Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja melduje, ze znowu poronilam w 6tc
-
Najprawdopodobniej immuno, ale to juz wiedzielismy przed tym crio.
Wizja szczepien limfocytami coraz blizsza.. -
Bella93 wrote:A ja melduje, ze znowu poronilam w 6tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 06:35
Starania od marca 2015, wiek 26, hiperprolaktynemia i niedoczynność tarczycy u mnie, uszkodzona chromatyna plemnikowa i żylaki powrózka nasiennego u męża.
29.12.2016 r. - pierwsze nieudane IUI
07.03.2017 r. - embolizacja żylaków powrózka nasiennego męża -
Dziewczyny chciałam się Was poradzić w kwestii suplementacji - niedługo kończą mi się zapasy leków i będę zamawiać nowe. Moja suplementacja do tej pory wygląda tak:
femibion natal 1 - 1x1 (ew. zamiennie kwas foliowy metylowany ze swanssona jeśli femibion mi się skończy)
vigantoletten 1000 - 1x2
inofem - 1x2
magnez z wit. B6 - 1x1
olej z wiesiołka - do owulacji 1x1
przy czym femibion i vigantoletten biorę na polecenie Kokoszko, a resztę "we własnym zakresie".
Czy oprócz ww. bierzecie jeszcze jakieś inne suplementy, jak uważacie co warto jeszcze brać? -
Pragnacadziecka jeśli IVF i skuteczne leczenie to Stefanowicz, wszystko dokładnie tłumaczy i dokładnie bada. u Sobkiewicza 5 minut i następna
martuska09 normalnie moożna pracować, kwestia w trakcie stymulacji umawianie się na podgląd. ja robiłam wszystko u jednego lekarza bo mogłam dowolnie dysponować czasem, w pracy wszyscy wiedzieli i jak coś mnie zastępowali na spotkaniach z klientami jak miałam wizytę. teoretycznie wolny dzień potrzebny jest na punkcję i transfer, ale ja po jednym i drugim brałam sobie wolne 1-2 dniPragnącaDziecka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Cześć Dziewczyny, co tu taka cisza? Żadna w tym miesiącu nic nie działa? Dajcie znać co u Was!
Ja w pt byłam na usg i potwierdzona owulacja - oba pęcherzyki pękły także teraz czekam na skutki...Bella93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My mamy zamiar zrobić badania, czy nasienie się poprawiło po zabiegu no i u mnie, żeby wiedzieć co dalej. No i na razie przestaliśmy używać słowa starania i postawiliśmy na przyjemność ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 06:18
calineczka88 lubi tę wiadomość
Starania od marca 2015, wiek 26, hiperprolaktynemia i niedoczynność tarczycy u mnie, uszkodzona chromatyna plemnikowa i żylaki powrózka nasiennego u męża.
29.12.2016 r. - pierwsze nieudane IUI
07.03.2017 r. - embolizacja żylaków powrózka nasiennego męża -
józefka wrote:Bella właśnie doczytałam, tak mi przykro. teraz będą Cię czekać wlewy z intrapidu tak? kochana trzymam kciuki
-
u mnie jak zawsze kaszana... Miala byc inseminacja ale nie odbyla sie, z wiadomych powodow, nie ma co sie rozpisywac.
W tym momencie chyba musze pozegnac sie z moim najwiekszym marzeniem.
Bardzo mocno trzymam za Was kciuki dziewczyny. Dopoki nie jestescie same, nie wolno sie poddawac. -
Ojejku
Trzymaj sie -
Hej, mam pytanie do dziewczyn które stosowały utrogestan - czy z Was też leciała taka woda?? Kurczę dzisiaj rano wstałam, założyłam sam szlafrok, poszłam do kuchni i nagle wyciek jak z hydrantu będę musiała zacząć nosić wkładki hig, ale nie wiem czy to jest normalne, też tak mialyscie? I to nie są takie jakies gestsze grudki jak np. po crinone tylko właśnie taka woda bialawa.
-
Ja biore 3x2, wiec bez wkladki nie idzie zyc.
A po nocy dodatkowo utro miesza sie z nagromadzonym sluzem i przy pionizacji moze byc potop -
calineczka88 wrote:Dzięki Bella za informację, bo już myślałam że coś jest nie tak! Ja biorę 3x1 także no też chyba ma prawo coś tam lecieć...
Dopoki nie szczypie, nie swedzi, nie ma nieprzyjemnego zapachu to jest ok.calineczka88 lubi tę wiadomość
-
calineczka88 wrote:Nic nie szczypie, nie swędzi i jest bez zapachu A zatem to taka zwyczajna, niegrozna powódź w majtkach