Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
Dzięki za słowa otuchy
U mnie dziś 2dc choć powiem szczerze okres bardzo skąpy wczoraj praktycznie nic tylko w nocy trochę. A dziś rano jak wkladalam sobie tampon to wyczułam że mam bardzo miękką szyjką i taka szczelnie zamkniętą czy tak powinno być ? wcześniej jak miałam okres to była ona przeważnie twarda -
nick nieaktualnyMoni wrote:Hej
Dzięki za słowa otuchy
U mnie dziś 2dc choć powiem szczerze okres bardzo skąpy wczoraj praktycznie nic tylko w nocy trochę. A dziś rano jak wkladalam sobie tampon to wyczułam że mam bardzo miękką szyjką i taka szczelnie zamkniętą czy tak powinno być ? wcześniej jak miałam okres to była ona przeważnie twarda
Hmmm wg mnie powinna być twarda, ale w sumie średnio sie na tym znam. U mnie znów plamienie, to nie zapowiada nic dobrego:( -
nick nieaktualnyHonda21 wrote:Witam Dziewczyny
Jestem tu nowa i w końcu postanowiłam z kimś się podzielić walką o maluszka
Dziś zaczął się nowy cykl . Poprzednie skończyły się negatywnym testem. Mam nadzieje że ten cykl będzie TYM Cyklem
Trzymamy kciuki:)Honda21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Honda21 wrote:Witam Dziewczyny
Jestem tu nowa i w końcu postanowiłam z kimś się podzielić walką o maluszka
Dziś zaczął się nowy cykl . Poprzednie skończyły się negatywnym testem. Mam nadzieje że ten cykl będzie TYM Cyklem
Witaj i życzymy powodzenia w staraniach.
Ja od dziś znowu łykam clarzole a w przyszły piątek na monitoringHonda21 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, trochę mnie tu nie bylo ale u nas nic sie nie dzieje, kolejny cykl odpuszczony. Za tydzień czeka nasz powtórka badań nasienia oby wyniki były lepsze niż ostatnio, jeśli nie to czeka nas wizyta u androloga.
Strach pomyśleć co będzie dalej...Czerwiec 2024 - punkcja - pobrano 12 🥚
Uzyskano 2 x 4AA ❄️❄️
5.08 transfer zarodka z 5 doby 🤞
5 dpt progesteron 25ng/ml
8dpt progesteron 40,20ng/ml || beta >2,3 😢
16.10 II transfer
11 dpt BetaHcg = 308
13 dpt BetaHcg = 680
14 dpt plamienie
15 dpt BetaHCG = spadek ma 540 😢 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzik39 wrote:Witam kobitki,odebrałam wyniki -
FSH 6,62mIU/ml (faza folikularna )norma 3,03-8,08
Estradiol 46 pg/ml (faza folikularna)norma 21-251
Łykam aromek ,trochę mam przy nim zawroty głowy ale czego sie nie robi dla upragnionego maluszka -
nick nieaktualny
-
Moni wrote:Witaj i życzymy powodzenia w staraniach.
Ja od dziś znowu łykam clarzole a w przyszły piątek na monitoring
Jestem pozytywnie nastawiona mam nadzieje że sie uda tym razem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny