X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Starania o dziecko, z PCOS, niedoczynność tarczycy..
Odpowiedz

Starania o dziecko, z PCOS, niedoczynność tarczycy..

Oceń ten wątek:
  • Myszusia Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 No to oby profesor Ci pomógł i wyjaśnił wszystko. Będę trzymać kciuki! <3

nonka trzymam w takim razie kciuki! <3 Przecież kiedyś w końcu musimy zaciążyć :)

❤❤
  • nonka Debiutantka

Wysłany: 9 lutego 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety, ostatni cykl (6) z clostylbegytem również okazał się bezskuteczny. Przed miesiączką P.dr stwierdziła, torbiel na lewym jajniku 3,5 x 2,5 cm, wiec nie tak wielka, brałam duphaston, więc mogła się wchłonąć, a mogła urosnąć i myśle, że jest to drugie, bo boli mnie podbrzurze. Niestety nie ma żadnego lekarza w tym tygodniu, a ja się martwię. Miesiączka przyszła b. obficie, choć dziwnie bo przez 5 dni przed @ miałam plamienie, potem 4 dni miesiączki (czwarty dzień był już taki na siłę), później dwa dni plamienia...

• Ewela87 Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nonka ja też na clo miałam i torbiel z niepękniętego pęcherzyka (wchłonęła się w czasie okresu bez wspomagania dupkiem), co do plamień to również je miałam na cyklach z clo- ale mi doraźnie pomógł duphastan. Głowa do góry!

f2w3rjjgkoi890wn.png
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ