)
❄️❄️ ❄️❄️
ET 13.06.22 zarodek 8A
9dpt bhcg 119 😍
11dpt bhcg 317 😍
17dpt bhcg 4009 😍
24dpt bhcg 35111😍
14 lipca usg jest serduszko ❤
23 sierpnia I prenatalne chłopczyk 💙 -
kasiulanikula11 wrote:A dokładnie jak wygląda twoja historia? Ja jeszcze nie dzwoniłam do Salve nie miałam tego zabiegu. U nas problem jest z zarodkami bo nie rozwijają się...Karola1987
-
Karola1987 wrote:Od 10 lat staramy sie o dzidziusia pierwsze in vitro 3 lata temu mialam w Gamecie ale bez rezultatu i teraz było w Salve niby wszystko jest ok zarodki do blastocysty sie rozwijają a i tak wychodzi dupa już po mału przestaje mieć złudzenia ze sie uda.
immunologia badana?