Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaszka wrote:A dostalas antykoncepcyjny na torbiel? Tez miałam, okropność.
Dr nie chciała żebym od razu szła na ściąganie płynu z torbieli bo mówiła że to ostateczności. I dobrze że tak mną pokierowala.
A Ty też się u niej leczysz? -
nick nieaktualnyBrtiii86 wrote:Tak aszka dostałam i jestem w trakcie brania. 23 czerwca jadę na USG sprawdzić. W maju praktycznie przez cały cykl bralam progesteron na ta torbiel bo miałam aż 87mm i mi zmalała do 64mm. Teraz właśnie na ten cykl obecny mam anty.
Dr nie chciała żebym od razu szła na ściąganie płynu z torbieli bo mówiła że to ostateczności. I dobrze że tak mną pokierowala.
A Ty też się u niej leczysz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam Dziewczyny, ja stymuluje sie od dzisiaj pierwszy raz letrozolem (po nieudanych 5 cyklach z Clostilbegyt) dokladnie Lamettą ponieważ Femary nie ma w aptece to dali mi zmaiennik. Jak ją stosujecie- przed posiłkiem czy po ? trzymam kciuki za Was i oby nam sie udało! ps. czy ktoras z Was stosuje jakies suplementy dodatkowo? ziolowe i inne ?
-
Amarylis wrote:witam Dziewczyny, ja stymuluje sie od dzisiaj pierwszy raz letrozolem (po nieudanych 5 cyklach z Clostilbegyt) dokladnie Lamettą ponieważ Femary nie ma w aptece to dali mi zmaiennik. Jak ją stosujecie- przed posiłkiem czy po ? trzymam kciuki za Was i oby nam sie udało! ps. czy ktoras z Was stosuje jakies suplementy dodatkowo? ziolowe i inne ?
Amarylis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzięki za odpowiedzi! ja dziś drugi dzien z letrozolem, narazie nie czuje jakos abrdzo jajników, mam andzieje ze zadziała bo na Clo byłam srednio podatna. pytałam o suplementy bo mi elkarka kazala brac ten inofolic ale ja kupilam tanszy zamiennik inofem i jeszcze zastanawiam sie czy mozna brac castagnusa i wiesiolka z letrozolem? bo nie chce przesadzic tez
-
nick nieaktualnyAmarylis wrote:dzięki za odpowiedzi! ja dziś drugi dzien z letrozolem, narazie nie czuje jakos abrdzo jajników, mam andzieje ze zadziała bo na Clo byłam srednio podatna. pytałam o suplementy bo mi elkarka kazala brac ten inofolic ale ja kupilam tanszy zamiennik inofem i jeszcze zastanawiam sie czy mozna brac castagnusa i wiesiolka z letrozolem? bo nie chce przesadzic tez
Amarylis lubi tę wiadomość