Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Wilga dziekuje za odpowiedź. Zrobię to samo. Cykl naturalny teraz będzie.to faktycznie wydłużyl się znacznie... Takie czekanie teraz najgorsze.. Glowa mi pęka, pewnie lada chwila okres sie pojawi..Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
Mąż OK.
10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.
06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
-
KammaMarra wrote:Ja też mam doła nawet chyba testów nie będę robić zero jakiś specjalnych objawów do niedzieli biorę dupka i czekam na okres
Ja za to byłam dzisiaj na monitoringu - 11dc - dwa pęcherzyki jeden 14 drugi 13, endo 9. Lekarz obstawia, że owulacja będzie poniedziałek/wtorek. Powiedział, że mam dać sobie 3/4 miesiące bez monitoringów. Mówi, że lepiej jak człowiek ciągle o tym nie myśli tylko działa na spontanie. A że dobrze reaguje na letrozol to nie ma co sprawdzać już. Tylko ja nie wiem czy wytrzymam bez monitoringu hehe. Mój partner twierdzi, że to bardzo dobrze bo ja za bardzo to wszystko przeżywam. Trochę na pewno ma racje -
MamaMara wrote:Ja czuję, że bedzie dobrze u Ciebie ja w ciazy z córką też nic nie czułam. W sumie dopóki nie czułam ruchów to się ciągle zastanawiałam czy jestem w ciąży...
Ja za to byłam dzisiaj na monitoringu - 11dc - dwa pęcherzyki jeden 14 drugi 13, endo 9. Lekarz obstawia, że owulacja będzie poniedziałek/wtorek. Powiedział, że mam dać sobie 3/4 miesiące bez monitoringów. Mówi, że lepiej jak człowiek ciągle o tym nie myśli tylko działa na spontanie. A że dobrze reaguje na letrozol to nie ma co sprawdzać już. Tylko ja nie wiem czy wytrzymam bez monitoringu hehe. Mój partner twierdzi, że to bardzo dobrze bo ja za bardzo to wszystko przeżywam. Trochę na pewno ma racje
Ach te chłopy.... My naprawdę mamy inne mózgi -
Boziu dziewczyny ja nie miałam owulacji chyba od maja.....
Clo raz mi lekarz zapisał i nic.... susza.... Dopiero po tym Aromku miałam owulacje tyle ze nie wiem jak wygladał pęcherzyk bo na monitoringu w 14 dc zostało po nim tylko ciałko i płyn... martwie sie ze zmarnowałam ten cykl, jedyne co to ze serducha poleciały w przypuszczalny dzien owulki i dzien po... mam juz paranoje... moze jednak sie udało.... -
AiM szansę są na pewno!
Moje endo. W 11 do 13 dc ma 11 do 14mm. Ale zawsze mialam lekko pogrubione.Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
Mąż OK.
03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.
06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
-
Ja, w ciąży z synkiem po owu miałam 7.89 dokładnie taki wymiar po owulacji ono jeszcze wzrasta więc spokojnie.
A ja dzisiaj durna pojechałam po syrop dla dziexka i co już mnie nosi żeby test zrobić bo kupiłam05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Ja dziś jakiś 16 dni po owulacji. Test negatywny. Czekam na miesiączkę.Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
Mąż OK.