Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Tzn objawy są ale ja na pęknięcie dostałam pregnyl wiec napewno są to objawy bardziej po pregnylu niż takie typowe ciążowe. Wiec musze czekac co pokaze test, chociaz sie zastanawiam czy robic test czy iść na bete;) jak radzicie? A co do lekarza tez bym nie zmieniła na innego;)
55monika5 lubi tę wiadomość
-
55monika5 wrote:Ja mam podejrzenie pco, dopiero po letrozolou coś się ruszyło, a w tym cyklu jak poszłam na usg w 13 dc to się okazało że jest już po i Pan doktor zobaczył tylko ciałko żółto, starania były w 9, 11 (w tym dniu test owulacyjny wyszedł pozytywny) i 12 dc, ale coś czuje że w tym cyklu się nam nie udało więc trzeba będzie zrobić te nieszczęsne badania nasienia.
55monika5 lubi tę wiadomość
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
Honda21 wrote:W Przyszowicach ale niestety nie udane a do młodych juz nie należę więc nie ma na co czekać
Cala sie jestem zestresowana ale sie nie poddajeHonda21 lubi tę wiadomość
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
2019 naturalsik
-
daaaisy1989 wrote:Tzn objawy są ale ja na pęknięcie dostałam pregnyl wiec napewno są to objawy bardziej po pregnylu niż takie typowe ciążowe. Wiec musze czekac co pokaze test, chociaz sie zastanawiam czy robic test czy iść na bete;) jak radzicie? A co do lekarza tez bym nie zmieniła na innego;)4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
2019 naturalsik
-
czar-nula wrote:No właśnie, letrozol ma to do tego, że przyspiesza owulację, jak dla mnie to dobrze bo to zawsze trochę mniej oczekiwania Ale skoro pan doktor widział ciałko żółte, czyli wszystko samo naturalnie się ułożyło, a że staranka były przed owulacją to dobrze, najwyżej będzie dziewczynka
-
55monika5 wrote:Daaaisy ja też się zastanawiam bo ja mam brać duphaston do soboty a termin miesiączki mam dopiero we wtorek, jak zrobię test w sobotę to pewnie i tak jeszcze nic nie wyjdzie a dupha mam prawie do soboty4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
2019 naturalsik
-
janette wrote:Witam dziewczyny ja jestem stymulowana w tym cyklu lamettą i jestem również nieszczęśliwą posiadaczką PCO. Dziś 13 dpo. Staramy sie od ponad 3 lat i mamy za sobą długą historie.4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
2019 naturalsik
-
czar-nula wrote:Witam Janette ja nie wiem skąd to PCO się wzięło buuu;/ chyba taki mamy klimat To już niedługo będziesz testować
-
czar-nula wrote:To zrób betę w piątek, jesli wynik będziesz miała w tym samym dniu albo w czwartek
Myślisz że powinno, oczywiście jeśli się udało, coś wyjść? W czwartek będzie to mój 22 dc , lekarz przepisał mi duphostan do soboty i powiedział że jeśli sie udało to zgłosić się do niego po 2 tyg. od daty miesiączki, jeżeli nie to mąż ma zrobić badania nasienia a ja od nowa encorton + letrozol. Tylko teraz sie zastanawiam czy jeżeli się udało, a ja przerwie branie duphastonu to może coś się stać -
55monika5 wrote:Myślisz że powinno, oczywiście jeśli się udało, coś wyjść? W czwartek będzie to mój 22 dc , lekarz przepisał mi duphostan do soboty i powiedział że jeśli sie udało to zgłosić się do niego po 2 tyg. od daty miesiączki, jeżeli nie to mąż ma zrobić badania nasienia a ja od nowa encorton + letrozol. Tylko teraz sie zastanawiam czy jeżeli się udało, a ja przerwie branie duphastonu to może coś się stać4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
2019 naturalsik
-
czar-nula wrote:Ten 6 sierpnia u Ciebie, to który dzień po owulacji? Możesz zrobić test tradycyjny, ale jak wyjdzie negatywny to poszłabym na Twoim miejscu jeszcze na betę. Bo jeśli się okaże, że masz betę załóżmy ok. 15-20 to już oznacza wczesną ciążę, a test Ci jeszcze wtedy wyjdzie negatywny, więc odstawisz progesteron i ciąża leci... (Tak mi tłumaczył doktor)
Monika to może zrob w piątek betę bo rzeczywiście jeżeli test nie wykryje wczesnej ciąży to szkoda żebyś dupka odstwila.