Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
antubis84 wrote:Ha ! Ja też się miałam Was poradzić bo ja wcZoraj też zrobiłam progesteron.... ok 7 dni po owulacji. Wynik uwaga : 60 ng/ml. Nie mam pojęcia o co chodzi.... Ale ja jestem przeziębiona, to moze dlatego?
A Ty ktory masz dzień cyklu?
Wiesz co ja jestem 12dni po owu. No twój tak jak i mój ciążowy05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Nie brałam pregnylu, tylko letrozol przed owulacją. Nie nastawiam się ze to ciąża. Ale trochę tak wysoki progesteron... Jeszcze nie testowałem bo powiedziałam sobie że zrobię test dopiero w dniu planowanej miesiączki po tylu rozczarowaniach. Ale teraz chyba zatestuje pod koniec tygodniaKammaMarra wrote:Chyba że brałas pregnyl czy cod go mozd być inny
-
nick nieaktualny
-
KammaMarra wrote:Nie za niska? Ehhh
Gratulacje.
Ja już się nie liczę na cud.... teraz tylko licze na to zeby małpa szybko przyszła i żebyśmy mogli zacząć od nowa. Jak @ nie przyjdzie to znów powtórzę. Ale cycki mnie bolą więc jest już blisko....
KammaMarra lubi tę wiadomość
-
Hehe dzięki ale ja się nie nastawiam, już tyle razy się rozczarowywałam... Zrobię test pod koniec tygodnia.KammaMarra wrote:Dziękuję dziewczyny jesteście naprawdę cudne.
No musi być dorbze.
Także antubis tobie też gratukowac mogę bo to na pewno u ciebie ciąża
Oczywiście że będzie dobrze, włącz pozytywne myślenie, Twoja fasolka tego potrzebuje
-
nick nieaktualny
-
E.P. wrote:KammaMarra test nie ściemnieje w jeden dzień dopiero po kilku dniach będzie widoczna różnica

antubis84 zależy od jednostek. ng/ml sie chyba mnoży przez 0,3 wiec wynik ok 20
ale ładny 
Kamma doczytałam, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
W mmolach się mnozy. Ta jednostka jest okej.
Tu jest w ng więc jest taki jaki otrzymany.
DziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 19:47
antubis84, E.P. lubią tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Kochana tutaj ciaza jak nic. Rób żeby w razie wy włączyć odpowiednie leki serio nie czekajantubis84 wrote:Hehe dzięki ale ja się nie nastawiam, już tyle razy się rozczarowywałam... Zrobię test pod koniec tygodnia.
Oczywiście że będzie dobrze, włącz pozytywne myślenie, Twoja fasolka tego potrzebuje
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Ja mam wynik ponad 60 ng/ml a w zakresie referencyjnym laboratorium mam dla fazy lutealnej do 18. Więc mam dużo ponad normę. Nie wiem co to oznacza, oczywiście mam nadzieję wiadomo na coE.P. wrote:KammaMarra test nie ściemnieje w jeden dzień dopiero po kilku dniach będzie widoczna różnica

antubis84 zależy od jednostek. ng/ml sie chyba mnoży przez 0,3 wiec wynik ok 20
ale ładny 
Kamma doczytałam, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
ale wolę się nie nastawiać. Rozczarowania są bolesne, jak zresztą wszystkie o tym wiecie kochane
Poza tym jestem przeziębiona więc może to ma wpływ na tak wysoki progesteron?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 20:02
-
antubis84 wrote:Kochana a Ty jakie leki bierzesz?[/QUOTE
Próg nie ma wpływu na jcorove. U ciebie to na pewno ciąża
Ja biorę acard zastrzyki z heparyny od bety pozytywnej duphaston luteine i luteine dopochowa plus witaminy i myślę nad tym czy nie brać encortonu05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Takie zalecenia lekarskie? Bo ja w tym cyklu też brałam encorton ale ginek kazał go brać albo do miesiączki albo do pozytywnego testutestu owulacyjnego, potem odstawić.antubis84 wrote:Kochana a Ty jakie leki bierzesz?[/QUOTE
Próg nie ma wpływu na jcorove. U ciebie to na pewno ciąża
Ja biorę acard zastrzyki z heparyny od bety pozytywnej duphaston luteine i luteine dopochowa plus witaminy i myślę nad tym czy nie brać encortonu