Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mi niestety nie pomaga jakoś ten letrozol (stosowałam 4 cykle), w tym cyklu odstawiłam go i postaram się trochę odpuścić starania, jeśli nie to pod koniec roku inseminacja, życzę Wam dziewczyny powodzenia:)
-
nick nieaktualnyHonda21 wrote:A u jakiego lekarza jesteś i czy długo juz jesteś pod opieką kliniki
-
nick nieaktualnyHonda21 wrote:Ja juz jestem po 3 iui i czekam do jutra jutro test jeśli nie wyszło to klinika moja gin nas umowi i wtedy In Vitro
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrtiii86 wrote:U dr Piekarz i od stycznia tego roku. Bardzo fajna dr. Szybko przechodzi do działania. U mnie problem z owu bo pomimo dobrych badań pęcherzyki nie chcą same rosnąć. Problem tkwi w receptorach na jajnikach. Także szybko zostało mi wdrożone leczenie zastrzykami,i owu jest. Są nawet 2 pęcherzyki dominujące. Ale teraz przez torbiel mam ten miesiąc odjety od starań. Ale w lipcu IDE na iui. Moglibyśmy próbować jeszcze naturalnie(bo dopiero mieliśmy dwie próby naturalnie) ale ją wolę iść już na iui bo nasienie męża dobre, więc większe szansę na sukces.
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:mi niestety nie pomaga jakoś ten letrozol (stosowałam 4 cykle), w tym cyklu odstawiłam go i postaram się trochę odpuścić starania, jeśli nie to pod koniec roku inseminacja, życzę Wam dziewczyny powodzenia:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 07:48