Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy zrób jeszcze betę, będziesz miała pewność. Z tego co się orientuję to można być stymulowanym przez max 6 cykli jednym lekiem, dalsza stymulacja nie ma wtedy sensu. A po krótkiej przerwie dalsza stymulacja z nowymi lekami. Ja miałam 6 cykli z clo, przerwa 2 miesiące bo była torbiel krwotoczna i od nowa..z innymi lekami. Ale wtedy to już krok od iui i ew in vitro.4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
55monika5 wrote:Dzięki za odp. zobaczymy ile przyjdzie nam czekać na dwie kreski, oby jak najkrócej a powiedzcie mi Dziewczyny ile dni po owulacji pojawia się ciałko żółte?4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
2019 naturalsik
-
Bo tak się zastanawiam, kiedy mogłam mieć owulacje, 11 dc test owulacyjny wyszedł pozytywny, a w 12 dc był już negatywny, natomiast 13 dc na usg widac było ciałko żółte. Chciałam jutro zrobić bete ale nie wiem czy nie będzie to za wcześnie - 21 dc. Czy mogę przyjąć że owulacja była w poniedziałek? wtedy czwartek byłby 10 dniem po owulacji
-
Normalnie miała bym za 5 dni okres ale letrozol spowodował ze miałam wcześniej owulacje to tak za 3 dni tylko ja biorę dupka i zawsze pi odstawieniu to tak dwa dni i dostaje. To jutro pójdę na ta betę żeby mieć.
wyniki na piatek.
Monika to wygląda ze w 12dc miałaś owulacje. -
To test mógł jeszcze nie wykryć ewentualne ciąży, ale beta na pewno będzie już wiarygodna. Dzięki Daisy, tak właśnie obstawiałam że wtorek no nic na razie czekam, ale wolę nie robić sobie zbyt dużych nadziei żeby się później nie rozczarować, jesteśmy już umówienie w przyszłym tyg.na badanie nasienia i przy okazji mój lekarz też wtedy jest więc od razu podejdziemy z wynikami, oby chociaż wyniki męża były ok. A Wy robiliście już badanie nasienia?
daaaisy1989 lubi tę wiadomość
-
Wszystko fajnie opisane jest na stronie angelius-a, na tydzień przed badaniem nie wolno się przytulać zero alkoholu, papierosów. Jak chodzi o terminy to nie ma problemu ja dzwoniłam wczoraj i spokojnie mogłam umówić się na przyszły piątek i godz. mogłam sobie sama wybrać. Na wyniki czeka się 3 godziny i osobiście musi je odebrać mąż. Komplet badań kosztuje 240 zł. Jak będziemy po to napisze więcej My staraliśmy się pół roku, w tym 2 miesiące brałam tabletki anty na wyregulowanie hormonów i na ostatniej wizycie lekarz powiedziała że jeśli w tym cyklu nam sie nie uda to trzeba męża wysłać na badania, pomimo tego że jeszcze nie wiem czy sie udało czy nie to już się umówiliśmy, bo jeżeli dostanę okres w przyszłym tyg to znowu zaczynam brać letrozol a tu przed badaniem zero z przytulanek więc nie chce zmarnować cyklu a mój mąż, trochę boi się tego badania bo jednak to trochę krępujące dla faceta jest, to bez problemu się zgodził
-
55monika5 wrote:Bo tak się zastanawiam, kiedy mogłam mieć owulacje, 11 dc test owulacyjny wyszedł pozytywny, a w 12 dc był już negatywny, natomiast 13 dc na usg widac było ciałko żółte. Chciałam jutro zrobić bete ale nie wiem czy nie będzie to za wcześnie - 21 dc. Czy mogę przyjąć że owulacja była w poniedziałek? wtedy czwartek byłby 10 dniem po owulacji4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
2019 naturalsik
-
Chyba posłucham Waszych rad a czy któraś już testowała? prowadzicie wykres owulacji, które dostępny jest na tym portalu? Zastanawiam się jak np. zaznaczyć śluz, tzn. jeżeli pojawia się od jednorazowo w ciągu dnia to mam go zaznaczyć czy nie?
-
Monika ja nie pomogę bo nie prowadzę żadnych wykresów ani innych obserwacji. Nie chce mi się w to bawić co ma być to będzie
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
2019 naturalsik
-
nick nieaktualny