Staraczki i mamusie z Rzeszowa
-
WIADOMOŚĆ
-
ciekawa87 wrote:Bezchmurna jakiej firmy nosisz soczewki? Taniej by ci chyba wyszły te miesięczne. Gdzie je kupujesz?
Acuvue oasys for astigmatizm. Kochana Taniej mi nie wyjdzie bo nie ma chyba miesięcznych soczewek Kupuje u znajomej optyczki, ona daje mi rabat. Więc płacę nie 200zł tylko 160zł :)na pół roku
* ANA - ujemne
* Przeciwciała kardiolipinowe - negatywne
* Nieprawidłowa mutacja MTHFR
* Nieprawidłowy czynnik V Leiden
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* AntyTG i antyTPO w normie
* 4.05.20 poronienie 4t4d ;(
* 20.06.18-laparo
* 24.03.18 poronienie 6t ;(
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
Ciekawa a o tych soczewkach mam powiedzieć na bloku już?
* ANA - ujemne
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* 20.06.18-laparo
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
Ciekawa trzymam kciuki za powodzenie Iui
Lipa bądź dzielna podczas zabiegu, bo ja to taki strachodupek jestem...
Dziś przyszła @, od wtorku Clo, potem wyniki, monitoring i zobaczymy co to będzie...05.2013 rok pierwsze poronienie
10.2015 HSG, jajniki drożne
02.2016 rok ciąża biochemiczna
I IUI 28.09.2016
II IUI 31.10.2016
starania od 2012 roku, PCOS, Hashimoto
dalej czekamy... -
Dbasiula bikini kciukasy za pozytywne starania.
Bezchmurna możesz powiedzieć wcześniej ale będą ci kazali wyjąć. Ja mówiłam juz na sali operacyjnej bardzo fajne babki byly:) a jesli chodź o soczewki kontaktowe to zapytaj o miesięczne ja nosze miesięczne bo taniej wychodzi.D_basiula lubi tę wiadomość
-
Ciekawa z tej firmy? a masz astygmatyzm?
* ANA - ujemne
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* 20.06.18-laparo
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
wkurzyłam się. dodzwoniłam sie do tej profamilii i usłyszałam, że mam przyjechać na wizyte kwalifikującą do zabiegu, do któregoś zz tamtejszych lekarzy. domyslam się, że wizyta płatna! co za głupota. mój lekarz nie odpisuje na sms. nie po to jemu placilam za prywatną wizytę, żeby drugi raz płacić w pro familii. dziwne to, na razie sobie daje spokoj
-
lipa wrote:wkurzyłam się. dodzwoniłam sie do tej profamilii i usłyszałam, że mam przyjechać na wizyte kwalifikującą do zabiegu, do któregoś zz tamtejszych lekarzy. domyslam się, że wizyta płatna! co za głupota. mój lekarz nie odpisuje na sms. nie po to jemu placilam za prywatną wizytę, żeby drugi raz płacić w pro familii. dziwne to, na razie sobie daje spokoj
Lipa a do kogo Ty chodzisz?
* ANA - ujemne
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* 20.06.18-laparo
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
Lipa z tego co ja dowiedziałam się to najlepszy lekarz od histeroskopii w Rzeszowie to Tomasz Kluz szpital na Szopena. Na razie go nie ma bo mąż dzwonił i dopiero będzie dostępny za tydzień ale jak masz skierowanie to może możesz tam się zapisać się na zabieg. Ja jeszcze nie wiem co i jak.
lipa lubi tę wiadomość
Novum od września 2015
40 lat, wysokie FSH (10,7), spadające AMH (1,7), mąż nasienie w dolnej granicy normy
27.01.2016 1 IUI
18.03.2016 2 IUI
10.02.2017 1 iVf cb
7.04.2017 crio
29.05.2017 crio jest mały człowiek z wielkim sercem...TP 16.02.18
-
Lipa faktycznie to dziwne a twój lekarz nie przyjmuje w profamilii? Bo z tego co pamietam to przyjmowal. Powiem ci ze faktycznie mnie zaciekawiłaś tym co napisałaś. Spróbuj jeszcze raz zadzwonic albo podejść i zapytać i w żadnym wypadku nie przerywaj staran
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 22:47
-
Lipa słyszałam o tym lekarzu, ale nie wiem jaki jest. Jeśli chodzi o profamilie to lepiej umawiać się osobiście, bo tam się dodzwonić to graniczy z cudem
* ANA - ujemne
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* 20.06.18-laparo
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
nick nieaktualnyHej dziewczyny , jestem nowa na forum i w Parens ....
Na kolejna wizytę mam się zgłosić w okresie okolowulacujnym aby wykonać kolejne badania i teraz nie wiem czekać do owu czy iść wcześniej ? Znów miałam dłuższy cykl stąd wizyta na która jestem umówiona wypadnie w 12dc a nie 15 tak jak wcześniej zakładałam Zmieniać termin wizyty ?::