Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj mam pierwsze dolegliwości... chyba idzie okres. Rano miałam uczucie "orgazmu macicy" takie przyjemne rozpychanie. teraz czuje cały czas taki lekki ból w dole brzucha.... bedzie dupa. Okres planowo 28.
-
AiM wrote:KammaMarra Gratulacje !!!05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Nie ma jeszcze co gratulować powtórzę później ja to dopóki pewności sto procent nie będzie to podchodzę z rezerwa a dla koirgo męża dlblada druga kreska na tesxie to nawet nie ciąża
Ja nawet nigdy cienia nie widziałam -
AiM wrote:Ja nawet nigdy cienia nie widziałam05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:No mi szybko można tak go nazwać pok zł sid bo 9dpo. Więc ledwo pewnie co. No nic zoajczymy czy to nie wadliwy test przypadkiem? Zrobiłam trzy dwa z jednej firmy i jeden z innej no jakbym wiedziała jak wrzucić fotkę tu to bym pokazała
A ty masz jakies objawy? dziwnie sie czujesz? czy cos? -
AiM wrote:Ja nawet nigdy cienia nie widziałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 09:10
Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
Mąż OK.
10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.
06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
-
AiM wrote:jak dla mnie to zalany jest. to 3 krople były moczu?
Wiesz zdjecie nie oddaje tego co jest na żywo..
Oczywiście że trzy. To nie mój pierwszy ten e ciąży byłam cztery razy
Dla mnie test zalany to jakby ten kolor testowej się rozlal a przecież tu nic się nie rozlal. No a mocz widać bo jak sikjelam to po pięciu min zdjęcie zrobilamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 10:38
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
MamaMara wrote:Na pierwszym zdjeciu najlepiej widać. Jak dla mnie to pozytyw tez mialam taka licha przy pierwszym teście. Ale dla pewności odczekaj albo smigaj na bete
Pojadę. No ja z synkiem też miałam właśnie liche. Nawet przy becie 400 miałam tylko cień05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
MamaMara wrote:Na pierwszym zdjeciu najlepiej widać. Jak dla mnie to pozytyw tez mialam taka licha przy pierwszym teście. Ale dla pewności odczekaj albo smigaj na bete
A z każdej firmy miałaś cień? Czy któryś pokazywał np negatyw05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
MamaMara wrote:Robilam dwa rozne. I byl taki bardzo delikatny cien. Pozniej tylko bete robilam co dwa dni zeby zobaczyc jak rośnie
A czy jak jest taki cień to sens jest tpboc nie z porannego moczu? Może jeszcze nie wyjść?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....