Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaMara wrote:Ja robilam nie z porannego. Znajac siebie na Twoim miejscu zrobilabym bete. Poczekaj do jutra i jedz na pobranie szkoda kasy na testy już. Z krwi bedziesz najlepiej wiedziec
No dokładnie ja też jestem taka. Muslawlm żeby teraz zrobić ale dużo piłam i sikalam więc nie Wim czy coś mogłoby wyjść05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Zrobiłam z czwartego moczu jest blada kreska. Jutro rano test i potem jadę na bete.
Ja jestem 12 dni po owu.... Kupiłam test, ten o czułości 10. Ból brzucha taki rozpychający przestał mi dokuczać. Zaczęłam czuć piersi - bardziej lewa mnie boli. Pewnie zaraz będzie po robocie. Test kupiony, ale panicznie boje się go zrobić....
Po tylu białych testach....
Jeszcze dzisiaj miałam taką głupia sytuację...
Testy w rosmanie są na dolnej półce, więc na ukucupka czytałam ile mają czułości.... Wstaję, a tu gapi się na mnie rodzic z moją uczennicą....
Eh....
-
AiM wrote:Ja jestem 12 dni po owu.... Kupiłam test, ten o czułości 10. Ból brzucha taki rozpychający przestał mi dokuczać. Zaczęłam czuć piersi - bardziej lewa mnie boli. Pewnie zaraz będzie po robocie. Test kupiony, ale panicznie boje się go zrobić....
Testy w rosmanie są na dolnej półce, więc na ukucupka czytałam ile mają czułości.... Wstaję, a tu gapi się na mnie rodzic z moją uczennicą....
Eh....
Ja kiedyś to się wstudzilam test kupić w aptece a teraz mam to w nosie.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
AiM wrote:Ja jestem 12 dni po owu.... Kupiłam test, ten o czułości 10. Ból brzucha taki rozpychający przestał mi dokuczać. Zaczęłam czuć piersi - bardziej lewa mnie boli. Pewnie zaraz będzie po robocie. Test kupiony, ale panicznie boje się go zrobić....
Eh....
Mnie na dzisiaj wychodzi owulacja. Nic nie czuje... Przytulanki planuje codziennie -
MamaMara wrote:Ja bym nie wytrzymala, na pewno bym zrobila test heh. Niepewnosc by mnie zjadla.
Mnie na dzisiaj wychodzi owulacja. Nic nie czuje... Przytulanki planuje codziennieMamaMara lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
https://zapodaj.net/48caae3a8cdcc.jpg.html
https://zapodaj.net/95d440c46bdc7.jpg.html
Dziewczyny to ten test z przed godziny po kilku sikach herbatacie kawie no i dwóch sikaniach w odstępie mniejszym niż godzina.
Widać coś?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
MamaMara wrote:Na 100% widzę leć jutro na bete i daj znac
Uffff.
Dzięki dziewczyny oczywiście dla mojego męża tak. Dalej nie pozytyw.
Bo musi być jebitna gruba krecha.
Tak więc zostaje z tym sama. Chciałbym żeby wreszcie było dobrze... Ale życie zweryfikuje
Powiem wam że po tylu staratach ciężko jest wierzyc że będzie dobrze....
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Moj tez tak sie zachowywal... Ale pozniej powiedzial ze nie chcial abym sie za mocno nakrecala, aby pozniej jak cos nie przeżywać duzego rozczarowania. Żeby podejść do tego na spokojnie.
Trzeba zawsze wierzyc :* tym bardziej ze jeden Cud juz masz na swiecie -
MamaMara wrote:Moj tez tak sie zachowywal... Ale pozniej powiedzial ze nie chcial abym sie za mocno nakrecala, aby pozniej jak cos nie przeżywać duzego rozczarowania. Żeby podejść do tego na spokojnie.
Trzeba zawsze wierzyc :* tym bardziej ze jeden Cud juz masz na swiecie05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
KammaMarra wrote:https://zapodaj.net/48caae3a8cdcc.jpg.html
https://zapodaj.net/95d440c46bdc7.jpg.html
Dziewczyny to ten test z przed godziny po kilku sikach herbatacie kawie no i dwóch sikaniach w odstępie mniejszym niż godzina.
Widać coś? -
E.P. wrote:KammaMarra ja tam widzę cosik na tych dwóch ostatnich
AiM sikac dziś
Ja w piatek/sobotę (8-9dni po zastrzyku) zrobię zobaczyć czy Zastrzyk się wyczyscil A później dopiero 6-8marzec.
Boje się.... Wolę poczekać do jutra rana.... Wstaję o 6.00... jak pójdę szybciej spać to szybciej mi minie noc
nawet mi chłop dzisiaj nalał lampkę czerwonego wina.. wypiłam dwa łyki, zaczął mnie boleć brzuch i nie wypiłam....
Masakra.... Brzuch mnie znowu zaczął boleć jak na @..... I czuję że będzie dupa.
No ale ten test zrobić muszę, żebym się już nie denerwowała...