Staraczki i mamusie z Rzeszowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Janess wrote:A jaki masz poziom progesteronu po owulacji? Sprawdź ok 5-7 dpo. Jeśli teraz masz dobry to szkoda brać leki. Po IUI i tak dostaniesz luteinę.
No właśnie mam 8ng/ml 8 dni po więc trochę nisko:/.starania od ok 2015
Ja: Usunięta przegroda, PCOS?/ Wysokie androgeny
M: Mała ilość żołnierzyków
1 IUI - 26.09.2017
7.2020 - ❄️❄️
8.09.2020- transfer 💪
30.05.2021- 👶 -
Dziewczyny odebrałam wyniki kariotypów. Nie potrafię z nich wiele odczytac... czy moj wynik 46XX i 46XY meza jest prawidłowy? Pozostałe informacje to chyba parametry badania... ilość mitoz, stopień rozdzielczości prazkowania i rodzaj barwienia? Help!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 18:36
-
Paulas wrote:A powiedz mi po czym zdiagnozowali u Ciebie endometrioze? Już a usg to widać? Miałaś jakieś charakterystyczne objawy?
-
lipa wrote:Jeżeli tworzą Ci się torbiele tej wielkości, to jest to endometrioza III stopnia. Przy tak zaawansowanej chorobie obserwacja cyklu, śluzu mija się z celem. Wiem, bo sama mam ten sam stopień. Nie daj sobie zmarnować czasu i cykli. Tym bardziej, ze nie masz już 20 lat. Moje skromne zdanie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 18:56
-
Nowe dziewczyny - prośba... Jesli chcecie znac historie bardziej juz przez zycie doswiadczonych staraczek poczytajcie sobie starsze posty a napewno znajdziecie tam wiele odpowiedzi. Nie ma sensu żeby dziewczyny opisywały swoją często kilkuletnią batalię każdej nowej staraczce po kolei.
-
Dziewczyny nie odzywałam się bo próbuje się pozbierać niestety nie udało się .... naprawdę załamałam się .... ferdek bardzo co współczuję wyobrażam sobie jaki koszmar przezywasz .Czasem siła to nie ten wielki ogień, który wszyscy widzą. Czasem to jest ta maleńka iskierka, która szepcze:"Jeszcze trochę, dasz radę"
-
sylwias wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki kariotypów. Nie potrafię z nich wiele odczytac... czy moj wynik 46XX i 46XY meza jest prawidłowy? Pozostałe informacje to chyba parametry badania... ilość mitoz, stopień rozdzielczości prazkowania i rodzaj barwienia? Help!
Jaki jest koszt takiego badania?65cs, 30 lat -
felin wrote:Dziewczyny nie odzywałam się bo próbuje się pozbierać niestety nie udało się .... naprawdę załamałam się .... ferdek bardzo co współczuję wyobrażam sobie jaki koszmar przezywasz .
Felin tule mocno. Co dalej ? Masz mrożalki?
* ANA - ujemne
* Przeciwciała kardiolipinowe - negatywne
* Nieprawidłowa mutacja MTHFR
* Nieprawidłowy czynnik V Leiden
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* AntyTG i antyTPO w normie
* 4.05.20 poronienie 4t4d ;(
* 20.06.18-laparo
* 24.03.18 poronienie 6t ;(
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
sylwias wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki kariotypów. Nie potrafię z nich wiele odczytac... czy moj wynik 46XX i 46XY meza jest prawidłowy? Pozostałe informacje to chyba parametry badania... ilość mitoz, stopień rozdzielczości prazkowania i rodzaj barwienia? Help!
My wczoraj robiliśmy kariotypy w diagnostyce. Ile czekaluscie na wynik ?
* ANA - ujemne
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* 20.06.18-laparo
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
Ja płaciłem 400
* ANA - ujemne
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* 20.06.18-laparo
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
BezchmurneNiebo wrote:Felin tule mocno. Co dalej ? Masz mrożalki?
Mam mrozaczki. czekam narazie na @ i mam dzwonic umowic sie na wizyte . A co dalej to nie wiemCzasem siła to nie ten wielki ogień, który wszyscy widzą. Czasem to jest ta maleńka iskierka, która szepcze:"Jeszcze trochę, dasz radę" -
Ferdek wrote:Przykro mi Felin.
Ja mam dwa mrozaki w jednej slomce, wiec musza mi dwa podac, ale nie wiem kiedy bebe mogla podejsc do transferu.
Ja też zamrażałam 2 w jednej słomce bo liczyłam że jak podadzą mi dwa to są większe szanse. Ja pamiętam że jak mi robili łyżeczkowanie to starania kazali odłożyć na 3 m-c ale jestem ciekawa jak u ciebie bedzie. A mówiła ci pani dr dlaczego tak się stało ? jaka jsst przyczyna?
Czasem siła to nie ten wielki ogień, który wszyscy widzą. Czasem to jest ta maleńka iskierka, która szepcze:"Jeszcze trochę, dasz radę" -
sylwias wrote:Ja tez robiłam w Diagnostyce... była jakaś promocja?
Dostaliśmy zniżkę
* ANA - ujemne
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* 20.06.18-laparo
* nasienie po zabiegu ok