Staraczki i mamusie z Rzeszowa
-
WIADOMOŚĆ
-
lipa wrote:myslę że powinnaś wykonać test z krwi betahcg, jedyne rozwiązanie...
Lipa a który masz dpo?
* ANA - ujemne
* Przeciwciała kardiolipinowe - negatywne
* Nieprawidłowa mutacja MTHFR
* Nieprawidłowy czynnik V Leiden
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* AntyTG i antyTPO w normie
* 4.05.20 poronienie 4t4d ;(
* 20.06.18-laparo
* 24.03.18 poronienie 6t ;(
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
D_basiula wrote:dziewczyny, byłam dziś na kolejnej wizycie, grube endometrium, wyraźne ciałko zółte w prawym jajniku, lekarz powiedział, że jak na ciąże. Ale testy wychodzą negatywne, ja nie czuję żadnych objawów, dolegliwości. Temperatura jedynie troszkę urosła, a po odstawieniu luteiny minęło już 5 dni - @ brak... co o tym myślicie??
ktory masz dpo?
* ANA - ujemne
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* 20.06.18-laparo
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
Bezchmurna jak po wizycie?
Bikinii kochana to chyba wina stresu jaki twój mąż przezywa. A wczesniej wykonywaliscie badania i ok z nim bylo? Może jeszcze sprobujecie żeby nasienie oddać w domu i dowieść?
D_badiula ja bym zrobiła jak radzą dziewczyny betę wtedy będzie wiadomo ale dziwie sie ze lekarz nie jest pewny diagnozy. Może powtórzysz badanie za kilka dni? Ja trzymam mocno kciuki -
Niestety pocałowałam klamkę, pewnie już we wtorki nie przyjmuje, albo krócej. Mam umówioną wizytę na czwartek, ale tak mnie dziś bolał lewy jajnik że zaczęlam się martwić. Test owulacyjny o 15.30 pozytywny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 17:36
* ANA - ujemne
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* 20.06.18-laparo
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
[QUOTE=ciekawa87
Bikinii kochana to chyba wina stresu jaki twój mąż przezywa. A wczesniej wykonywaliscie badania i ok z nim bylo? Może jeszcze sprobujecie żeby nasienie oddać w domu i dowieść?
)[/QUOTE]
Nie bardzo jest jak, bo my mamy 90 km do Rzeszowa, a nasienie trzeba dowieźć w godzinę, nie realne....
To jest stres na 100%, my bardzo przeżywamy każdą wizytę.
Poprzednie badania zawsze się udawały, wyniki też były dobre, minęło już ponad 1.5 roku od ostatnich, dlatego chcieliśmy powtórzyć przed IUI, które już za rogiem...05.2013 rok pierwsze poronienie
10.2015 HSG, jajniki drożne
02.2016 rok ciąża biochemiczna
I IUI 28.09.2016
II IUI 31.10.2016
starania od 2012 roku, PCOS, Hashimoto
dalej czekamy... -
D_basiula wrote:BezchmurneNiebo 12 dpo owulacji
to leć na betę, mnie lekarka mówiła że testą nie wierzy bo lasce do 3msc testy wychodziły negatywnie a była w ciązy z trojaczkami
* ANA - ujemne
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* 20.06.18-laparo
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
koniecznie daj znać, ja dziś jadę na rozmowę o pracę na wsk. no i popołudniu mam monitoring, ale u mnie już jest pewnie po owulacji
ciekawa87, D_basiula lubią tę wiadomość
* ANA - ujemne
* TSH -3.05
*Homocysteina -6.2
* 20.06.18-laparo
* nasienie po zabiegu ok
* 08.2017-I IVF
* kariotypy ok -
BezchmurneNiebo wrote:koniecznie daj znać, ja dziś jadę na rozmowę o pracę na wsk. no i popołudniu mam monitoring, ale u mnie już jest pewnie po owulacji
-
Lipa mnie umawial dr Magoń miałam tylko dać znać kiedy dostanę miesiączkę a ty tez masz od Magonia? Jak juz miałam termin to nie poszłam bo @ mi sie spóźniła to juz do profanulii dzwonilam i sama przekladalam. Najlepiej zadzwon i dopytaj. Nie miałaś wczesniej histeroskopii robionej jeszcze przed iui?
Bezchmurna i dbasiula ja tez bezrobotna. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 13:56
-
Jak chodzilam do Szajnera tez musialam poprosic a to o monitoring a to o badania, ciagle slyszalam wszystko w porzadku. Nawet jak poszlam z nieregularnymi cylkami to nic mi nie dal, powiedzial ze taki moj urok...