Starania o dziecko, z PCOS, niedoczynność tarczycy..
-
WIADOMOŚĆ
-
Brunette wrote:hej i ja się dołączam, walczę o dziecko już 4 lata, czeka mnie inseminacja, jeśli to nie pomoże - invitro, chociaż nie wiem czy będzie mnie na to stać
To jest straszne jak kobieta nie może zajść w ciążę.. stara się.. tyle stresu.. kochana może jednak jeszcze się uda?❤❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa kochana nie czekajcie z badaniem nasienia, my czekalismy 12 cykli bo tak nam zalecil moj gin ze 12 cykli to czas dla natury i co dla nas to zmarnowany czas:( maz poszedl w 13 cyklu i dramat:( wogule lekarze sie dziwią jak to mozliwe ze byly ciaze przy takim nasieniu no ale były.. i najprawdopodobniej moja tarczyca i hashimoto skutecznie sie ich pozbywało:((o niedoczynnosci i hashi dowiedziałam sie w pazdzerniku w 15 cs)
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa ja myślę, że powinnaś powiedzieć lekarzowi o swoich "obawach" z miesiączką i on powinien na to coś zaradzić. Słyszałam od dziewczyn i lekarza, że Dong Quai reguluje miesiączki i pojawia się owulacja. Ja niestety nie jestem na etapie "Dostać @) jeszcze troszkę mi zostało, ale np, mogę go już polecić w 99%, bo od wczoraj mam śluz płodny (11dc a zawsze owulkę mam gdzieś 18-21dc) więc w szoku jestem że to tak wcześnie i nie mogę się przystosować Może też spróbuj cykl z dongiem?❤❤
-
Jestem dobrej myśli Zawsze w najmniej oczekiwanym momencie pojawia się dzidzi Dobrze, że na TSH bierzesz leki, bo dla starających się norma to do 2. Będę trzymać kciuki za Ciebie Myślę, czy zrobić teraz test owulacyjny.. nie będzie za wcześnie? (chodzi mi o godz) bo najlepiej robić wieczorem..❤❤
-
Dziewczyny mam pytanie, moja szyjka jest nisko, otwarta, miękka. To znaczy że zaczynają się dni płodne ? Ja już sama głupieje, bo zaczęłam w tym cyklu brać Donga. Zawsze owulacje miałam w 18-21dc a teraz mam 12dc i już śluz płodny Aż w szoku jestem Oczywiście pozytywnie I dodam jeszcze że test owulacyjny prawie pozytywny. Pewnie jutro lub pojutrze będą dni płodne? a kiedy odstawić donga? nie można brać go np 3 dni po owulacji?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 13:57
❤❤ -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Kochana ja donga odstawiłam w dzień pozytywnego testu owu. Tzn w tym dniu jeszcze wzięłam
Aha bo ja mam nieregularne miesiączki i przeważnie owulację mam 18-21dc a dziś jest 12dc a ja mam śluz płodny. Zastanawia mnie to czy to owulacja i dong zadziałał czy co?❤❤ -
nick nieaktualnyMyszusia wrote:Aha bo ja mam nieregularne miesiączki i przeważnie owulację mam 18-21dc a dziś jest 12dc a ja mam śluz płodny. Zastanawia mnie to czy to owulacja i dong zadziałał czy co?