Staraczki i mamusie z Rzeszowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Janess wrote:Paulas, TSH masz idealne, 1,17 sama chciałabym mieć . Piszesz, że przez Twoje zaniedbanie TSH podskoczyło. Jeśli tak, to jakie miałaś wcześniej? Ja przy 0,5 wręcz zmniejszyłam dawkę leku.
FSH do LH faktycznie masz za wysokie ale ja tu ostatnio dostałam burę, że ten stosunek jest przestarzały Zanim nawkręcasz sobie guza, poczekaj na lekarza
A tak z ciekawości, to robiłaś betę?
Nie robiłam bety, bo w sumie po co, choć trochę się nakręcałam jak co cykl zresztą. Mimo, że owulacji nie było, byłam z plamieniami u lekarza i ciąży nie widział, no i do tego słaby ale okres dostałam. No ale test zrobiłam z ciekawości, żeby nie było
A moje tsh nie tak dawno wynosiło 0.8 jak się nie mylę. Wiem, że to jest idealne i tak, ale jak tak dalej będzie się podnosić to dojdzie jeszcze wyżej.
jak dobrze liczę to mój stosunek lh/fsh to 5. ALe samo fsh jest za niskie ;/ Próbuje się dostać teraz do endokrynologa. Sama nie wiem czy ginekolog czy endo lepszy. -
Paulas wrote:Nie robiłam bety, bo w sumie po co, choć trochę się nakręcałam jak co cykl zresztą. Mimo, że owulacji nie było, byłam z plamieniami u lekarza i ciąży nie widział, no i do tego słaby ale okres dostałam. No ale test zrobiłam z ciekawości, żeby nie było
A moje tsh nie tak dawno wynosiło 0.8 jak się nie mylę. Wiem, że to jest idealne i tak, ale jak tak dalej będzie się podnosić to dojdzie jeszcze wyżej.
jak dobrze liczę to mój stosunek lh/fsh to 5. ALe samo fsh jest za niskie ;/ Próbuje się dostać teraz do endokrynologa. Sama nie wiem czy ginekolog czy endo lepszy.
Kochana twój stosunek lh/fsh wynosi 3.30Bardolka lubi tę wiadomość
* ANA - ujemne
* Przeciwciała kardiolipinowe - negatywne
* Nieprawidłowa mutacja MTHFR
* Nieprawidłowy czynnik V Leiden
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* AntyTG i antyTPO w normie
* 4.05.20 poronienie 4t4d ;(
* 20.06.18-laparo
* 24.03.18 poronienie 6t ;(
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
Paulas wrote:No tak Nie wiem jak ja to liczyłam wcześniej
No ale daleki od ideału, czyli chyba tej 1.
Mowią że tak, ja też mam koło 3, tyle że LH mam koło 15.04 a fsh 5.2 wiec mam 2.96. Mój wynik świadczy o PCOS
* ANA - ujemne
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* 20.06.18-laparo
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
Czyli jestem ja dKtylek k91 i magnolia?
Co do terminu pasuje mi weekend chyba że w tyg kolo 15
* ANA - ujemne
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* 20.06.18-laparo
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
To proponuje sobotę na 17. Tylko która sobotę? Ta ? Czyli za 2 dni ? Czy za tydzień w sobotę? Mnie pasuje jedna i druga
* ANA - ujemne
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* 20.06.18-laparo
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
BezchmurneNiebo wrote:To proponuje sobotę na 17. Tylko która sobotę? Ta ? Czyli za 2 dni ? Czy za tydzień w sobotę? Mnie pasuje jedna i druga
Ja też mogę się spotkać ale akurat nie w tą sobotę. Mamy z mężem "12 lat razem" ale w następną chyba oki
Edit: chyba że będzie kolejne w przyszłości, więc pierwsze mnie ominie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 11:22
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Daktylek to kto będzie mógł w tą sobotę to w ta. A za tydzień będzie nas więcej wiec można się spotkać za tydzień w sobote
* ANA - ujemne
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* 20.06.18-laparo
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
Piątek mnie pasuje a reszcie? Może każda z was napisze kiedy może? Ja pracuje codziennie do 14.30
* ANA - ujemne
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* 20.06.18-laparo
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
Hej. Byłam na wizycie w Artvimedzie. Punkcja ustalona na sobotę. Ufff... wychodząc spotkałam Magdalenę Walach, nie wiedziałam że doktorek obsługuje również celebrytow No cóż problem jakby nie było coraz bardziej powszechny....
lipa lubi tę wiadomość
-
sylwias wrote:Hej. Byłam na wizycie w Artvimedzie. Punkcja ustalona na sobotę. Ufff... wychodząc spotkałam Magdalenę Walach, nie wiedziałam że doktorek obsługuje również celebrytow No cóż problem jakby nie było coraz bardziej powszechny....
czyli w sobotę zaczynamy imprezę