Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
antubis84 wrote:Ha ! Ja też się miałam Was poradzić bo ja wcZoraj też zrobiłam progesteron.... ok 7 dni po owulacji. Wynik uwaga : 60 ng/ml. Nie mam pojęcia o co chodzi.... Ale ja jestem przeziębiona, to moze dlatego?
A Ty ktory masz dzień cyklu?
Wiesz co ja jestem 12dni po owu. No twój tak jak i mój ciążowy05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Chyba że brałas pregnyl czy cod go mozd być inny
-
nick nieaktualny
-
KammaMarra wrote:Nie za niska? Ehhh
Gratulacje.
Ja już się nie liczę na cud.... teraz tylko licze na to zeby małpa szybko przyszła i żebyśmy mogli zacząć od nowa. Jak @ nie przyjdzie to znów powtórzę. Ale cycki mnie bolą więc jest już blisko....KammaMarra lubi tę wiadomość
-
KammaMarra wrote:Dziękuję dziewczyny jesteście naprawdę cudne.
No musi być dorbze.
Także antubis tobie też gratukowac mogę bo to na pewno u ciebie ciąża
Oczywiście że będzie dobrze, włącz pozytywne myślenie, Twoja fasolka tego potrzebuje -
nick nieaktualny
-
E.P. wrote:KammaMarra test nie ściemnieje w jeden dzień dopiero po kilku dniach będzie widoczna różnica
antubis84 zależy od jednostek. ng/ml sie chyba mnoży przez 0,3 wiec wynik ok 20 ale ładny
Kamma doczytałam, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
W mmolach się mnozy. Ta jednostka jest okej.
Tu jest w ng więc jest taki jaki otrzymany.
DziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 19:47
antubis84, E.P. lubią tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
antubis84 wrote:Hehe dzięki ale ja się nie nastawiam, już tyle razy się rozczarowywałam... Zrobię test pod koniec tygodnia.
Oczywiście że będzie dobrze, włącz pozytywne myślenie, Twoja fasolka tego potrzebuje05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
E.P. wrote:KammaMarra test nie ściemnieje w jeden dzień dopiero po kilku dniach będzie widoczna różnica
antubis84 zależy od jednostek. ng/ml sie chyba mnoży przez 0,3 wiec wynik ok 20 ale ładny
Kamma doczytałam, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 20:02
-
antubis84 wrote:Kochana a Ty jakie leki bierzesz?[/QUOTE
Próg nie ma wpływu na jcorove. U ciebie to na pewno ciąża
Ja biorę acard zastrzyki z heparyny od bety pozytywnej duphaston luteine i luteine dopochowa plus witaminy i myślę nad tym czy nie brać encortonu05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:antubis84 wrote:Kochana a Ty jakie leki bierzesz?[/QUOTE
Próg nie ma wpływu na jcorove. U ciebie to na pewno ciąża
Ja biorę acard zastrzyki z heparyny od bety pozytywnej duphaston luteine i luteine dopochowa plus witaminy i myślę nad tym czy nie brać encortonu