Forum Starając się z pomocą medyczną Stymulacja letrozolem
Odpowiedz

Stymulacja letrozolem

Oceń ten wątek:
  • Moni Koleżanka
    Postów: 51 18

    Wysłany: 18 maja 2015, 13:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do nie właśnie zawitała @ :(

    2x1nxuun2v5yrjoo.png
  • Alicja92 Autorytet
    Postów: 897 596

    Wysłany: 18 maja 2015, 13:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni :( tule Cie mocno. Ja zawsze sie pocieszam jak juz @ jest, ze to dobrze bo nowy cykl przed nami :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 13:46

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 19 maja 2015, 08:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni wrote:
    A do nie właśnie zawitała @ :(

    Nie tracimy nadziei...najważniejsze:)

  • Moni Koleżanka
    Postów: 51 18

    Wysłany: 19 maja 2015, 09:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Dzięki za słowa otuchy :)
    U mnie dziś 2dc choć powiem szczerze okres bardzo skąpy wczoraj praktycznie nic tylko w nocy trochę. A dziś rano jak wkladalam sobie tampon to wyczułam że mam bardzo miękką szyjką i taka szczelnie zamkniętą czy tak powinno być ? wcześniej jak miałam okres to była ona przeważnie twarda

    2x1nxuun2v5yrjoo.png
  • Honda21 Koleżanka
    Postów: 54 19

    Wysłany: 19 maja 2015, 21:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczyny :)

    Jestem tu nowa i w końcu postanowiłam z kimś się podzielić walką o maluszka
    Dziś zaczął się nowy cykl . Poprzednie skończyły się negatywnym testem. Mam nadzieje że ten cykl będzie TYM Cyklem :)

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 19 maja 2015, 23:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni wrote:
    Hej :)
    Dzięki za słowa otuchy :)
    U mnie dziś 2dc choć powiem szczerze okres bardzo skąpy wczoraj praktycznie nic tylko w nocy trochę. A dziś rano jak wkladalam sobie tampon to wyczułam że mam bardzo miękką szyjką i taka szczelnie zamkniętą czy tak powinno być ? wcześniej jak miałam okres to była ona przeważnie twarda


    Hmmm wg mnie powinna być twarda, ale w sumie średnio sie na tym znam. U mnie znów plamienie, to nie zapowiada nic dobrego:(

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 maja 2015, 07:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honda21 wrote:
    Witam Dziewczyny :)

    Jestem tu nowa i w końcu postanowiłam z kimś się podzielić walką o maluszka
    Dziś zaczął się nowy cykl . Poprzednie skończyły się negatywnym testem. Mam nadzieje że ten cykl będzie TYM Cyklem :)

    Trzymamy kciuki:)

    Honda21 lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 maja 2015, 08:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honda21 wrote:
    Witam Dziewczyny :)

    Jestem tu nowa i w końcu postanowiłam z kimś się podzielić walką o maluszka
    Dziś zaczął się nowy cykl . Poprzednie skończyły się negatywnym testem. Mam nadzieje że ten cykl będzie TYM Cyklem :)
    czesc :)

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 maja 2015, 08:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj i powodzenia.

    Honda21 lubi tę wiadomość

  • Moni Koleżanka
    Postów: 51 18

    Wysłany: 20 maja 2015, 10:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honda21 wrote:
    Witam Dziewczyny :)

    Jestem tu nowa i w końcu postanowiłam z kimś się podzielić walką o maluszka
    Dziś zaczął się nowy cykl . Poprzednie skończyły się negatywnym testem. Mam nadzieje że ten cykl będzie TYM Cyklem :)

    Witaj i życzymy powodzenia w staraniach.
    Ja od dziś znowu łykam clarzole a w przyszły piątek na monitoring

    Honda21 lubi tę wiadomość

    2x1nxuun2v5yrjoo.png
  • Karola138 Koleżanka
    Postów: 60 16

    Wysłany: 20 maja 2015, 10:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, trochę mnie tu nie bylo ale u nas nic sie nie dzieje, kolejny cykl odpuszczony. Za tydzień czeka nasz powtórka badań nasienia oby wyniki były lepsze niż ostatnio, jeśli nie to czeka nas wizyta u androloga.
    Strach pomyśleć co będzie dalej...:(

    m7a4ivql9hmfqzt6.png

    Czekamy na Ciebie...dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 21 maja 2015, 13:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś

    Witam kobitki,odebrałam wyniki -
    FSH 6,62mIU/ml (faza folikularna )norma 3,03-8,08
    Estradiol 46 pg/ml (faza folikularna)norma 21-251

    Łykam aromek ,trochę mam przy nim zawroty głowy ale czego sie nie robi dla upragnionego maluszka

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 21 maja 2015, 19:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzik39 wrote:
    Witam kobitki,odebrałam wyniki -
    FSH 6,62mIU/ml (faza folikularna )norma 3,03-8,08
    Estradiol 46 pg/ml (faza folikularna)norma 21-251

    Łykam aromek ,trochę mam przy nim zawroty głowy ale czego sie nie robi dla upragnionego maluszka
    ja tez letrozol słabo znosze, pociesz sie ze jak odstawiasz to odchodzi.

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 21 maja 2015, 19:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś dostałam skierowanie na badania CA125 i Progesteron:( trochę sie boje tego pierwszego badania

  • Honda21 Koleżanka
    Postów: 54 19

    Wysłany: 21 maja 2015, 21:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni wrote:
    Witaj i życzymy powodzenia w staraniach.
    Ja od dziś znowu łykam clarzole a w przyszły piątek na monitoring
    Ja od 2 dni łykam Lametta w środę USG i uzgodnienie terminu na Inseminację
    Jestem pozytywnie nastawiona mam nadzieje że sie uda tym razem :)

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 22 maja 2015, 08:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska84 wrote:
    A ja dziś dostałam skierowanie na badania CA125 i Progesteron:( trochę sie boje tego pierwszego badania
    a miałas w rodzinie nowotwory?

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 22 maja 2015, 08:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honda21 wrote:
    Ja od 2 dni łykam Lametta w środę USG i uzgodnienie terminu na Inseminację
    Jestem pozytywnie nastawiona mam nadzieje że sie uda tym razem :)
    a ktora to Twoja inseminacja? Pierwsza?

  • Honda21 Koleżanka
    Postów: 54 19

    Wysłany: 22 maja 2015, 17:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie już 3 podejście jak teraz się nie uda to IN VITRO ale staram się być dobrej myśli :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 17:11

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 23 maja 2015, 02:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś


    Nie miałam. Ale od paru dni mam plamienia. Czy na te badania idzie sie w jakimś określonym dniu cyklu?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 02:01

  • Anatolka Autorytet
    Postów: 8010 6903

    Wysłany: 23 maja 2015, 09:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ca 125 dowolny dzien.

    Aska84 lubi tę wiadomość

    1usa3e5e6fqireg4.png

    3ca106616b.png
‹‹ 32 33 34 35 36 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego