Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aszka, gratulacje Niech się dzidziuś zdrowo rozwija
Ja kończę przygodę z letrozolem. Nowy lekarz obserwuje teraz cykl zupełnie naturalny. I okazuje się, że to przez Lamette nie miałam śluzu płodnego. Teraz mam taki śluz jak nigdy. I jest pęcherzyk sam z siebie. Może stymulacje wcześniejsze pobudziły jajniki do pracy.aszka, Aska84, Honda21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJokaa wrote:aszka, gratulacje Niech się dzidziuś zdrowo rozwija
Ja kończę przygodę z letrozolem. Nowy lekarz obserwuje teraz cykl zupełnie naturalny. I okazuje się, że to przez Lamette nie miałam śluzu płodnego. Teraz mam taki śluz jak nigdy. I jest pęcherzyk sam z siebie. Może stymulacje wcześniejsze pobudziły jajniki do pracy.
moze sie uda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Dołączę do grona
Jestem od 2 dni na Femarze ( 5 dni łącznie) po 3 tabletki dziennie. Terminu IUI jeszcze nie znam, w sobotę pierwsze usg
Gratuluje tym co się udało, Aszka ukłony w Twoją stronę i trzymam kciuki za te które przechodzą tę samą drogę co ja
Miłego dniaaszka lubi tę wiadomość
Eltasz
-
nick nieaktualnyw sobote to juz pewnie bedzie na pewno cos widac, w ogole ja po letrozolu to miałam pecherzyki bardzo szybko. Jak Was pobolewa to nawet polecam isc wczesniej na usg. W ogole w necie dziewczyny które brały letrozol tez miały b. szybko dobre pecherzyki. Powodzenia kochana
Eltasz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny