Staraczki i mamusie z Rzeszowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysyllwia91 wrote:Dziewczynki trzymajcie jutro kciuka o 11 ... ide na Sono HSG
sylwias lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwias wrote:Czuje się jak dinozaur...rocznik 85.
Spoko spoko Ja tez dinozaur 86Starania od 06.2015
ON: 12.2015 - Wysoka prolaktyna 01.2016 - Morfologia 1% 07.2016 - Morfologia 3% 12.2016 - Morfologia 0% / Prolaktyna poniżej normy
ONA: Niski progesteron 02.2017 - Częściowe zarośnięcie jamy macicy, niedrożne jajowody 07.2017 - Laparoskopia (Lewy drożny) AMH 0,33 02.2018 ICSI -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjestem ! No malo przyjemne badanie, uczucie tego rozpierania to masakra... powiedzialam do nich ze mam uczucie jakbym miala zaraz....... i mnie uspokajaly ze to tylko takie uczucie ze nic sie nie dzieje ale mimo wszystko nie wiedzialam co sie dzieje. Trwalo to chwile bo nie mam lewego jajowodu no i ogolnie panikowalam strasznie, strasznie sie spinalam co im nie pomagalo a potem tak jakbym na chwile chyba odleciala i nagle uslyszalam ze jest dobrze, ale trzeba przepchac jajowod bo powoli leci ? dokladnie nie wiem co mowila pani dr bo bylam cala spocona, machałam rekami ale jak to powiedziala to byl bol straszny az zakrzyczalam i od razu po tym koniec zabiegu , jajowod drozny ! To najwazniejsze ! Pani dr wyznaczyla termin kolejnej wizyty i wtedy zaczynamy stymulacje ? ja oczywiscie nie wiem jak to wyglada dlatego jak wrocilam do domu zobaczylam w kalendarzyku ze pprzeciez wtedy mam miec okres no i zadzwonilam do poloznej zapytac ze chyba pani dr zle popatrzyla... haha ! Nie wiedzialam ze wtedy mozna miec okres rozpoczynajac ta stymulacje ! Ogolnie jak wyszlam z gabinetu maz zapytal czy w ogole mialam badanie bo nie dosc ze bylam tam chwile w samej przychodzni 20 minut to chyba biedulek myslal ze nie wyjde o wlasnych silach, po badaniu nie bolalo mnie nic oprocz ramienia ktore chyba przez to wymahiwanie rekami naciagnelam haha ale teraz jak wzielam sie w domu za sprzatanie to dostalam takiej jakby kolki, nie wiem jak to opisac wiec zamierzam juz nic nie robic dzisiaj. Mam malutkie plamienie dopiero w sumie tez teraz dostalam, no ale ogolnie jestem pocieszona ze tak to poszlo , samego badania nie pamietam dokladnie tzn nie sluchalam o czym Pani dr rozmawiala z polozna bo oblaly mnie poty i patrzylam na sufit byleby nie tam , wazne ze wynik jest dobry, a po lewej stronie mam duzo zrostow ktore bola nawet przy zwyklym usg ale Pani dr powiedziala ze nia ma sensu ich ruszac bo lewa strona i tak nie jest juz potrzebna i jej nie ma...
Aleee sie spisalam dziewczynki wybaczcie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 17:30
-
Oj jak dobrze że ja będę mieć hsg i histeroskowie pod ogólnym znieczuleniu.
Sylwia super że badanie wyszło dobrze ; )Starania od 06.2015
ON: 12.2015 - Wysoka prolaktyna 01.2016 - Morfologia 1% 07.2016 - Morfologia 3% 12.2016 - Morfologia 0% / Prolaktyna poniżej normy
ONA: Niski progesteron 02.2017 - Częściowe zarośnięcie jamy macicy, niedrożne jajowody 07.2017 - Laparoskopia (Lewy drożny) AMH 0,33 02.2018 ICSI -
nick nieaktualnyOj tam było minęło grunt że drożny , to najważniejsze !!! Teraz tylko działać
Jak dobrze pójdzie to może wszystkie w tym roku już się wypiszemy ze staraczek
Jakieś takie pozytywne nastawienie mnie ogarnęło przy piątkowym wieczorze ...zwłaszcza że właśnie mąż potwierdził że dostanie urlop na tydzień w lutym więc wszystko idzie po naszej myśli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny