Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy na forum:) ja biorę letrozol 1,5 tabletki od 3 do 7 dc + encorton po 0,5 tabletki od 1 do 15 dc . Ja po takiej dawce 2 miesiące temu wyhodowałam 2 pęcherzyki, w tym miesiącu nie wiem bo owulacje miałam wcześniej i na usg widać było tylko ciałko żółte. Wcześniej brałam clo ale nie działało na mnie. Jak długo się starasz?
daaaisy1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o kurcze to już trochę przeszliście, my dopiero pół roku się staramy, a w piątek jedziemy na badanie nasienia, chyba że okres nie przyjdzie:) ale coś czuje że się nie udało dlaczego to wszytko jest takie trudne ale mąż nie dostał tabletek na poprawe nasienia?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej:) ja teraz bralam 2 tabletki letrozolu i wychodowalam 3 pecherzyki ale niestety nic z tego nie wyszlo (( jutro ide do lekarza i pewnie zaczne znow jutro letrozol bo na niego moj organizm reaguje:) i tez chcemy zrobic te badania nasienia chyba ze lekarka powie jutro co innego:)
Dołączam sie do pytania Moni:))) czarnulka jak wynik?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja to wszytko wiem, ale jednak jak po tylu dniach oczekiwania okres jednak przychodzi to jest lekka załamka zresztą Wy to na pewno dobrze rozumiecie. Z drugiej strony trzeba się cieszyć i być dobrej myśli bo w końcu nowy cykl, nowe nadzieje. Teraz będę myśleć o tym badaniu nasienia, żeby tylko wszystko wyszło OK
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czekam jeszcze na wynik, ma być dzisiaj późnym popołudniem, bo robiłam u siebie w klinice w Częstochowie a wysyłają próbkę do Katowic. Ale czuję, że nic z tego nie będzie od dwóch dni boli mnie brzuch jak na @4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
W piątek jedziemy do kliniki i na wynik czekamy 3 godz. a potem mamy umówioną wizytę u mojego ginekolog, który nas skierował na badanie. Czarnulka ja też mam plamienia, na razie nie boli mnie brzuch tak jak zawsze w pierwszym dniu, ale myślę że do jutra się rozkręci
-
Czytałam kiedyś na forum, że dziewczyna odstawiła luteinę zgodnie z "zaleceniem" lekarza, miała plamienia, zrobiła test i wyszły dwie kreski, ale ciąży nie udało się już uratować, @ się rozkręciła. Nie chcę nic sugerować, ale wg mnie to dziwne, że kazał Ci odstawić progesteron, nie wiedząc czy jesteś w ciąży czy nie. Jeśli się już zaczyna brać to trzeba kontyunuować min. do 3 miesiąca ciązy, a czasem nawet do końca. A jeśli chodzi o @ to też mam zawsze problem kiedy pierwszy dzień ale pytałam jednego lekarza i mówił, że jak wystąpi krwawienie, czyli jak się rozkręci.4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
Wiesz ja nie chce kombinować na własną rękę, mam zaufanie do swojego lekarza, bo już kilka razy mi pomógł, kiedy inni chcieli mnie wysłać mnie np. na wycięcie jajnika z powodu torbieli (bo uważali że farmakologicznie jej nie wyleczę) a tu Pan doktor przepisał odpowiednie lekarstwa i po miesiącu się wchłonęła. Nie chce robić sobie nadzieje i wolę przygotować się na kolejny cykl, może teraz się uda