Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
She ten cykl nie stymuluje, w wakacje odpuszczam. Jajniki dają się we znaki to samo cos się dzieje. Miałam podwyższony cukier i home 2,5 czego się nie robi dla dzidzi, teraz hormony super wiec nie wiadomo co jest powodem w tamte ciąże zacodzilam, może to głowa, twierdze tez ze brak śluzu, jestem na euthyroxie i jakoś brak śluzu jakiegokolwiek...
Rochi ja tez myśli oddalam -
Rocheera wrote:Heja Kochane,
w koncu koniec @ u mnie (trwa tylko 4 dni), wrocilam do cwiczen, na tapecie "focus t25 alpha" zobaczymy ile wytrwam, dobrze byloby do urlopu, moze cos zrzucei glowe tez zajme innymi rzeczami niz starania...
Poki co łykam sobie lamette i ovarin, w poniedzialek monit w 10dc
To w poniedziałek oby był nasz szczęśliwy dzień. Ja robie w poniedziałek betę, choc w tym cyklu jakos malo w to wszystko wierze..
Styczen 2010 - urodzil sie Synek, piczety naturalnie w 3 cyklu staran.
Starania od sierpnia 2014
Letrozol od kwietnia 2016
Hsg lipiec 2016 -
Ja też w poniedziałek na monit lecę, niestety nie udało mi się dostać na wizytę w 8 dc bo lekarz jest na urlopie więc dopiero w poniedziałek mnie przyjmie (12 dc) oby nie było za późno bo chicałabym już wiedzieć czy ten letrozol na mnie działa czy nie.
Rocheera a napisz coś więcej o tym ovarinie. Też się ostatnio natknęłam na niego ale nie wiem czy go kupić czy wrócić do inofemu (kiedyś piłam ale sobie odpuściłam).4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Cześć dziewczyny.
U mnie owulacja pełną parą. Jajnik daje czadu.
Nie wiecie może jak to jest, jak jest wiecej pęcherzyków, pękną w tym samym momencie czy to jakoś rozwleka się w czasie? Nigdy nie miałam wiecej niż 1 i nie pomyslałam żeby gin zapytac. Jutro się dowiem, bo jade na monit ale żałuje że nie spytałam, bo chciałabym to wiedzieć.
Kikka - na brak śluzu polecam olej z wiesiołka. Na mnie działa. Zdecydowanie się śluz poprawił, bo nie miałam go prawie wcale, a teraz jest całkiem przyzwoity.
Kikaaa, Miśkowa lubią tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna2 IUI
3IUI grudzień 2016serduszko bije
pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
Rocheera, Miśkowa , mmmarita - ale się złożyło. To bedzie dla was ważny poniedziałek
trzymam kciuki za wszytkie razem i za każdą z osobna.
A dziewczyny na lepsze ukrwienie macicy polecam acesan 75 (ja biore) albo acard.
Rośnie lepszej jakości endometrium, równiejsze. łatwiej się zarodek zagnieżdża no i jest lepiej dożywiony. Lek bez recepty. Zauważyłam, że dużo dziewczyn z forum go łyka. Ja też polecam.Miśkowa lubi tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
efta wrote:Rocheera, Miśkowa , mmmarita - ale się złożyło. To bedzie dla was ważny poniedziałek
trzymam kciuki za wszytkie razem i za każdą z osobna.
A dziewczyny na lepsze ukrwienie macicy polecam acesan 75 (ja biore) albo acard.
Rośnie lepszej jakości endometrium, równiejsze. łatwiej się zarodek zagnieżdża no i jest lepiej dożywiony. Lek bez recepty. Zauważyłam, że dużo dziewczyn z forum go łyka. Ja też polecam. -
Miśkowa czy cos wiecej powiem to chyba nie, pokierowalam sie opiniami, wczesniej bralam sam kwas, pozniej probowalam inofemu, infolicu i teraz drugi cykl ovarin.
Nie wiem czy to wplyw ovarinu czy lametty czy zastrzyku ovitrelle, ale ostatnie 2 cykle mam dluzsze o 2-3 dni.
Kiedys mialam wlasnie Was pytac po co łykacie acard albo pochodne, a to na endometrium... Ja to jednak ciemnota niedoczytana jestemMiśkowa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:)
Witam nową koleżankę w której wyczuwam fankę Shakiry;) She Wolf;)
Mnie udało się zajść o ile dobrze liczę w 27 cyklu także głowa do góry.
Wczoraj byliśmy na 1 wizycie i cóż...Serduszko mocno bije, także dawno nie czułam się taka szczęśliwa i dopiero teraz do mnie dociera, że te całodobowe mdłości dzień w dzień to nie jest przypadek.
Wiem, że wiele razy już to pisałam, ale nawet z lekarzem śmialiśmy się, że jak to jest, że staraczki zachodzą dopiero wtedy kiedy odpuszczą emocjonalnie. Ja w momencie kiedy powinnam iść na monitoring stwierdziłam, że nie warto, że i tak nic nie będzie...a w momencie kiedy powinnam się starać dostałam wypowiedzenie z pracy;) Ogromny stres ale też ogromna ulga. Wszystkie moje myśli były skierowane na to co teraz, gdzie szukać pracy i jak teraz starać się o kredyt i proszę...taka niespodzianka^^
Efta życzę bliźniaków! Mmmamarita hmmm jak dorwiesz już męża to później nogi do góry a nóż robaczki zdążą na czas;)
Dziewczyny trzymam za Was kciuki i wciąż z Wami jestem;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 10:54
efta, Miśkowa lubią tę wiadomość
-
Ladybird - o uczulaniach na acard nigdy nie słyszałam ale pewnie i racja to jednak lek i na własną rękę lepiej nie brać, (choć jest bez recepty) zawsze mozna spytać swojego ginekologa. Pewnie powie , że nie zaszkodzi i żeby brać.
Auris - szalona kobieto życzysz mi bliźniaków??? czy ty wiesz co to znaczy :p ???
Jeszcze raz gratuluję ci małego serduszka. Rośnijcie zdrowo.
-
Kikaaa, watpie zeby to byla wina eutyroxu. Ja juz zanim zaczelam brac lek na tarczyce, mialam problemy ze sluzem. Probowalam chyba wsystkich metod na jego poprawe: guajazyl, ocet jablkowy, wiesiolek, niepokalanek, flegamina, duze ilosci wit B6 itp. Kiedys pomogl mi tran i siemie lniane, ale teraz tez raczej susza. Ratuje sie zelami Conceive plus i Pre Seed, bo inaczej nawet do seksu by nie doslo
Efta, ja tez biore Acard, ale Lady Bird dobrze mowi - kazdy lek powinien zalecic lekarz. Mnie go przepisal lekarz po poronieniu, a teraz lekarz w klinice niepldnosci zalecil go brac bez przerwy.
Auris, a jaki byl u Was problem?
Wiem, ze dziewczyny zachodza i po 5 i po 10 latach, ale mnie to jakos nie pociesza hahaTroche mnie moj PESEL goni jednak ...
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She wolf - faktycznie z tym acardem to racja. mi kazała brać na lepsze endometrium. Też biore bez przerwy.
A jeśli chodzi o wiesiołek to ja biorę go 3 cykl i dopiero teraz mam efekty. Długo go brałaś? może za szybko odstawiłas, bo nie dał od razu efektu?6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
Efta, wiekszosc suplementow bralam ponad 3 miesiace, zeby im dac szanse. Mnie sie wydaje ze mi uszkodzili gruczoly sluzowe podczas zabiegu elektrosekcji szyjki macicy. A mialam tych zabiegow dwa. Porobily mi sie cysty Nabotha, a to sa wlasnie te zapchane gruczoly z tego co czytalam25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
aaa to taka sprawa. nie wiem na czym polega ten zabieg , czemu go miałaś?6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014
mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
hej dziewczyny,
wróciłam z kliniki
podróż okropna, w tamtą stronę korek na obwodnicy trójmiasta, bo wypadek i ledwo zdążyłam na wizytę, a w powrotną drogę startowałam o 13:00 i jechałam pod słońce. samochód mam obez klimy, wiec ugotowałam się prawie na twardo. Byłam tak przegrzana , że w połowie drogi, na skrzyżowaniu w Tczewie majtki ściągnęłam, niewiele to dało...czego się nie robi... mam nadzieję , że jechałam ostatni raz!
19 dc.
według gin owulacja była wczoraj rano. pękły 3 pęcherzyk, ten 4 taki nijaki, trochę się zapadł i tyle ale na niego i tak nie liczyłyśmy.
od dziś leki luteina i estrofem.
BHCG w sobotę 2 lipca ale nie bede miała gdzie jej zrobić, bo u mnie tylko od pn do pt. no to okaże się w poniedziałek.
A teraz luz blues
mam mieć udany urlop. wszystko na luzie nawet z pozwolonym alkoholem z czego się śmiałam. No bo jak to? p. doktor powiedziała że do 3 tygodni może pić alkohol, poki nie ma połączenia mama dzidzia i serduszko nie bije to niby można... ja tam bym była w tym temacie sceptyczna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 17:15
Miśkowa lubi tę wiadomość
-
efta wrote:aaa to taka sprawa. nie wiem na czym polega ten zabieg , czemu go miałaś?
Mialam zla cytologie dwa razy i komorki abnormalne
Super, ze 3 jajka pekly, to nie lada wynikOgromne kciuki za piekna bete
A powiedz, bylas z wynikami u jakiegos immunologa? Bo ja mam zamiar zrobic subpopulacje limfocytow jak bede w sierpniu w Polsce, ale nie wiem do jakiego lekarza sie udac w trojmiescie
Myle zeby zrobic tez MTHFR, krzywa cukrowa i insulinowa. Moze cos tam jeszcze, ae to zobacze jeszcze.25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
efta wrote:hej dziewczyny,
wróciłam z kliniki
podróż okropna, w tamtą stronę korek na obwodnicy trójmiasta, bo wypadek i ledwo zdążyłam na wizytę, a w powrotną drogę startowałam o 13:00 i jechałam pod słońce. samochód mam obez klimy, wiec ugotowałam się prawie na twardo. Byłam tak przegrzana , że w połowie drogi, na skrzyżowaniu w Tczewie majtki ściągnęłam, niewiele to dało...czego się nie robi... mam nadzieję , że jechałam ostatni raz!
19 dc.
według gin owulacja była wczoraj rano. pękły 3 pęcherzyk, ten 4 taki nijaki, trochę się zapadł i tyle ale na niego i tak nie liczyłyśmy.
od dziś leki luteina i estrofem.
BHCG w sobotę 2 lipca ale nie bede miała gdzie jej zrobić, bo u mnie tylko od pn do pt. no to okaże się w poniedziałek.
A teraz luz blues
mam mieć udany urlop. wszystko na luzie nawet z pozwolonym alkoholem z czego się śmiałam. No bo jak to? p. doktor powiedziała że do 3 tygodni może pić alkohol, poki nie ma połączenia mama dzidzia i serduszko nie bije to niby można... ja tam bym była w tym temacie sceptyczna.to teraz się luzuj, wszystko było pięknie w tym cyklu więc i zakończenie musi być pięknie zielone:)
Przepraszam dziewczyny, że ostatnio się tak mało udzielam, staram się podczytywać na bieżąco ale na pisanie albo nie starcza mi czasu albo sił, mam trochę urwanie głowy teraz a o urlopie nawet nie ma co myśleć. A póki co to właśnie czekam na męża aż wróci z Gdańska:) jeśli znowu skok tempki będzie tak wcześnie to nie chciałabym przegapić potencjalnej owulki... (jak już łaskawie coś urośnie) kurde znowu mi się wszystko komplikuje w tym cyklu.4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
She Wolf wrote:Mialam zla cytologie dwa razy i komorki abnormalne
Super, ze 3 jajka pekly, to nie lada wynikOgromne kciuki za piekna bete
A powiedz, bylas z wynikami u jakiegos immunologa? Bo ja mam zamiar zrobic subpopulacje limfocytow jak bede w sierpniu w Polsce, ale nie wiem do jakiego lekarza sie udac w trojmiescie
Myle zeby zrobic tez MTHFR, krzywa cukrowa i insulinowa. Moze cos tam jeszcze, ae to zobacze jeszcze.
Ja to w szoku jestem, że w końcu odpowiednio na leki zareagowałam. Za 2 tygodnie zobaczymy co z tego bedzie.
Do immunologa jeszcze żadnego się nie zapisałam. Czekam na wszystkie wyniki między innymi na MTHFR. I zobacze co dalej.
-
Miśkowa - kochana życzę ci, aby w końcu lek podziałał i żebyś także wyhodowała co najmniej taka ilość pęcherzyków jak ja!!! Okaże się w poniedziałek
Trzymam kciuki za usg.
Koniec miesiąca co raz bliżej. Plan działania, tzn wyjazd do kliniki ustalony?
Rocheera - obyś miała rację.
No kurczę jak ma się udać to teraz. W końcu to potrójna szansa, a nie jak zawsze tylko jedna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 08:13
-
Efta na razie czekam na poniedziałek i powrót męża, jak wyjdzie klapa to śmigamy do kliniki. A jak z terminami? długo się czeka czy można się umówić z dnia na dzień?4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%)