Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
She ten cykl nie stymuluje, w wakacje odpuszczam. Jajniki dają się we znaki to samo cos się dzieje. Miałam podwyższony cukier i home 2,5 czego się nie robi dla dzidzi, teraz hormony super wiec nie wiadomo co jest powodem w tamte ciąże zacodzilam, może to głowa, twierdze tez ze brak śluzu, jestem na euthyroxie i jakoś brak śluzu jakiegokolwiek...
Rochi ja tez myśli oddalam -
Rocheera wrote:Heja Kochane,
w koncu koniec @ u mnie (trwa tylko 4 dni), wrocilam do cwiczen, na tapecie "focus t25 alpha" zobaczymy ile wytrwam, dobrze byloby do urlopu, moze cos zrzuce i glowe tez zajme innymi rzeczami niz starania...
Poki co łykam sobie lamette i ovarin, w poniedzialek monit w 10dc
To w poniedziałek oby był nasz szczęśliwy dzień. Ja robie w poniedziałek betę, choc w tym cyklu jakos malo w to wszystko wierze..
Styczen 2010 - urodzil sie Synek, piczety naturalnie w 3 cyklu staran.
Starania od sierpnia 2014
Letrozol od kwietnia 2016
Hsg lipiec 2016 -
Ja też w poniedziałek na monit lecę, niestety nie udało mi się dostać na wizytę w 8 dc bo lekarz jest na urlopie więc dopiero w poniedziałek mnie przyjmie (12 dc) oby nie było za późno bo chicałabym już wiedzieć czy ten letrozol na mnie działa czy nie.
Rocheera a napisz coś więcej o tym ovarinie. Też się ostatnio natknęłam na niego ale nie wiem czy go kupić czy wrócić do inofemu (kiedyś piłam ale sobie odpuściłam).4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Cześć dziewczyny.
U mnie owulacja pełną parą. Jajnik daje czadu.
Nie wiecie może jak to jest, jak jest wiecej pęcherzyków, pękną w tym samym momencie czy to jakoś rozwleka się w czasie? Nigdy nie miałam wiecej niż 1 i nie pomyslałam żeby gin zapytac. Jutro się dowiem, bo jade na monit ale żałuje że nie spytałam, bo chciałabym to wiedzieć.
Kikka - na brak śluzu polecam olej z wiesiołka. Na mnie działa. Zdecydowanie się śluz poprawił, bo nie miałam go prawie wcale, a teraz jest całkiem przyzwoity.
Kikaaa, Miśkowa lubią tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
Rocheera, Miśkowa , mmmarita - ale się złożyło. To bedzie dla was ważny poniedziałek
trzymam kciuki za wszytkie razem i za każdą z osobna.
A dziewczyny na lepsze ukrwienie macicy polecam acesan 75 (ja biore) albo acard.
Rośnie lepszej jakości endometrium, równiejsze. łatwiej się zarodek zagnieżdża no i jest lepiej dożywiony. Lek bez recepty. Zauważyłam, że dużo dziewczyn z forum go łyka. Ja też polecam.Miśkowa lubi tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
efta wrote:Rocheera, Miśkowa , mmmarita - ale się złożyło. To bedzie dla was ważny poniedziałek
trzymam kciuki za wszytkie razem i za każdą z osobna.
A dziewczyny na lepsze ukrwienie macicy polecam acesan 75 (ja biore) albo acard.
Rośnie lepszej jakości endometrium, równiejsze. łatwiej się zarodek zagnieżdża no i jest lepiej dożywiony. Lek bez recepty. Zauważyłam, że dużo dziewczyn z forum go łyka. Ja też polecam. -
Miśkowa czy cos wiecej powiem to chyba nie, pokierowalam sie opiniami, wczesniej bralam sam kwas, pozniej probowalam inofemu, infolicu i teraz drugi cykl ovarin.
Nie wiem czy to wplyw ovarinu czy lametty czy zastrzyku ovitrelle, ale ostatnie 2 cykle mam dluzsze o 2-3 dni.
Kiedys mialam wlasnie Was pytac po co łykacie acard albo pochodne, a to na endometrium... Ja to jednak ciemnota niedoczytana jestemMiśkowa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:)
Witam nową koleżankę w której wyczuwam fankę Shakiry;) She Wolf;)
Mnie udało się zajść o ile dobrze liczę w 27 cyklu także głowa do góry.
Wczoraj byliśmy na 1 wizycie i cóż...Serduszko mocno bije, także dawno nie czułam się taka szczęśliwa i dopiero teraz do mnie dociera, że te całodobowe mdłości dzień w dzień to nie jest przypadek.
Wiem, że wiele razy już to pisałam, ale nawet z lekarzem śmialiśmy się, że jak to jest, że staraczki zachodzą dopiero wtedy kiedy odpuszczą emocjonalnie. Ja w momencie kiedy powinnam iść na monitoring stwierdziłam, że nie warto, że i tak nic nie będzie...a w momencie kiedy powinnam się starać dostałam wypowiedzenie z pracy;) Ogromny stres ale też ogromna ulga. Wszystkie moje myśli były skierowane na to co teraz, gdzie szukać pracy i jak teraz starać się o kredyt i proszę...taka niespodzianka^^
Efta życzę bliźniaków! Mmmamarita hmmm jak dorwiesz już męża to później nogi do góry a nóż robaczki zdążą na czas;)
Dziewczyny trzymam za Was kciuki i wciąż z Wami jestem;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 10:54
efta, Miśkowa lubią tę wiadomość
-
Ladybird - o uczulaniach na acard nigdy nie słyszałam ale pewnie i racja to jednak lek i na własną rękę lepiej nie brać, (choć jest bez recepty) zawsze mozna spytać swojego ginekologa. Pewnie powie , że nie zaszkodzi i żeby brać.
Auris - szalona kobieto życzysz mi bliźniaków??? czy ty wiesz co to znaczy :p ???
Jeszcze raz gratuluję ci małego serduszka. Rośnijcie zdrowo.
-
Kikaaa, watpie zeby to byla wina eutyroxu. Ja juz zanim zaczelam brac lek na tarczyce, mialam problemy ze sluzem. Probowalam chyba wsystkich metod na jego poprawe: guajazyl, ocet jablkowy, wiesiolek, niepokalanek, flegamina, duze ilosci wit B6 itp. Kiedys pomogl mi tran i siemie lniane, ale teraz tez raczej susza. Ratuje sie zelami Conceive plus i Pre Seed, bo inaczej nawet do seksu by nie doslo
Efta, ja tez biore Acard, ale Lady Bird dobrze mowi - kazdy lek powinien zalecic lekarz. Mnie go przepisal lekarz po poronieniu, a teraz lekarz w klinice niepldnosci zalecil go brac bez przerwy.
Auris, a jaki byl u Was problem?
Wiem, ze dziewczyny zachodza i po 5 i po 10 latach, ale mnie to jakos nie pociesza haha Troche mnie moj PESEL goni jednak ...
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She wolf - faktycznie z tym acardem to racja. mi kazała brać na lepsze endometrium. Też biore bez przerwy.
A jeśli chodzi o wiesiołek to ja biorę go 3 cykl i dopiero teraz mam efekty. Długo go brałaś? może za szybko odstawiłas, bo nie dał od razu efektu?6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
Efta, wiekszosc suplementow bralam ponad 3 miesiace, zeby im dac szanse. Mnie sie wydaje ze mi uszkodzili gruczoly sluzowe podczas zabiegu elektrosekcji szyjki macicy. A mialam tych zabiegow dwa. Porobily mi sie cysty Nabotha, a to sa wlasnie te zapchane gruczoly z tego co czytalam25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
aaa to taka sprawa. nie wiem na czym polega ten zabieg , czemu go miałaś?6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
hej dziewczyny,
wróciłam z kliniki
podróż okropna, w tamtą stronę korek na obwodnicy trójmiasta, bo wypadek i ledwo zdążyłam na wizytę, a w powrotną drogę startowałam o 13:00 i jechałam pod słońce. samochód mam obez klimy, wiec ugotowałam się prawie na twardo. Byłam tak przegrzana , że w połowie drogi, na skrzyżowaniu w Tczewie majtki ściągnęłam, niewiele to dało... czego się nie robi... mam nadzieję , że jechałam ostatni raz!
19 dc.
według gin owulacja była wczoraj rano. pękły 3 pęcherzyk, ten 4 taki nijaki, trochę się zapadł i tyle ale na niego i tak nie liczyłyśmy.
od dziś leki luteina i estrofem.
BHCG w sobotę 2 lipca ale nie bede miała gdzie jej zrobić, bo u mnie tylko od pn do pt. no to okaże się w poniedziałek.
A teraz luz blues
mam mieć udany urlop. wszystko na luzie nawet z pozwolonym alkoholem z czego się śmiałam. No bo jak to? p. doktor powiedziała że do 3 tygodni może pić alkohol, poki nie ma połączenia mama dzidzia i serduszko nie bije to niby można... ja tam bym była w tym temacie sceptyczna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2016, 17:15
Miśkowa lubi tę wiadomość
-
efta wrote:aaa to taka sprawa. nie wiem na czym polega ten zabieg , czemu go miałaś?
Mialam zla cytologie dwa razy i komorki abnormalne
Super, ze 3 jajka pekly, to nie lada wynik Ogromne kciuki za piekna bete
A powiedz, bylas z wynikami u jakiegos immunologa? Bo ja mam zamiar zrobic subpopulacje limfocytow jak bede w sierpniu w Polsce, ale nie wiem do jakiego lekarza sie udac w trojmiescie
Myle zeby zrobic tez MTHFR, krzywa cukrowa i insulinowa. Moze cos tam jeszcze, ae to zobacze jeszcze.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
efta wrote:hej dziewczyny,
wróciłam z kliniki
podróż okropna, w tamtą stronę korek na obwodnicy trójmiasta, bo wypadek i ledwo zdążyłam na wizytę, a w powrotną drogę startowałam o 13:00 i jechałam pod słońce. samochód mam obez klimy, wiec ugotowałam się prawie na twardo. Byłam tak przegrzana , że w połowie drogi, na skrzyżowaniu w Tczewie majtki ściągnęłam, niewiele to dało... czego się nie robi... mam nadzieję , że jechałam ostatni raz!
19 dc.
według gin owulacja była wczoraj rano. pękły 3 pęcherzyk, ten 4 taki nijaki, trochę się zapadł i tyle ale na niego i tak nie liczyłyśmy.
od dziś leki luteina i estrofem.
BHCG w sobotę 2 lipca ale nie bede miała gdzie jej zrobić, bo u mnie tylko od pn do pt. no to okaże się w poniedziałek.
A teraz luz blues
mam mieć udany urlop. wszystko na luzie nawet z pozwolonym alkoholem z czego się śmiałam. No bo jak to? p. doktor powiedziała że do 3 tygodni może pić alkohol, poki nie ma połączenia mama dzidzia i serduszko nie bije to niby można... ja tam bym była w tym temacie sceptyczna.
Przepraszam dziewczyny, że ostatnio się tak mało udzielam, staram się podczytywać na bieżąco ale na pisanie albo nie starcza mi czasu albo sił, mam trochę urwanie głowy teraz a o urlopie nawet nie ma co myśleć. A póki co to właśnie czekam na męża aż wróci z Gdańska:) jeśli znowu skok tempki będzie tak wcześnie to nie chciałabym przegapić potencjalnej owulki... (jak już łaskawie coś urośnie) kurde znowu mi się wszystko komplikuje w tym cyklu.4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
She Wolf wrote:Mialam zla cytologie dwa razy i komorki abnormalne
Super, ze 3 jajka pekly, to nie lada wynik Ogromne kciuki za piekna bete
A powiedz, bylas z wynikami u jakiegos immunologa? Bo ja mam zamiar zrobic subpopulacje limfocytow jak bede w sierpniu w Polsce, ale nie wiem do jakiego lekarza sie udac w trojmiescie
Myle zeby zrobic tez MTHFR, krzywa cukrowa i insulinowa. Moze cos tam jeszcze, ae to zobacze jeszcze.
Ja to w szoku jestem, że w końcu odpowiednio na leki zareagowałam. Za 2 tygodnie zobaczymy co z tego bedzie.
Do immunologa jeszcze żadnego się nie zapisałam. Czekam na wszystkie wyniki między innymi na MTHFR. I zobacze co dalej.
-
Miśkowa - kochana życzę ci, aby w końcu lek podziałał i żebyś także wyhodowała co najmniej taka ilość pęcherzyków jak ja!!! Okaże się w poniedziałek Trzymam kciuki za usg.
Koniec miesiąca co raz bliżej. Plan działania, tzn wyjazd do kliniki ustalony?
Rocheera - obyś miała rację.
No kurczę jak ma się udać to teraz. W końcu to potrójna szansa, a nie jak zawsze tylko jedna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 08:13
-
Efta na razie czekam na poniedziałek i powrót męża, jak wyjdzie klapa to śmigamy do kliniki. A jak z terminami? długo się czeka czy można się umówić z dnia na dzień?4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%)