SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Starania o dziecko, z PCOS, niedoczynność tarczycy..
Odpowiedz

Starania o dziecko, z PCOS, niedoczynność tarczycy..

Oceń ten wątek:
  • Myszusia Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 No to oby profesor Ci pomógł i wyjaśnił wszystko. Będę trzymać kciuki! <3

nonka trzymam w takim razie kciuki! <3 Przecież kiedyś w końcu musimy zaciążyć :)

❤❤
  • nonka Debiutantka

Wysłany: 9 lutego 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety, ostatni cykl (6) z clostylbegytem również okazał się bezskuteczny. Przed miesiączką P.dr stwierdziła, torbiel na lewym jajniku 3,5 x 2,5 cm, wiec nie tak wielka, brałam duphaston, więc mogła się wchłonąć, a mogła urosnąć i myśle, że jest to drugie, bo boli mnie podbrzurze. Niestety nie ma żadnego lekarza w tym tygodniu, a ja się martwię. Miesiączka przyszła b. obficie, choć dziwnie bo przez 5 dni przed @ miałam plamienie, potem 4 dni miesiączki (czwarty dzień był już taki na siłę), później dwa dni plamienia...

• Ewela87 Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nonka ja też na clo miałam i torbiel z niepękniętego pęcherzyka (wchłonęła się w czasie okresu bez wspomagania dupkiem), co do plamień to również je miałam na cyklach z clo- ale mi doraźnie pomógł duphastan. Głowa do góry!

f2w3rjjgkoi890wn.png
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ