Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmarylis wrote:Dzięki za wszystkie rady Dziewczyny! mam jeszcze jedno pytanie-czy w trakcie brania letrozolu czujecie jakieś kłucie jajników? np w mommencie brania tabletek lub tuz po? czy czujecie ten wzrost pecherzyków?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoni wrote:A my odpoczywamy, ogólnie zaczęłam zastanawiać się nad in vitro, tylko jeszcze małżowi o tym nie powiedziałam. Zresztą nikgy na ten temat nie rozmawialiśmy bo myśleliśmy że uda nam sięnaturalnie...
-
Moni wrote:A my odpoczywamy, ogólnie zaczęłam zastanawiać się nad in vitro, tylko jeszcze małżowi o tym nie powiedziałam. Zresztą nikgy na ten temat nie rozmawialiśmy bo myśleliśmy że uda nam sięnaturalnie...
Narazie mam 13dc więc jeszcze troszkę czasu jest -
nick nieaktualny
-
Dziękuję za odpowiedzi Dziewczyny. W 11 dc cyklu byłam na monitoringu i lekarka mnie uspokoiła,że tak może być przy zmianach hormonalnych jakie wywołuje femara,że jest lekkie krwawienie, NIBY stwierdziła,że nic się złego nie dzieje. Miałam pęcheryk 14 mm około czwartku prewidziała owulację. Wystąpiła ona jednak wczęśniej- na czwartkowym monitoringu było już po owulacji także zobaczymy co będzie. Pozdrowienia!
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja miałam stymulację letrozolem (Apo-Letro) 5 tabletek od 4 do 8dc. I martwi mnie moje endometrium, które miało po owulacji 8,5mm Mimo migdalów i czerwonego wina....W następnym cyklu mam mieć stymulację 2 tabletkami letrozolu przez 5 dni i juz się boje, jak będzie wyglądalo moje endometrium. Macie jakieś rady na to?
-
nick nieaktualnygodaweri wrote:Hej dziewczyny ja miałam stymulację letrozolem (Apo-Letro) 5 tabletek od 4 do 8dc. I martwi mnie moje endometrium, które miało po owulacji 8,5mm Mimo migdalów i czerwonego wina....W następnym cyklu mam mieć stymulację 2 tabletkami letrozolu przez 5 dni i juz się boje, jak będzie wyglądalo moje endometrium. Macie jakieś rady na to?
godaweri lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHonda21 wrote:I znowu nic więc czekam aż @sie skończy i wizyta u mojej gin skierowanie i klinika
Mam nadzieję ze wkońcu sie uda -
nick nieaktualny
-
Brtiii86 wrote:Może i lepiej że już do kliniki pojedziesz. Ja leczenia się w klinice od stycznia i widzę efekty. Wcześniej brak owu. Teraz owu mam. Przez ta torbiel miałam 2 miesiące przerwy od starań ale teraz wkoncu się doczekałam. W klinice jeśli coś nie pomaga,to przechodzisz do kolejnych etapów żeby jak najszybciej wyszło. Także nie martw się i głowa do góry. Bo wszystko dobrze się skończy:-)
-
nick nieaktualnyHonda21 wrote:Ja juz pod In Vitro sie szykuje troszkę sie boję ale muszę dac radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 07:06
Honda21 lubi tę wiadomość