X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną STAN ZAPALNY ENDOMETRIUM
Odpowiedz

STAN ZAPALNY ENDOMETRIUM

Oceń ten wątek:
  • Mmagda Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica_Lewka wrote:
    Dziewczyny,
    może pomożecie 🙏 gdzie w Warszawie lub Olsztynie można zrobić biopsję endometrium z cd138 i cd56? W mojej klinice, w której się leczę (Invicta) koszt to 2050 zł. Szukam gdzieś taniej. Czy na biopsję miałyście skierowanie od ginekologa? Bo tam gdzie już dzwoniłam, trzeba najpierw odbyć wizytę ginekologiczną. Czy jest szansa zrobić to na NFZ?
    Ja robiłam na NFZ w szpitalu.Skierowanie wystawiła Pani doktor z kliniki i z tym poszłam na wizytę u ginekologa co pracuje w szpitalu u mnie w mieście powiedziałam co i jak że jestem po 4 transferach i na drugi dzień histeroskopia z pobraniem wycinków więc udało się bez kosztów.

Lwica_Lewka lubi tę wiadomość

‹‹ 272 273 274 275 276
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ