X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Staraczki i mamusie z Rzeszowa
Odpowiedz

Staraczki i mamusie z Rzeszowa

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2017, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki trzymajcie jutro kciuka o 11 ... ide na Sono HSG :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    syllwia91 wrote:
    Będę trzymać mocno :) Nic się nie bój napewno będzie wszystko ok :) notabene 91 z nicka to twój rok urodzenia ? Czyżby jesteśmy z jednego rocznika ? :)

sylwias lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2017, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje ! :*

Tak dokladnie 91 to rok urodzenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2017, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jesteśmy rownolatkami :)

syllwia91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek1214 wrote:
    No to jesteśmy rownolatkami :)

Super ! :)
    Stres coraz wiekszy :O

• sylwias Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje się jak dinozaur...rocznik 85.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 14:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2017, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwias wrote:
    Jaki dinozaur no coś ty :) ....mąż mój 79 więc średnia naszej pary odrazu szybuje w górę :)
    Syllwia 91 naprawdę nie stresuj się , kilka chwil i nawet nie zauważysz że już po wszystkim :)

• Lucek475 Przyjaciółka

Wysłany: 19 stycznia 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwias wrote:

Spoko spoko Ja tez dinozaur 86 :)

Starania od 06.2015
    ON: 12.2015 - Wysoka prolaktyna 01.2016 - Morfologia 1% 07.2016 - Morfologia 3% 12.2016 - Morfologia 0% / Prolaktyna poniżej normy
    ONA: Niski progesteron 02.2017 - Częściowe zarośnięcie jamy macicy, niedrożne jajowody 07.2017 - Laparoskopia (Lewy drożny) AMH 0,33 02.2018 ICSI :(
  • lipa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    86 rządzi :-P

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2017, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    syllwia91 wrote:

I jak po badaniu ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2017, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem ! No malo przyjemne badanie, uczucie tego rozpierania to masakra... powiedzialam do nich ze mam uczucie jakbym miala zaraz....... i mnie uspokajaly ze to tylko takie uczucie ze nic sie nie dzieje ale mimo wszystko nie wiedzialam co sie dzieje. Trwalo to chwile bo nie mam lewego jajowodu no i ogolnie panikowalam strasznie, strasznie sie spinalam co im nie pomagalo a potem tak jakbym na chwile chyba odleciala i nagle uslyszalam ze jest dobrze, ale trzeba przepchac jajowod bo powoli leci ? dokladnie nie wiem co mowila pani dr bo bylam cala spocona, machałam rekami ale jak to powiedziala to byl bol straszny az zakrzyczalam i od razu po tym koniec zabiegu , jajowod drozny ! To najwazniejsze ! Pani dr wyznaczyla termin kolejnej wizyty i wtedy zaczynamy stymulacje ? ja oczywiscie nie wiem jak to wyglada dlatego jak wrocilam do domu zobaczylam w kalendarzyku ze pprzeciez wtedy mam miec okres no i zadzwonilam do poloznej zapytac ze chyba pani dr zle popatrzyla... haha ! Nie wiedzialam ze wtedy mozna miec okres rozpoczynajac ta stymulacje ! Ogolnie jak wyszlam z gabinetu maz zapytal czy w ogole mialam badanie bo nie dosc ze bylam tam chwile w samej przychodzni 20 minut to chyba biedulek myslal ze nie wyjde o wlasnych silach, po badaniu nie bolalo mnie nic oprocz ramienia ktore chyba przez to wymahiwanie rekami naciagnelam haha ale teraz jak wzielam sie w domu za sprzatanie to dostalam takiej jakby kolki, nie wiem jak to opisac wiec zamierzam juz nic nie robic dzisiaj. Mam malutkie plamienie dopiero w sumie tez teraz dostalam, no ale ogolnie jestem pocieszona ze tak to poszlo , samego badania nie pamietam dokladnie tzn nie sluchalam o czym Pani dr rozmawiala z polozna bo oblaly mnie poty i patrzylam na sufit byleby nie tam , wazne ze wynik jest dobry, a po lewej stronie mam duzo zrostow ktore bola nawet przy zwyklym usg ale Pani dr powiedziala ze nia ma sensu ich ruszac bo lewa strona i tak nie jest juz potrzebna i jej nie ma...
    Aleee sie spisalam dziewczynki wybaczcie :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 17:30

• Lucek475 Przyjaciółka

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj jak dobrze że ja będę mieć hsg i histeroskowie pod ogólnym znieczuleniu.
    Sylwia super że badanie wyszło dobrze ; )

Starania od 06.2015
    ON: 12.2015 - Wysoka prolaktyna 01.2016 - Morfologia 1% 07.2016 - Morfologia 3% 12.2016 - Morfologia 0% / Prolaktyna poniżej normy
    ONA: Niski progesteron 02.2017 - Częściowe zarośnięcie jamy macicy, niedrożne jajowody 07.2017 - Laparoskopia (Lewy drożny) AMH 0,33 02.2018 ICSI :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam było minęło grunt że drożny , to najważniejsze !!! Teraz tylko działać :)
    Jak dobrze pójdzie to może wszystkie w tym roku już się wypiszemy ze staraczek :D
    Jakieś takie pozytywne nastawienie mnie ogarnęło przy piątkowym wieczorze ...zwłaszcza że właśnie mąż potwierdził że dostanie urlop na tydzień w lutym więc wszystko idzie po naszej myśli :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2017, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie było minęło! Jest przetkany! ja właśnie przy oddychaniu mam taki ból ale pewnie jutro już przejdzie . Teraz muszę znaleźć jakas pracę może szczęście się utrzyma i z tym też się uda...

• sylwias Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janess testujesz dzisiaj?

Janess lubi tę wiadomość

• sylwias Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie beta 0,6 ;(

• sylwias Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Profamilii.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2017, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głowa do góry dziewczyny !

Janess przechodzi powoli i już coraz mniej ja czuję.

Janess, sylwias lubią tę wiadomość

• lipa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przykro mi. Ale byle do przodu, byle do celu. Jakie plany teraz?

sylwias lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2017, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipa a Ty jak się czujesz ?

‹‹ 72 73 74 75 76 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ