Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoni wrote:I jak po badaniu kiedy wyniki
Ca125 wyszło ok, problem tkwi w progesteronie. Prawdopodobnie jest problem z niewydolnością ciałka żółtego. Dlatego tez mam problem z utrzymaniem ciazy. Nie wiem jak to sie leczy ale mam nadzieje ze juz bliżej niż dalej do macierzyństwa:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 23:25
-
nick nieaktualnyAska84 wrote:Ca125 wyszło ok, problem tkwi w progesteronie. Prawdopodobnie jest problem z niewydolnością ciałka żółtego. Dlatego tez mam problem z utrzymaniem ciazy. Nie wiem jak to sie leczy ale mam nadzieje ze juz bliżej niż dalej do macierzyństwa:))
-
nick nieaktualny
-
Pomóżcie.... po stymulacji letrozolem 16 dc dostałam zastrzyk z ovitrelle. 24-25 dc niewielkie plamienie, myślałam że to zapowiedź @. Dzisiaj 29 dc na teście bladziutka druga kreska, czy to jeszcze wpływ ovitrelle? Macie jakieś doświadczenia?Najjulka
-
nick nieaktualnyNajjulka wrote:Pomóżcie.... po stymulacji letrozolem 16 dc dostałam zastrzyk z ovitrelle. 24-25 dc niewielkie plamienie, myślałam że to zapowiedź @. Dzisiaj 29 dc na teście bladziutka druga kreska, czy to jeszcze wpływ ovitrelle? Macie jakieś doświadczenia?
-
nick nieaktualny
-
Hej same dobre wieści widzę
Aszka super II KRECHY GRATULACJE !!!!!!!!!
Najjulka idź na betę
Honda21 jak bolą to dobry znak
Ja już po wizycie w 12dc jest pęcherzyk w lewym jajniku 200mm. Endometrium 10mm. Też dziś dostałam zastrzyk z ovitrelle i ruszamy ze starankami z małżemaszka, Honda21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoni wrote:Hej same dobre wieści widzę
Aszka super II KRECHY GRATULACJE !!!!!!!!!
Najjulka idź na betę
Honda21 jak bolą to dobry znak
Ja już po wizycie w 12dc jest pęcherzyk w lewym jajniku 200mm. Endometrium 10mm. Też dziś dostałam zastrzyk z ovitrelle i ruszamy ze starankami z małżem -
nick nieaktualny